Skip the navigation

Vesimeloni-viini-slushie

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Watermelon Wine Slushie

Vesimeloni-viini-slushie on herkullinen, raikas juoma. Tämä resepti sisältää alkoholia. Nauti alkoholia kohtuullisesti.

Duration
Yhteensä6min
Valmistelu6min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

Annos

2

minivesimelonia

750 ml

zinfandel-valkoviiniä tai -roseeviiniä

2 rkl

siirappia tai hunajaa

6-4

mintun lehteä

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Leikkaa vesimelonit puoliksi.

  2. Kiinnitä KitchenAid® 400 -tehosekoittimeen sitruspuristinlisävaruste.

  3. Käännä nopeudelle 1. Pidä vesimelonin puolikkaasta kaksin käsin kiinni ja paina varovasti puristimeen.

  4. Mehusta vesimeloneja, kunnes mehua on 709 ml.

  5. Kaada mehu jääpalamuotteihin ja pakasta, kunnes mehu on jäätynyt.

  6. Liitä tehosekoittimeen sekoituskannu ja lisää vesimelonijääpalat sekä loput ainesosat. Käännä nopeudelle 5 ja sekoita noin 15–20 sekuntia, kunnes seos on tasaista.

  7. Jaa juoma 4 juomalasiin ja tarjoile heti.

  8. Vesimelonin kuori on melko leveä, joten paina kämmenelläsi kuorta eri puolilta mehustamisen aikana. Jos hedelmälihaa jää kuoren yläosaan, leikkaa kuoren reunasta noin 2,5 cm pois ja paina se uudelleen puristimeen.