Skip the navigation

Keiton valmistukseen sopivat tehosekoittimet terveellisen elämäntyylin tueksi

Tehokkaalla tehosekoittimella valmistat terveelliset smoothiet, mehut, kastikkeet ja keitot käden käänteessä. Power Plus Artisan -tehosekoitin jopa lämmittää keiton puolestasi viidessä minuutissa.


family-cutting-vegetables-for-soup-and-red-blender
brocoli-and-spinach-soup-with-blender

Kuumaa keittoa viidessä minuutissa

Kätevä keittotoiminto ja 1,75 litran termoskannu tekevät tuoreista, huoneenlämpöisistä aineksista kuumaa keittoa.

washew-nut-butter-with-blender

Sametinpehmeä lopputulos

Heititpä sekaan pehmeitä tai kovia ainesosia, kuten runsaskuituisia kasviksia, pähkinöitä, siemeniä tai pakastettuja aineksia, lopputulos on aina sametinpehmeää.

KATSO LISÄÄ
green-smoothie-with-blender

Smoothiet ja mehut

Tämä keittojen valmistukseen suunniteltu tehosekoitin sopii myös erilaisten kastikkeiden ja dippien valmistukseen, minkä lisäksi siinä on kätevät valmiit ohjelmat smoothien ja mehun valmistamiseen.

Keittojen valmistukseen suunniteltu tehosekoitin takaa tasaisen sileän lopputuloksen

Sametinpehmeä sosekeitto on herkullista. Kun ainesosat on sekoitettu tasaiseksi soseeksi, herkät maut yhdistyvät upean tasapainoisella tavalla. Artisan Power Plus -tehosekoittimen erittäin voimakas ja kestävä moottori tekee selvää jälkeä kovimmistakin aineksista, kuten runsaskuituisista vihanneksista, kokonaisista hedelmistä, pähkinöistä ja pienistä siemenistä.

homemade-soup-and-more

Kotitekoista keittoa ja paljon muuta

Smoothie aamiaiseksi? Hummusta lounaaksi? Maapähkinäkastiketta illalliselle? Toteuta mielikuvituksellisimmatkin reseptit ja hyödynnä laadukkaan tehosekoittimen valmiiksi asennettuja ohjelmia terveellisten keittojen, smoothieiden ja mehujen valmistuksessa. Saat ruokiin helposti juuri haluamasi maun ja koostumuksen.


Kun olet valmis, voit puhdistaa laitteen itseohjautuvan puhdistustoiminnon avulla. Ole hyvä ja nauti!

spoonful-of-goodness

Lusikallinen hyvyyttä

Terveellisiä ja maukkaita aterioita ei aina ole helppo valmistaa niin, että saisit päivässä tarvittavat puoli kiloa kasviksia. Keitot, kastikkeet, pyreet, mehut ja smoothiet ovat erinomainen tapa lisätä ruokavalioon vitamiineja, mineraaleja ja kuituja, vieläpä nauttien jokaisesta suullisesta.


Laadukkaalla tehosekoittimella hienonnat helposti kovatkin ainesosat, kuten säikeiset kasvikset, pähkinät, siemenet tai pakastetut ainekset niin, että lopputulos on samettisen pehmeä. 11 nopeusasetuksen ja sykäyspainikkeen avulla saat ruokaan juuri toivotunlaisen maun ja koostumuksen. Kaksiseinäisen rakenteen ansiosta tämä monipuolinen, keitoille suunniteltu tehosekoitin pitää sisällön kuumana ja ulkopinnan kylmänä.

KATSO LISÄÄ
red-soup-blender-making-green-soup

Valmista lempikeittosi helposti

Tämä keittojen valmistukseen sopiva tehosekoitin on tervetullut lisä ruoanlaittorutiineihisi, sillä se on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Kannussa on miellyttävän pehmeäpintainen, irrotettava kahva ja mittakupilla varustettu tiivis kansi. Paksumpien seosten valmistuksessa apuna toimii muovista ja kumista valmistettu joustavareunainen survin, jolla aineksia voi painaa turvallisesti alaspäin.


Käytön jälkeen voit puhdistaa tehosekoittimen käyttämällä itseohjautuvaa puhdistustoimintoa tai pesemällä osat tiskikoneessa.

KATSO LISÄÄ
grey-blender-with-yoghurt-and-fruits

Pitkäikäinen tehosekoitin takaa mielenrauhan

Kun sijoitat laadukkaaseen tehosekoittimeen, haluat olla varma, että se on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja kestää käytössä monta vuotta. KitchenAid myöntää Power Plus -tehosekoittimelle 10 vuoden rajoitetun takuun. Se on painava laite, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, vakaa painevalettu metallirunko sekä metalliset säätimet ja kytkimet. Laadun voi konkreettisesti tuntea käsissään.

KATSO LISÄÄ

Parhaat terveelliset keittoreseptit

curried-coco

Curry-kookoskeitto

KATSO LISÄÄ
black-sesame

Musta seesamikeitto

KATSO LISÄÄ
pea-mint-fraiche-soup

Herne-avokado-minttukeitto

KATSO LISÄÄ