Onnittelut uudesta yleiskoneesta – saat maksuttoman digitaalisen keittokirjan
Rekisteröi nostettavalla kulholla varustettu yleiskone, ja lähetämme sinulle maksuttoman digitaalisen aloitusoppaan, joka on täynnä leivontaohjeita ja -vinkkejä. Näin toimiessasi voimme tarvittaessa auttaa sinua nopeasti. Mukavia kokkailuhetkiä!
Tutustu nostettavalla kulholla varustettuun yleiskoneeseen
Uusi kestävä yleiskoneesi on valmis kulinaarisiin seikkailuihin. Sen mukana toimitetaan peruslisävarusteet (vaihtelee mallin mukaan), jotka suoriutuvat monesta eri tehtävästä. Voit sekoittaa, vatkata, vaivata ja jopa raastaa.
Nopeuta tahtia ja saavuta täydellinen lopputulos
Nostettavalla kulholla varustetussa yleiskoneessa on valittavissa monta eri nopeutta. Sinä määräät tahdin: vaihda varovaisesta sekoittamisesta vaivaamiseen, vatkaamiseen ja vaahdottamiseen. Nopeusvaihtoehdot voivat vaihdella yleiskoneen mallin mukaan.
Puolinopeus
Herkkien ainesten, kuten kananmunan valkuaisen ja kerman, sekoittaminen sekä liiallisen sekoittamisen välttäminen. Sopii kokonaisten marjojen varovaiseen sekoittamiseen.
VAROVAINEN SEKOITUS
Nopeus 1
Hämmentämiseen, ainesosien yhdistämiseen, soseuttamiseen ja kaiken sekoittamisen aloittamiseen. Käytä jauhojen ja kuivien aineiden lisäämiseen taikinaan ja nesteiden lisäämiseen kuiviin aineisiin. Älä käytä nopeutta 1 hiivataikinoiden sekoittamiseen tai vaivaamiseen.
HÄMMENTÄMINEN
Nopeus 2
Hitaaseen sekoittamiseen soseuttamiseen ja nopeampaan hämmentämiseen. Sekoita ja vaivaa hiivataikinoita, raskaita taikinoita, aloita perunoiden tai muiden vihannesten soseutus, lisää rasva jauhoihin tai sekoita ohuita tai helposti roiskuvia taikinoita (käytä enintään nopeutta 2 hiivataikinoissa, muuten taikina voi mennä pilalle).
HIDAS SEKOITUS
Nopeus 4
Keskipaksujen taikinoiden, kuten keksitaikinoiden, sekoittamiseen. Tällä nopeusasetuksella voit sekoittaa sokerin ja rasvan keskenään tai lisätä sokerin munanvalkuaisten joukkoon marenkia valmistaessasi. Keskinopeudet kakkutaikinoiden valmistukseen. Vatkaimella onnistuu myös kypsän lihan nyhtäminen.
SEKOITUS JA VATKAAMINEN
Nopeus 6
Keskinopeaan vatkaamiseen (vaahdottamiseen) tai vispaamiseen. Käytä kakku-, donitsi- tai muiden taikinoiden viimeistelyyn. Suuri nopeus kakkutaikinoihin.
VATKAAMINEN JA VAAHDOTTAMINEN
Nopeus 8
Kerman, munanvalkuaisten ja italialaisen marengin vispaamiseen.
NOPEA VATKAAMINEN JA VISPAAMINEN
Nopeus 10
Pienten kerma- ja munanvalkuaismäärien vispaamiseen tai perunamuusin viimeistelyyn.
NOPEA VISPAUS