1,6 LITRAN MUOVIKANNU K400 ARTISAN -TEHOSEKOITTIMELLE 5KSB2056JPA

5KSB2056JPA - 859711577590

€ 69,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
VÄLIAIKAISESTI LOPPU

1,4 litraa yksiseinäinen kannu

Yhteensopiva vain 5KSB4026

1,6 litraa yksiseinäinen kannu

BPA-vapaa

Ylimääräinen lasikannu tehosekoittimeen

K400 Artisan -tehosekoittimeen lisävarusteena saatavassa aaltokuvioisessa lasikannussa sekoitat kovat tai sitkeätkin ainesosat kätevästi.

Synnyttää tehokkaan pyörteen

Kulmikkaan kannun sisäpuolella on aaltokuvio, joka maksimoi tehon ohjaamalla sisällön terien suuntaan. Saat tasaisia pirtelöitä ja muita välipaloja sitkeistäkin ainesosista.

Parantaa tehosekoittimen suorituskykyä

1,4 litran kannu on suunniteltu optimoimaan K400 Artisan -tehosekoittimen teho. Mukana tulee myös tiivis kansi sekä kahva ja nokka kaatamista varten.

Epäsymmetriset terät

Terävät, 3 mm paksut epäsymmetriset terät sekoittavat neljässä suunnassa ja vetävät ainesosat kohti keskusta. Ne on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.

Kestäväksi suunniteltu

K400 Artisan -tehosekoitin tuo elämääsi lisää luovuutta. Voit täyttää kulmikkaan lasikannun erilaisilla ainesosilla, kuten siemenillä, pähkinöillä, jäällä, pakastehedelmillä ja sitkeillä kasviksilla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät pilkkovat kannuun laitetut ainesosat nopeasti. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi terät ovat epäsymmetriset ja ne on sijoitettu neljään kulmaan.

Salsakastikkeista, keitoista ja erikoisohjelmalla valmistetuista smoothieista tulee aina koostumukseltaan sellaisia kuin pitääkin.

Vähemmän sotkua

Keittiökokeilujen pitää olla hauskoja. Unohda siis sotkujen siivoaminen.

Kun parsakeitto, maustetahna tai raikas aamiaissmoothie on valmis, voit täyttää 1,4 litran lasikannun vedellä, lisätä joukkoon hieman astianpesuainetta ja käynnistää itsepuhdistusohjelman. Siinä kaikki!

Lasikannu ja kansi kestävät myös konepesun.

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Lisätarvikkeiden avulla valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella erikokoisia annoksia, jotka voit sitten napata jääkaapista laukkuun.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

1,6 LITRAN MUOVIKANNU K400 ARTISAN -TEHOSEKOITTIMELLE 5KSB2056JPA

1,6 litran BPA-vapaa muovikannu sopii suuren kokonsa vuoksi perheille ja muille, jotka haluavat valmistaa suuria määriä suosikkiannoksiaan. Täydennä tehosekoittimen mahdollisuuksia ja kokeile uutta tämän lisäkannun avulla. Siinä on vähän enemmän tilaa kuin mukana toimitetussa 1,4 litran lasikannussa. Siinä on tiiviisti sulkeutuva kansi ja irrotettava mittakuppi. Saat tasaisen tuloksen, valmistitpa ravinteikasta smoothieta, terveellistä keittoa, vauvanruokaa, mehua, pähkinävoita, dippiä tai kastiketta. Lisätietoja… KitchenAid-tuotteet on suunniteltu helposti huollettaviksi. 1,6 litran BPA-vapaa kannu kestää konepesun alatasolla. K400 Artisan -tehosekoittimessa voi käyttää monia muita valinnaisia lisävarusteita, joita KitchenAid myy erikseen. Valittavissa 500 ml:n sekoituspullo, jossa on juomista helpottava kansi (kätevä smoothieille ja mehuille), 200 ml:n pieni sekoitusastia, 1 litran sitruspuristin ja BPA-vapaa survin paksuille seoksille. Sulje

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

K400 Artisan -tehosekoitin tekee makunautinnosta täydellisen

TUTUSTU
BLENDERS
Hei, haluatko sekoittaa kanssamme?

Kuukausittainen uutiskirjeemme tarjoaa reseptejä, vinkkejä, tarjouksia ja KitchenAidin uutisia.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.