Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Voiko tehosekoittimessa sekoittaa kuumia nesteitä tai ruokia?

Voit sekoittaa KitchenAid-tehosekoittimessa kuumia nesteitä valmistaessasi keittoja, kastikkeita ja paljon muuta. Tässä ovat vinkkimme parhaisiin lopputuloksiin.

Tehosekoittimet sopivat erinomaisesti herkullisten kastikkeiden, keittojen ja liemien valmistukseen. Huomaa seuraavat asiat sekoittaessasi kuumia nesteitä:

− Kun sekoitat kuumia nesteitä tai muita aineksia, mittakupin on oltava paikoillaan kannen aukon päällä. Koska siinä on ilmareikä, kuuma höyry pääsee sitä kautta ulos. − Käytä aina alhaista nopeutta tai sykäystoimintoa sekoittaessasi kuumia nesteitä ja lisää sitten nopeutta tarvittaessa. − Jäähdytä kuumat ruoat mahdollisuuksien mukaan ennen sekoittamista.

Maistuisiko kuuma keitto? Tutustu Power Plus -tehosekoittimeen

Jos pidät ravitsevista kotitekoisista keitoista, pidät varmasti myös Power Plus -tehosekoittimestamme. Siinä on 1,75 litran termoskannu, joka ei sisällä lainkaan BPA:ta ja joka pitää höyryn kannun sisäpuolella. Tehosekoittimen erityisen keittotoiminnon ansiosta voit lämmittää aineksia keittoja ja kastikkeita varten viidessä minuutissa kannun kitkan avulla. Kaada keittoa tai kastiketta helposti: ulompi kannu pysyy viileänä ja kannen ilma-aukko estää höyryn muodostumisen. Voit pestä sen huoletta astianpesukoneessa.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.