Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Usein kysytyt kysymykset

Voiko tehosekoittimessa sekoittaa kuumia nesteitä tai ruokia?

Voit sekoittaa KitchenAid-tehosekoittimessa kuumia nesteitä valmistaessasi keittoja, kastikkeita ja paljon muuta. Tässä ovat vinkkimme parhaisiin lopputuloksiin.

Tehosekoittimet sopivat erinomaisesti herkullisten kastikkeiden, keittojen ja liemien valmistukseen. Huomaa seuraavat asiat sekoittaessasi kuumia nesteitä:

− Kun sekoitat kuumia nesteitä tai muita aineksia, mittakupin on oltava paikoillaan kannen aukon päällä. Koska siinä on ilmareikä, kuuma höyry pääsee sitä kautta ulos. − Käytä aina alhaista nopeutta tai sykäystoimintoa sekoittaessasi kuumia nesteitä ja lisää sitten nopeutta tarvittaessa. − Jäähdytä kuumat ruoat mahdollisuuksien mukaan ennen sekoittamista.

Maistuisiko kuuma keitto? Tutustu Power Plus -tehosekoittimeen

Jos pidät ravitsevista kotitekoisista keitoista, pidät varmasti myös Power Plus -tehosekoittimestamme. Siinä on 1,75 litran termoskannu, joka ei sisällä lainkaan BPA:ta ja joka pitää höyryn kannun sisäpuolella. Tehosekoittimen erityisen keittotoiminnon ansiosta voit lämmittää aineksia keittoja ja kastikkeita varten viidessä minuutissa kannun kitkan avulla. Kaada keittoa tai kastiketta helposti: ulompi kannu pysyy viileänä ja kannen ilma-aukko estää höyryn muodostumisen. Voit pestä sen huoletta astianpesukoneessa.

Aiheeseen liittyviä yleisiä kysymyksiä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno