Skip the navigation
-15%

TAIKINASEKOITIN KESKIKOKOISILLE NOSTETTAVALLA KULHOLLA VARUSTETUILLE YLEISKONEILLE

5KSMPB5W

2 vuoden takuu

Taikinasekoitin valkoisella alumiinipinnoitteella, kuohkeutta vaativien leivonnaisten valmistukseen....

€ 50,15€ 59,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   Turvallinen maksu

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  Taikinasekoitin aloitteleville leipureille

  Kotileipuri kohtaa monia haasteita. KitchenAidin taikinasekoitin (5KSMPB5W) hoitaa haastavat hommat puolestasi, ja saat tuloksena tasaisen ilmavat leivokset. Lisäksi se sopii erinomaisesti pehmeiden kasvisten ja hedelmien soseuttamiseen ja nyhtämiseen.

  Valmistettu alumiinista, tarttumaton pinnoite

  Sopii keskikokoisiin nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin

  Vaakasuorat terät voin pilkkomiseen

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin taikinasekoitinlisävaruste 5KSMPB5W tekee sinusta kotikondiittorin. On aika kokeilla sen pitkään pohtimasi piirakan tekemistä.

  Hallitse taikinanteon taito

  Työkalu, jota olet odottanut. Tekee taikinan teosta helppoa ja vaivatonta. Pilko sekaan kylmä voi, niin taikinan mausta ja koostumuksesta tulee juuri oikeanlaisia.

  Täydellistä murotaikinaa helposti

  Olet vain muutaman askeleen päässä leivonnaisista, joista voit olla ylpeä. Taikinastasi tulee aina lehtevää, leivoitpa sitten torttuja, keksejä, empanadoja tai vaikka mitä muuta. Laite soseuttaa ja nyhtää erinomaisesti niin vihannekset, nyhtölihan kuin herkullisen paksut dipitkin.

  Accessories-pastry-beater-empire-red-mixer-with-beater-mixing-dough

  Taikinasekoitin, joka ei petä

  KitchenAidin taikinasekoitin on ahkera ja luotettava kumppani. Se on valmistettu emalipinnoitetusta alumiinista, joka on vahvaa ja toimii kerrasta toiseen. Se pilkkoo nopeasti ja tehokkaasti kylmän voin ennen kuin voi ehtii sulaa ja nyhtää ja soseuttaa lihan, pehmeät vihannekset ja hedelmät hetkessä.

  Accessories-pastry-beater-almond-cream-mixer-with-beater-mixing-next-to-woman-in-the-kitchen

  Sopii nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuun yleiskoneeseen

  Valkoinen emalipinnoitettu taikinasekoitin sopii 4,3 ja 4,8 litran nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuihin yleiskoneisiin. Aloitettuasi käytön yllätyt, miten helposti taikina muovautuu omassa keittiössä, etkä kaipaa enää kaupan valmistaikinoita. Napsauta vain lisävaruste paikalleen ja olet valmis tekemään kaikenlaisia ruokia luottavaisin mielin.

  Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-with-beater-in-the-kitchen

  Miksi se on juovikas? Kaikki perustuu vaakasuuntaisiin teriin

  Leivonnaisten tekeminen on taidetta. Salaisuus piilee pienissä kylmissä voin paloissa, jotka on sekoitettu tasaisesti erotellen taikinaan. Tämä saa aikaan paistetun taikinan vastustamattoman lehtevän rakenteen. Voit käyttää myös käsikäyttöistä sekoitinta, mutta KitchenAidin taikinasekoitinlisävaruste suoriutuu hommasta sekunneissa. Vaakasuorat terät pilkkovat kylmän voin taikinaan ilman liiallista sekoittamista siten, ettei lämpöä ehdi syntyä eikä voi ehdi sulaa. Näin kotitekoisista leivoksistasi tulee ammattimaisen veroisia.

  Accessories-pastry-beater-silver-mixer-with-beater-shreding-meat

  Soseuttaa ja nyhtää

  KitchenAidin ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinasekoitin on monipuolinen keittiöapuri. Se tekee leipomisesta stressitöntä, mutta sopii myös mainiosti ruokien soseuttamiseen ja nyhtämiseen! Mehevä ja murea nyhtöliha on herkullista missä tahansa ruokalajissa klassisesta kanavoileivästä nyhtöpossuburritoihin. Soseuttamisen ei tarvitse rajoittua keitettyihin perunoihin; kokeile vaihteeksi bataattimuusia tai soseutettuja pehmeitä hedelmiä jälkiruokien kanssa. Taikinasekoitin on aina valmiina!

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?