Pääsivu>Lisävarusteet>Vakiovarus­teet> TAIKINASEKOITIN 5KSMPB5SS
€ 71,10 € 79,00
-10%
TAIKINASEKOITIN 5KSMPB5SS
€ 71,10 € 79,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KSMPB5SS - 859711635980

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinavatkain pilkkoo voin helposti, minkä ansiosta voit tehdä tasalaatuisen ilmavia leivonnaisia.

€ 71,10 € 79,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 9. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Taikinavatkain: pakkauksen sisältö

Taikinavatkain

Huippuluokan ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinavatkain. Konepesun kestävä.

Taikinakaavin

Sisältää taikinankaapimen vatkaimen helppoon puhdistukseen.

Edellinen
Seuraava

Miksi taikinavatkaimemme on paras

  • Erikoisvatkain taikinalle
  • Pilkkoo kylmän voin helposti jauhojen joukkoon
  • Sekoittaa ainekset tasaisesti sekoittamatta taikinaa kuitenkaan liikaa
  • Luo yhtä hyvän koostumuksen kuin käsin vaivatussa taikinassa
  • Sekoittaa ainekset tasaisesti
  • Sopii 4,3 tai 4,8 litran yleiskoneisiin, joissa on nostettava kiinnitysvarsi
  • Valmistettu huippuluokan ruostumattomasta teräksestä
    Konepesun kestävä helppoon puhdistukseen

Stressitöntä nyhtämistä

Nyhtöliha on aina varma valinta. Nyhdä lihaa vaivattomasti tämän lisävarusteen ansiosta. Kanaa, possua, nautaa... Valinta on sinun.

Vaakasuorat terät rakastavat voita

Nämä terät sekoittavat voita yhtä helposti kuin käsikäyttöinen taikinasekoitin. Voi sulaa uunissa ja luo ilmavan taikinan ilmataskuilla.

Ilmavaa taikinaa luomuksillesi

Tee taikinaa, josta voit olla ylpeä. Saat tasaisen taikinan tortuille, kekseille, empanadoille... Suussasulava tulos joka kerta.

Tee taikinaa itsevarmuudella

Taikinan tekeminen on taitolaji. Salaisuus piilee pienissä kylmissä voin paloissa, jotka on sekoitettu tasaisesti taikinaan antamaan taikinalle toivomaasi ilmavuutta.
 
Voisit käyttää sekoittamiseen myös käsikäyttöisiä taikinasekoittimia, mutta taikinavatkaimemme tekee kaiken puolestasi sekunneissa. Suunniteltu sekoittamaan kylmä voi taikinaan ilman liiallista sekoittamista tai lämmittämistä, jotta saat kotitekoisia leivonnaisia vaivattomasti.

Soseuttaa ja nyhtää

Tästä näppärästä lisävarusteesta saat monipuolisen apurin keittiöösi. Se ei helpota pelkästään kotitekoisten leivonnaisten leipomista, vaan myös soseuttamista ja raastamista.
Mehevä ja murea nyhtöliha on herkullista missä tahansa reseptissä klassisesta kanavoileivästä nyhtöpossuburritoihin. Soseuttamisen ei tarvitse rajoittua perunoihin; kokeile bataattimuusia tai soseutettuja, keitettyjä tai pehmeitä hedelmiä jälkiruokien kanssa. Tämä vatkain suoriutuu kaikesta.

Tee dippejä

Mainitsimmeko jo, että tämä taikinavatkain on myös täydellinen apuväline dippien tekemiseen? Kotitekoinen dippi elävöittää aterian kuin aterian, ja sellainen on helppo kyhätä kasaan yllätysvieraiden ilmestyessä ovelle.
 
Taikinavatkaimemme avulla valmistat kaikenlaisia näyttäviä yhdistelmiä käden käänteessä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi sinihomejuusto ja hapankerma, rapu ja chili tai pinaatti ja tuorejuusto? Ja jos totta puhutaan, mitä olisi taco-ilta ilman maukasta guacamolea. Paikoillanne, valmiit, dipatkaa!

TAIKINASEKOITIN 5KSMPB5SS

Tämä erityinen taikinavatkain on valinnainen lisävaruste KitchenAid-yleiskoneeseen. Taikinavatkain pilkkoo kylmän voin tehokkaasti, jotta se sulaa paiston aikana uunissa. Lopputuloksena on ihanan ilmavia leivonnaisia. Sopii myös erinomaisesti vihannesten ja hedelmien soseuttamiseen tai raastamiseen. Täydellinen lisävaruste arjen haasteisiin. Käytä taikinavatkainta, kun leivot herkkuja perheellesi tai valmistat nyhtölihaa ja guacamolea illanistujaisiin ystävien kanssa. Taikinavatkain tekee käsikäyttöisen taikinasekoittimen työn vaivattomasti ja nopeasti. Yleiskoneen kiertävän sekoitusliikkeen avulla taikinavatkain pilkkoo kylmän voin ihanteellisen kokoisiksi paloiksi ja sekoittaa sen tasaisesti. Taikinavatkain on valmistettu huippuluokan ruostumattomasta teräksestä (saatavilla myös tarttumattomalla alumiinipinnoitteella). Sopii 4,3 tai 4,8 litran yleiskoneeseen, jossa on nostettava kiinnitysvarsi. Valmista valloittavaa kotitekoista taikinaa luottavaisin mielin.

Asiakirjat ja rekisteröinti

Käyttöohjeet
Käyttöohjeessa on kaikki tarpeelliset tiedot uudesta laitteestasi. Lupaamme, että pääset pian kokkaamaan!
Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Parempia leivonnaisia

Yllätä itsesi keittiössä juuri oikealla lisävarusteella. Taikinavatkain toimii yhdessä yleiskoneen kanssa valmistaen ihania herkkuja. Mikä on suosikkisi?

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.