Skip the navigation
-15%

TAIKINASEKOITIN SUURILLE NOSTETTAVALLA KULHOLLA VARUSTETUILLE YLEISKONEILLE – RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

5KSMPB7SS

2 vuoden takuu

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinasekoitin, jolla voit valmistaa ilmavia leivonnaisia y...

€ 92,65€ 109,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Aina onnistuvia leivoksia

  Ihanan ilmavien leivonnaisten salaisuus piilee voin lisäämisessä. KitchenAidin taikinasekoittimella 5KSMPB7SS saat aina täydellisiä leivonnaisia. Lisäksi se sopii erinomaisesti kypsennetyn lihan sekä pehmeiden kasvisten ja hedelmien soseuttamiseen ja nyhtämiseen.

  Kestävää ruostumatonta terästä

  Suunniteltu 6,6 ja 6,9 litran nostettavalla kulholla varustetuille yleiskoneille

  Vaakasuorat terät voin pilkkomiseen

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  Näppärä KitchenAid taikinasekoitinlisävaruste 5KSMPB7SS karkottaa taikinantekokammosi kerralla. Valmista ihanan ilmavia leivonnaisia.

  Hallitse taikinanteon taito

  Työkalu, jota olet odottanut, tekee taikinan teosta helppoa ja vaivatonta. Se pilkkoo kylmän voin lämmittämättä sitä, jolloin taikinasta tulee maultaan ja koostumukseltaan juuri sellaista kuin kuuluukin.

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinasekoitin

  Valmista ihania leivonnaisia yleiskoneellasi. Taikinasta tulee aina lehtevää, leivoitpa sitten torttuja tai empanadoja. Vatkain myös soseuttaa ja nyhtää erinomaisesti esimerkiksi pehmeät vihannekset, hedelmät ja nyhtölihan tai sotkee herkullisen paksut dipit.

  Accessories-pastry-beater-empire-red-bowl-lift-mixer-with-beater-mixing-dough

  Taikinasekoitin on salainen aseesi

  Tehokas ruostumattomasta teräksestä valmistettu KitchenAidin taikinasekoitin ei jätä sinua pulaan. Se on valmistettu erittäin kestävästä huippuluokan ruostumattomasta teräksestä, ja voit luottaa sen kykyihin kerta toisensa jälkeen. Se hajottaa jääkaappikylmän voin tehokkaasti ennen sulamista, nyhtää lihat sekä soseuttaa vihannekset ja hedelmät käden käänteessä.

  Accessories-pastry-beater-woman-fixing-pastry-beater-on-mixer-bowl-lift

  Sopii kulhon nostovarrella varustettuihin yleiskoneisiin

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu KitchenAid-taikinasekoitin sopii 6,6 ja 6,9 litran nostettavalla kulholla varustettuihin yleiskoneisiin. Kun olet kerran kokeillut taikinasekoitinta, et enää koskaan halua ostaa kaupan valmistaikinaa. Napsauta sekoitin paikalleen, ja olet valmis tekemään vaikka minkälaisia leivonnaisia luottavaisin mielin.

  Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-bowl-lift-with-beater-mixing-butter

  Miksi raitamuotoilu? Kaikki lähtee vaakasuuntaisista teristä

  Leivonnaisten tekeminen on taidetta. Salaisuus piilee pienissä kylmissä voin paloissa, jotka on sekoitettu tasaisesti erotellen taikinaan antamaan sille toivomaasi lehtevää rakennetta.


  Voit käyttää käsikäyttöistä tai muunlaista taikinasekoitinta, mutta KitchenAidin ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinasekoitin tekee kaiken puolestasi muutamassa sekunnissa. Erityiset vaakasuorat terät pilkkovat kylmän voin taikinaan ilman liiallista sekoittamista tai lämmittämistä.

  Accessories-pastry-beater-onyx-black-mixer-bowl-lift-with-beater-shredding-meat

  Mutta mitä vielä! Se myös nyhtää ja soseuttaa

  Tämä vatkain ei ole tarkoitettu vain taikinoille. Se hoitaa myös pehmeiden ainesten soseuttamisen ja nyhtämisen vaivatta. Mehevä ja murea nyhtöliha on herkullista missä tahansa reseptissä klassisesta kanavoileivästä nyhtöpossuburritoihin. Soseuttamisen ei tarvitse rajoittua keitettyihin perunoihin; kokeile bataattimuusia tai soseutettuja, keitettyjä tai pehmeitä hedelmiä jälkiruokien kanssa. Testaa rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?