Skip the navigation
-15%

MONITOIMIKONE YLEISKONEESEEN

5KSM2FPA

2 vuoden takuu

Monitoimikonelisävaruste kaikkiin yleiskoneisiin – viipaloi, kuutioi, raasta ja suikaloi.

€ 220,15€ 259,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Erikoistehosteita ruoanlaittoosi monitoimisella lisävarusteella

  Viipaloi, kuutioi, raasta ja leikkaa tulitikunkokoisiksi suikaleiksi. Terveellisten ja mielenkiintoisten aterioiden syöminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  Sopii KitchenAid-yleiskoneisiin (paitsi malliin 5KSM7990)

  ExactSlice-järjestelmä takaa oikean paksuiset viipaleet

  Kuutiointisarja

  Raastin- ja suikalointilevy (hieno ja karkea)

  Leveä syöttöputki

  Säilytyskotelo

  Pakkauksen sisältö

  Kenellä muka on aikaa kuutioida ja tehdä kaikki muu työläs valmistelu? Sinulla on, kun käytät tätä monipuolista monitoimikonetta 5KSM2FPA, joka saa tehonsa yleiskoneestasi.

  Anna yleiskoneen kuutioida, viipaloida ja suikaloida

  Siirrä veitsi syrjään ja anna yleiskoneen hoitaa työläät osuudet. Voit raastaa, viipaloida, kuutioida tai suikaloida ruoka-ainekset kotona hyödyntämällä yleiskoneen kiinnityspäätä. Herkullista salsaa vai vihannescurrya... Mitä reseptiä sinä aiot kokeilla ensimmäiseksi?

  Mixer-attachments-food-processor-slicing-apples-with-food-processor

  Valmistelutyöt KitchenAid-yleiskoneella

  Kiinnitä monitoimikone KitchenAid-yleiskoneen(1) monikäyttöiseen kiinnityspäähän. Avaa vain kiinnityspään suojus ja kiinnitä lisävaruste. Sen jälkeen voit viipaloida, kuutioida, raastaa tai suikaloida aineksia ja valmistaa terveellistä ruokaa nirsoimmillekin ruokailijoille. Voit myös loihtia elegantteja, eksoottisia ja värikkäitä tarjoiluja ja yllättää niillä vieraasi.

  Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing-vegetables

  Tarkkoja, tasaisia, paksuja ja ohuita viipaleita

  KitchenAidin ainutlaatuisen ExactSlice-järjestelmän avulla voit valmistaa juuri haluamasi paksuisia viipaleita. Valittavanasi on kuusi eri asetusta joita voit vaihtaa ulkoisen vivun avulla.

  Järjestelmällä käsittelet kaikki hedelmät, vihannekset ja kovat juustot. Viipaloi kaikenlaisia paksuja ja ohuita paloja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä ja manuaalisella nopeudensäädöllä. Jokainen valmistamasi ateria, olipa kyseessä sitten lasagne, torttu tai voileipä, onnistuu varmasti.

  Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing

  Kuutioi nopeasti ja tarkasti

  Täydelliset kuutiot näyttävät vaikuttavilta aterioissa, minkä lisäksi ne kypsyvät tasaisesti. Ruoan kypsentäminen pannulla, uunissa tai grillissä on vaivatonta!

  Kuutioi nopeasti ja tarkasti suuri määrä vihanneksia ja hedelmiä tällä monipuolisella silppurilisävarusteella. Kaksoisterällä varustettu kuutiointisarja tuottaa siistejä suupalan kokoisia kuutioita hetkessä. Kuutioi ainekset uusimpiin aterialuomuksiisi!

  Mixer-attachments-food-processor-mixer-with-attachment-slicing-1

  Unohda raastamisesta ja suikaloinnista aiheutuva vaiva

  Monitoimikoneen raastinlevy sopii erinomaisesti niin kovan juuston kuin myös kaalin hienoon tai karkeaan raastamiseen. Sinun ei tarvitse enää kaivaa esiin veitsiä tai perinteistä raastinta, kun valmistat raastesalaattia tai kun raastat vihanneksia paistoksiin. Voit halutessasi myös suikaloida kovia hedelmiä tai vihanneksia, kuten punajuurta, omenaa tai porkkanaa, ohuiksi samankokoisiksi paloiksi. Myös tulitikkumaisten suikaleiden valmistaminen vihannesten marinointiin tai paistamiseen esimerkiksi kalan kanssa käy käden käänteessä.

  Mixer-attachments-food-processor-feed-tube-close-up

  Syöttöputki ja kaapija säästävät aikaa

  Ota rennosti tällä monitoimikonelisävarusteella. Leveän 2-in-1-syöttöputken ja ruokaa kohti aukkoa työntävän kaapijan avulla sinun ei tarvitse itse leikata aineksia pieniin osiin ja pysähtyä kaapimaan ruoka-aineksia. 

  Levyn alle kiinnitettävä kaapija työntää ruokaa kohti aukkoa työstämistä varten. Voit siis vain syöttää ruokaa ja ihailla nopeita tuloksia.

  Mixer-attachments-food-processor-storage-box

  Varastointi ja puhdistus on lastenleikkiä

  Voit iloita siitä, että kompakti säilytyskotelo varastoi kaikki vaihdettavat osat. Levyt pysyvät siististi yhdessä ilman, että ne vievät liikaa tilaa keittiössä. Osat voi pestä astianpesukoneessa, joten ne pysyvät erinomaisessa kunnossa. Ei vaivaa eikä sotkua.

  ElisaLontoo

  Erinomainen

  Oletettua pienempi, mutta erittäin tehokas ja toimiva.

  Käytän sitä ainesten kuutioimiseen, ja se toimii hienosti.

  Lue kaikki arvostelut
  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?