Skip the navigation

Miten lihamylly (muovi) kootaan?

Lue, miten voit koota yleiskoneen muovisen lihamyllyn ja lisävarusteena saatavat laajennuspakkaukset sekä liittää ne yleiskoneeseen. Katso ohjeet tästä...

Tätä lihamyllyä (5KSMMGA) voidaan käyttää myös kasvisten, juuston, kalan, korppujen ja monen muun aineksen jauhamiseen. Kokoa se seuraavasti ennen käyttöä.

Miten lihamyllyn osat yhdistetään:

  1. Aseta jauhatusruuvi kiinni päärunkoon. miten lihamylly (muovi) kootaan vaihe 1
  2. Aseta terä jauhatusruuvin päähän. Terän on mahduttava runkoon kokonaan. Jos se ei mahdu, irrota se, käännä ympäri ja aseta uudelleen. miten lihamylly (muovi) kootaan vaihe 2

TÄRKEÄÄ: varmista, että terän terävä puoli on ulospäin.

  1. Aseta valitsemasi jauhinlevy terän päälle niin, että levyn lovi sopii päärungon pohjan pykälään. miten lihamylly (muovi) kootaan vaihe 3
  2. Laita kaulus päärungon päälle kääntämällä sitä myötäpäivään käsin, kunnes se pysyy paikallaan mutta ei ole kireällä. miten lihamylly (muovi) kootaan vaihe 4

Miten lihamylly kiinnitetään yleiskoneeseen:

  1. Sammuta yleiskone (nopeus 0) ja irrota se pistorasiasta. miten lihamylly (muovi) kiinnitetään yleiskoneeseen vaihe 1
  2. Käännä saranoitu kansi ylös tai löysää kiinnitysnuppia kiertämällä sitä vastapäivään ja irrottamalla kansi sen mukaan, minkä tyyppinen kiinnityspää on). miten lihamylly (muovi) kiinnitetään yleiskoneeseen vaihe 2
  3. Aseta käyttöakselin kotelo kiinnityspäähän ja varmista, että käyttöakseli sopii nelikulmaiseen napakantaan. Kääntele lisävarustetta tarvittaessa edestakaisin. Kun lisävaruste on oikeassa asennossa, lisävarusteen tappi sopii kiinnityspään reunassa olevaan koloon. miten lihamylly (muovi) kiinnitetään yleiskoneeseen vaihe 3
  4. Kiristä kiinnityspään nuppia myötäpäivään, kunnes lisävaruste on kunnolla kiinni yleiskoneessa. miten lihamylly (muovi) kiinnitetään yleiskoneeseen vaihe 4

Laajenna luovuuttasi keittiössä:

Voit laajentaa repertuaariasi ostamalla laajennuspakkauksia, joilla voit valmistaa makkaroita tai siivilöidä jauhettuja aineksia. Katso aiheeseen liittyvistä artikkeleista, miten makkarasuutinlaajennuspakkaus tai siivilä kiinnitetään.

Vinkkejä: minkä kokoista jauhinlevyä minun pitäisi käyttää?

Karkea levy - raa’an tai kypsennetyn lihan, kiinteiden vihannesten, kuivattujen hedelmien ja juuston jauhamiseen.

Hieno levy - raa’an lihan ja kypsennetyn lihan jauhaminen levitteeksi, korppujauhot.

Aiheeseen liittyviä yleisiä kysymyksiä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno