Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Asiakaspalvelu>Tuotetakuu> Jos muutan toiseen maahan tai käytän sovitinta, onko takuu yhä voimassa?

Jos muutan toiseen maahan tai käytän sovitinta, onko takuu yhä voimassa?

Oletko muuttanut toiseen maahan tai ostanut yleiskoneen maasta, jossa tarvitsee käyttää sovitinta? Katso, onko takuu yhä voimassa...

KitchenAid-tuotteesi takuu on voimassa kaikissa EMEA-alueen maissa. Vaikka olisit muuttanut toiseen maahan, sinulla on oikeus viedä laitteesi huollettavaksi, jos sen takuu on voimassa. Sovittimen/muuntimen käyttäminen ei myöskään vaikuta tähän.

Mitä EMEA-maat ovat?

Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan maat kuuluvat EMEA-maihin.

Voit lukea KitchenAid-takuun ehdot tästä

Mitä jos muutat EMEA-alueen ulkopuolelle?

Huomaa, että muuntimia/sovittimia EI tulisi käyttää. KitchenAid-laitteita tulisi käyttää vain maissa, joissa pistorasian jännite on 220 V, noudattaen kaikkia laitteen mukana toimitettuja turvaohjeita. Laitteen liitännän voi vaihdattaa valtuutetulla huoltokumppanilla. KitchenAidilla on valtuutettuja huoltokumppaneita kaikissa maissa, joissa sen tuotteita myydään virallisesti.

Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun seuraavasti: Lähetä meille sähköpostia TAI soita meille – tämä on maksuton puhelinnumero, josta saat apua omalla kielelläsi – avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.