Skip the navigation

Miten teen täydellisesti höyrytettyä maitoa?

Olet valmistanut herkullisen kupillisen espressoa, ja nyt haluat höyryttää maidon täydelliseksi latte-, cappuccino- tai macchiato-juomia varten. Näin se käy...

Voit luoda juuri oikeanlaista kuumennettua maitoa espressokoneesi kätevällä höyrysuuttimella. Silloin se näyttää, maistuu ja tuntuu paremmalta. Seuraamalla alla olevia ohjeita voit tuntea olosi ammattilaiseksi ja saavuttaa haluamasi tulokset.

Höyrytetyn maidon valmistus

  1. Käytä aina kylmää maitoa ja kylmää maitokannua
  2. Upota höyrysuuttimen pää maidon pinnan alle kannussa ja vaahdota, kunnes kannu alkaa lämmetä
  3. Kun kannu on lämmennyt, työnnä höyrysuuttimen pää syvemmälle ja kallista kannua pyörteen luomista varten. Jatka, kunnes kannu on lähes liian kuuma pidellä
  4. Tuloksena syntyy höyrytettyä, kuumaa maitoa, jossa on hieman vaahtoa.

Haluatko sen sijaan tehdä mikrovaahtoa?
Katso aiheeseen liittyvästä kysymyksestä vaiheittaiset ohjeet täydellisen mikrovaahdon valmistukseen.

Aiheeseen liittyviä yleisiä kysymyksiä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno