Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Muut pienkodinkoneet>Sekoittimet>Tehosekoittimen vianetsintä> Miksi KitchenAid-tehosekoittimeni lakkasi toimimasta?

Miksi KitchenAid-tehosekoittimeni lakkasi toimimasta?

Jos tehosekoittimesi lakkasi toimimasta tai ei käynnisty, lue ohjeet täältä. Tutustu mahdollisiin syihin ja neuvoihimme.

Jos tehosekoittimesi ei käynnisty tai on pysähtynyt, tutustu alla oleviin mahdollisiin syihin ja neuvoihimme:

Onko tehosekoitin liitetty maadoitettuun pistorasiaan?

Tarkista uudelleen, onko tehosekoittimesi liitetty maadoitettuun pistorasiaan.

Onko tehosekoittimen virtapiirin sulake toimintakunnossa?

Jos virtapiirissä on suojakatkaisin, varmista, että virta on kytkettynä. Irrota tehosekoittimen pistoke ja kytke se takaisin maadoitettuun pistorasiaan.

Onko tehosekoitinta käytetty yhtäjaksoisesti yli 2−3 minuuttia?

Tehosekoittimesi kytkeytyy turvallisuussyistä automaattisesti pois käytöstä, kun sitä on käytetty yhtäjaksoisesti yli 2−3 minuuttia (mallista riippuen), jotta tehosekoitin ei vaurioidu. Jos sinun on edelleen jatkettava tehosekoittimen käyttöä, sammuta laite (tai poista sen pistoke pistorasiasta) muutamaksi minuutiksi ja kytke se tämän jälkeen käyttöön uudelleen.

Onko tehosekoitin jumiutunut?

Jos tehosekoittimesi pysähtyy sekoittamisen aikana, se on saattanut ylikuormittua tai jumiutua raskaita aineksia sekoitettaessa. Se sammuu automaattisesti, jotta moottori ei vaurioidu. Tällaisessa tapauksessa − irrota virtajohdon pistoke pistorasiasta − irrota kannu rungosta ja hämmennä kannun sisältöä lastalla.

Onko tehosekoitin ylikuumentunut?

Jos laite on ylikuumentunut, se kytkeytyy automaattisesti pois käytöstä, jotta moottori ei vaurioidu. Toimi tällaisessa tapauksessa seuraavasti: − irrota virtajohdon pistoke pistorasiasta − jaa ainekset pienempiin eriin − joidenkin reseptien kohdalla nesteen lisääminen kannuun voi myös vähentää tehosekoittimen kuormitusta − jos tehosekoittimessasi on virtapainike, sinun on painettava sitä uudelleen liitettyäsi laitteen pistokkeen pistorasiaan.

Käytetäänkö tehosekoittimessa sekoituspulloa tai pientä sekoitusastiaa? (K400- ja K150-tehosekoittimet)

Jos tehosekoittimesi pysähtyy sekoituksen aikana, kun siihen on asetettu sekoituspullo tai pieni sekoitusastia, sinun on ehkä työnnettävä aineksia kohti teräyksikköä esimerkiksi manteleiden hienontamiseksi. Tee näin: − irrota virtajohdon pistoke pistorasiasta − raaputa pullon seinämiä − kiinnitä astia takaisin runkoon, kytke tehosekoitin jälleen käyttöön ja jatka käyttöä normaalisti.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.