Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Muut pienkodinkoneet>Sekoittimet>Tehosekoittimen vianetsintä> Miksi Diamond-tehosekoittimen merkkivalot vilkkuvat?

Miksi Diamond-tehosekoittimen merkkivalot vilkkuvat?

Jos tehosekoittimesi merkkivalot vilkkuvat, ei syytä huoleen. Merkkivalojen vilkkumistavat kertovat ongelman syystä. Tässä on yhteenveto mahdollisista ongelmista.

Tehosekoittimen vilkkuvien merkkivalojen merkitykset

Jos sinulla on Diamond-tehosekoitin (tuotekoodi 5KSB1585), tässä ohjeet merkkivalojen tulkintaan:

Mikään merkkivaloista ei pala

Tarkista, onko tehosekoitin kytketty maadoitettuun 3-kantaiseen pistorasiaan. Jos ei, paina virtapainiketta ja poista tehosekoittimen pistoke pistorasiasta. Kytke pistoke jälleen pistorasiaan ja paina uudelleen virtapainiketta. Jos tehosekoitin ei vieläkään toimi, tarkista sulake ja kodin pääsulakekotelo sulakkeen palamisen varalta. Kuva1

Kaikki merkkivalot vilkkuvat samaan aikaan

Jos tehosekoittimen pistoke on kytketty pistorasiaan, mutta mitään ei tapahdu, kun virtapainiketta painetaan, ja kaikki merkkivalot vilkkuvat, moottorin roottori voi olla lukittu. Paina virtapainiketta ja poista sitten tehosekoittimen pistoke pistorasiasta. Kytke pistoke jälleen pistorasiaan, paina virtapainiketta ja valitse haluamasi nopeusasetus. Kuva2.

Jos tehosekoittimen toiminta keskeytyy sekoituksen aikana ja kaikki laitteen merkkivalot vilkkuvat, tehosekoitin saattaa olla ylikuumentunut. Jos tehosekoitin ylikuumenee raskaita aineksia sekoittaessaan, se sammuu automaattisesti välttääkseen moottorivauriot. Nollaa tehosekoitin painamalla virtapainiketta ja poista virtajohdon pistoke pistorasiasta. Irrota kannu runko-osasta ja jaa ainekset pienempiin eriin. Nesteen lisääminen kannuun auttaa myös vähentämään tehosekoittimen kuormitusta.

Yksi merkkivaloista vilkkuu vuorotellen

Jos tehosekoitin on kytketty pistorasiaan, mutta se ei toimi, ja kaikista merkkivaloista yksi vilkkuu vuorotellen, jokin tehosekoittimen painikkeista saattaa olla juuttunut. Kytke tehosekoitin pois käytöstä painamalla virtapainiketta ja poista sitten tehosekoittimen pistoke pistorasiasta. Kytke tehosekoitin uudelleen pistorasiaan ja paina virtapainiketta, mikä nollaa juuttuneen painikkeen ja kytkee tehosekoittimen uudelleen käyttöön. Kuva3

Kaikki merkkivalot vilkkuvat vuorotellen

Tehosekoitin saattaa olla jumiutunut. Jos tehosekoitin on jumiutunut, se keskeyttää toimintansa välttääkseen moottorin vaurioitumisen. Nollaa tehosekoitin painamalla virtapainiketta ja poista virtajohdon pistoke pistorasiasta. Irrota kannu runko-osasta ja vapauta terät kaapimella rikkomalla tai poistamalla kannun pohjassa oleva sisältö. Kuva4

Jos ongelma ei ratkea näillä vinkeillä, ota yhteys asiakaspalveluumme: lähetä meille sähköpostia TAI soita meille − tämä on maksuton numero, josta saat apua omalla kielelläsi − avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.