Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Muut pienkodinkoneet>Sekoittimet>Tehosekoittimen vianetsintä> Miksi tehosekoittimeni tilan merkkivalo on sammunut?

Miksi tehosekoittimeni tilan merkkivalo on sammunut?

Joissakin tehosekoittimissa on tilan merkkivalo tai merkkivalorengas, joka osoittaa, että laitteen virta on kytketty käyttöön. Jos se on sammunut, tässä on muutamia ohjeita.

Joidenkin mallien tilan merkkivalo osoittaa, että virta on kytketty. Tarkista mallisi alta:

K400 Artisan -tehosekoitin

Tehosekoittimessasi on valkoinen virran LED-merkkivalorengas. Jos tehosekoitinta ei ole käytetty 10 minuuttiin, se siirtyy lepotilaan virran säästämiseksi. Voit ottaa tehosekoittimen jälleen käyttöön painamalla vain painiketta uudelleen.

Kuva1

Power Plus -tehosekoitin

Tehosekoittimessasi on tilan merkkivalo. Kun tehosekoitin on kytketty pistorasiaan ja I/O-virtakytkin on asetettu asentoon I (Käytössä), tehosekoittimessa vilkkuu valkoinen merkkivalo. Jos tehosekoitinta ei kuitenkaan käytetä 10 minuuttiin, laite kytkeytyy lepotilaan ja merkkivalo sammuu. Voit ottaa tehosekoittimen jälleen käyttöön vain kääntämällä sen valintakytkimen asennosta (0) halutulle nopeudelle tai esiasetetulle reseptiohjelmalle. Voit aloittaa sekoituksen painamalla virtapainiketta.

High Performance -tehosekoitin

Tehosekoittimessasi on tilan merkkivalo. Kun tehosekoitin on kytketty pistorasiaan ja sen virta on kytketty, tehosekoittimessa vilkkuu valkoinen merkkivalo. Jos tehosekoitinta ei kuitenkaan käytetä 6 minuuttiin, laite kytkeytyy lepotilaan ja merkkivalo sammuu. Voit ottaa tehosekoittimen jälleen käyttöön vain kääntämällä sen valintakytkimen asennosta (0) halutulle nopeudelle tai esiasetetulle reseptiohjelmalle. Voit aloittaa sekoituksen painamalla virtapainiketta.

Power Professional -tehosekoitin

Tehosekoittimessasi on tilan merkkivalo. Kun tehosekoitin on kytketty pistorasiaan ja I/O-virtakytkin on asetettu asentoon I (Käytössä), tehosekoittimessa vilkkuu valkoinen merkkivalo. Jos tehosekoitinta ei kuitenkaan käytetä 28 minuuttiin, laite kytkeytyy lepotilaan ja merkkivalo sammuu. Voit ottaa tehosekoittimen jälleen käyttöön vain kääntämällä sen valintakytkimen asennosta (0) halutulle nopeudelle tai esiasetetulle reseptiohjelmalle. Voit aloittaa sekoituksen painamalla virtapainiketta.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos tehosekoittimessasi vilkkuu oranssi merkkivalo (vikatila) tai se sammuu edellä mainittua lyhyemmässä ajassa, ota yhteys asiakaspalveluumme: lähetä meille sähköpostia TAI soita meille – tämä on maksuton puhelinnumero, josta saat apua omalla kielelläsi – avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.