Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Mitä voin tehdä sähkövatkaimella vs. yleiskoneella?

Saatat pohtia, kannattaako sinun ostaa sähkövatkain vai yleiskone. Tutustu yleiskoneen monikäyttöisyyteen ja kummankin laitteen etuihin tästä...

Sinun ei tarvitse valita jompaakumpaa. Sähkövatkaimella ja yleiskoneella on molemmilla omat etunsa. Tässä ohjeemme:

Monet ihmset hankkivat molemmat eri tarkoituksia varten. Mutta jos haluat vain toisen, pohdi tarpeitasi ja tapojasi:

  • Miten paljon työtasotilaa sinulla on isoa kodinkonetta varten? (Pienin yleiskone on 3,3 L yleiskone nostettavalla kiinnitysvarrella, mutta sähkövatkain on paljon pienempi).
  • Miten usein ja millaisia ruokia valmistat? (Yleiskone on parempi usein toistuvaan tai runsaaseen käyttöön ja se on monipuolisempi).
  • Onko tarvetta kantaa laitetta? (Yleiskoneet ovat painavampia – vaikka ne ovatkin siirrettäviä – ja sähkövatkaimet ovat kevyitä.)

Molempien edut

  • Säästä aikaa ja vaivaa
  • Vatkaa/vaahdota kermaa, kananmunia, voita
  • Sekoita aineksia kakkuja, keksejä, taikinoita, pannukakkutaikinaa, pirtelöitä, kastikkeita ja vanukkaita varten

Tietoja sähkövatkaimesta

Kaikissa KitchenAid-sähkövatkaimissa on kaksi irrotettavaa metallista yleisvatkainta, joilla voit vispata munanvalkuaisia, kermaa tai voita. Joidenkin mallien mukana toimitetaan myös vispilä tai taikinakoukku. Kaikissa sähkövatkaimissa on useita nopeusasetuksia. Ne ovat pieniä, kevyitä ja helppokäyttöisiä. Ne on helppo säilyttää ja siirtää paikasta toiseen. Voit valita myös johdottoman mallin. Sähkövatkaimia ei voi käyttää käsin koskematta, mutta ne ovat kompakteja ja käteviä, joten niitä voi käyttää yhdellä kädellä.

Osta sähkövatkaimia

Tietoja yleiskoneesta

Yleiskone vie ruoanvalmistuksesi ja leivontasi aivan uudelle tasolle. Yleiskone on nopea ja tehokas, joten voit sekoittaa sillä isoja määriä tai raskaita aineksia. Kaikkien KitchenAid-yleiskoneiden mukana toimitetaan useita lisävarusteita, kuten taikinakoukku, vispilä ja vatkain. Yleiskoneella voit vispata, sekoittaa ja vaivata aineksia nopeasti, koska siinä on alkuperäinen kiertävä sekoitusliike. Yleiskonetta voi käyttää käsin koskematta, joten ehdit tehdä muita töitä sen pyöriessä.

Voit hankkia yleiskoneeseesi jännittäviä valinnaisia lisävarusteita (myydään erikseen) ja valmistaa pastaa, jäätelöä, makkaroita, spiraalinmuotoisia vihanneksia ja paljon muuta.

Voit valita yleiskoneen myös henkilökohtaisen makusi mukaan. Meillä on lukuisia eri värivaihtoehtoja. Lisäksi voit hankkia tyylikkään lisäkulhon ja lisätä koneeseen oman kaiverruksen (Artisan Premium -mallit).

Osta yleiskoneita

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.