1 Paahtoasteen valitseminen – vaalea tai tumma, valitse paahtoaste, josta pidät.
2 Jauhatuskoon määrittäminen – oikean jauhatuskoon valitseminen on tärkeää oikeanlaisen uuton varmistamiseksi.
3 Veden lämpötila – oikean lämpötilan avulla jauhatus herää henkiin ja paljastaa makunsa.
4 Optimaalinen suodatusaika – oikea suodatusaika varmistaa, ettei kahvia ole uutettu liikaa tai liian vähän.
5 Suodatussuhde – muista tarkistaa kahvin ja veden suhde, jotta tuloksena on ihana kupillinen.
Espressosta nautitaan ympäri maailmaa: sen kuumuus, täyteläinen maku ja kofeiinipitoisuus ovat vertaansa vailla. Jos espresso on juttusi, älä odota seuraavaa vierailua ravintolaan tai kahvilaan.
Nauti koko kahvirituaalista kotona yhtä laadukkaasti sekä poikkeuksellisen upealla maulla ja aromeilla. Voit hankkia tyylikkään ja ammattilaistasoisen Artisan-espressokoneen ja valmistaa espressoa, cappuccinoa, americanoa, lattea ja muita suosikkejasi.
Jos sinulla on iso perhe, työskentelet kotitoimistolla tai vain rakastat kahvia, oikea valinta on kahvinkeitin, jossa on sisäänrakennettu lämpölevy. Voit asettaa elämäntyyliisi sopivan ajan ja herätä vastakeitetyn kahvin tuoksuun ja rentoutua.
Sotkuiset ja vuotavat kahvinkeittimet ovat vain kaukainen muisto tämän siistin, yhden kosketuksen KitchenAid-kahvinkeittimen myötä. Kannu on suunniteltu kaatamaan ilman roiskeita. Aseta vain haluamasi kahvin vahvuus ja kahvi on valmista kun sinäkin.
Artisan-kahvimyllyn avulla voit säätää jauhatuksen kokoa ja nauttia tuoreesta kahvista. Espresso vaatii hienoa jauhatusta, suodatinkahvissa käytetään keskikokoista jauhatusta ja kylmän kahvin valmistukseen tarvitaan karkeaa jauhatusta.
Kahvimylly on helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa, joten sen lisääminen kahvirutiiniisi on vaivatonta. Ehdottomasti yksi miellyttävimmistä tehtävistä keittiössä.