Pääsivu> Kaikki keittiön pienlaitteet

Kaikki keittiön pienlaitteet

Keittiöihmisille suunnitellut keittiölaitteet

KitchenAid on alusta asti suunnitellut keittiölaitteensa intohimoisille ruuanlaittajille. Tuotteidemme tarkoitus on tarjota uusia mahdollisuuksia ja auttaa käyttäjiä ylittämään itsensä keittiössä.
Yleiskoneet vapauttavat luovuuden keittiössä
Valmista mielikuvituksellisia ruokia yleiskoneella. Sekoittamisen, vatkaamisen, alustamisen ja silppuamisen lisäksi voit liittää yleiskoneeseen erilaisia valinnaisia lisävarusteita. Valitse tyyliisi sopiva yleiskone ja aloita uusien ruokien kokeileminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Terveellisiä herkkuja tehosekoittimilla
Laadukkaalla tehosekoittimella teet paljon muutakin kuin smoothieita. Näillä keittiön pienlaitteilla voit valmistaa erilaisia ruokia ja herkkuja keitoista ja dipeistä pähkinävoihin ja jäisiin drinkkeihin. Helposti hyvää kiireisen arjen keskellä.
Kahvinkeittimet tekevät olon kotoisaksi
Olipa valintasi espresso, kylmäuutettu kahvi tai kermainen latte, meillä on sinulle sopiva kahvinkeitin. Älykkäät ja tehokkaat keittimet on viimeistelty tyylikkäästi ruostumatonta terästä olevilla yksityiskohdilla. Tuo kahvila keittiöösi.
Johdoton mallisto
Vapauta sisäinen keittiömestarisi johdottomilla keittiölaitteillamme. Teholeikkuri, sähkövatkain ja sauvasekoitin vievät vain vähän tilaa työpöydältä, eikä niissä ole sotkuisia johtoja. Lisäksi voit siirrellä niitä vapaasti paikasta toiseen.
Aamiainen tarkoittaa muutakin kuin ruokaa
Mullista aamurutiinisi KitchenAidin avulla. Valmistaudu päivän haasteisiin juuri jauhetulla kahvilla, herkällä yrttiteellä, bageleilla tai rapeilla paahtoleivillä. Kun keittiölaitteet ovat näin tyylikkäitä, nouset mielelläsi sängystä aamulla.
Kätevät työkalut pieniin töihin
Helpota ruuanlaittoa keittiön pienlaitteilla. Niissä KitchenAidin yleiskoneosaaminen yhdistyy ergonomiseen muotoiluun ja helppokäyttöisyyteen. Olemme tehneet pienlaitteistamme niin kevyitä, että niitä voi käyttää yhdellä kädellä. Niihin on myös saatavana erilaisia lisävarusteita.
Monipuoliset ja helpot esivalmistelut
Poissa ovat ne ajat, kun ruuan esivalmistelu oli vain sipulien viipalointia ja porkkanoiden kuorimista. Nyt voit käsitellä ja kypsentää vihanneksia, hedelmiä, lihaa, yrttejä ja muita aineksia juuri haluamaasi kokoon ja koostumukseen. Herätä villit ideasi eloon uusimmilla laitteillamme.

Laadun merkki

Intohimoinen ruoanlaittaja tarvitsee parhaat työkalut saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi tuotteemme ja lisävarusteemme on valmistettu parhaista materiaaleista, ne on helppo puhdistaa ja niissä on käteviä yksityiskohtia ja viimeisintä tekniikkaa.

Valitse laitteita, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Se on mestarikokin merkki.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.