i

2 viipaleen leivänpaahtimet lämpimiin aamuhetkiin

Sängystä nouseminen tuntuu helpommalta, kun tiedät saavasi aamupalaa KitchenAidin kätevällä leivänpaahtimella. Valikoimassa on runsaasti tyylikkäitä ja erimuotoisia 2 viipaleen leivänpaahtimia, jotka ovat upeita ulkoasultaan ja tehokkaita toiminnoiltaan.

Paahdin kaikkiin hetkiin

Paahtimella onnistuu bageleiden sulattaminen, lämpimänäpito ja lämmittäminen sekä erikokoisten artesaanileipäviipaleiden paahtaminen. Voit käyttää paahdinta muulloinkin kuin aamuisin! Loihdi vaikkapa paahdettua leipää kananmunalla ja pinaatilla, omena- ja kanelibageleita, lihapullapanineita tai lämpimiä pullia. Täydellistä.

Black toaster with bagels

Mikä olisi paras 2 viipaleen leivänpaahdin?

Valitse omaan tyyliisi sopiva

KitchenAidin upeat 2 viipaleen Artisan-leivänpaahtimet ovat sulavalinjaisia ja trendikkään värisiä. Valitse klassinen kermanvärinen tai rohkeasti ylellinen Pebbled Palm. Näitä leivänpaahtimia voi ihailla päivästä toiseen

Ihastuttavan käteviä ominaisuuksia

Näissä kätevissä ja kauniissa leivänpaahtimissa on innovatiivisia ominaisuuksia. Voileipäritilä pitää lämpimät leivät koossa. Bagel-toiminto vähentää tehoa toiselta puolelta, ja lämpimänäpitotoiminto pitää leivän alhaalla, jos sitä ei oteta pois.

Täydellinen hallinta manuaalisesti säädettävällä 2 viipaleen leivänpaahtimella

Jos haluat tarkkailla leivän paahtumista, valitse 2 viipaleen leivänpaahdin. Voit tarkistaa viipaleet milloin vain nostamalla ne ylös keskeyttämättä paahtamista. Tämä paahdin on sinulle, jos et voi olla kurkistamatta.

Erittäin leveisiin 3,8 cm:n paahtoaukkoihin mahtuvat kotitekoiset leivät ja leivonnaiset. Bagel-toiminnolla saat välipalaa aina kun haluat.

Black toaster 2 slice with bread

Tilaa säästävät 2 viipaleen leivänpaahtimet

Klassinen 2 viipaleen leivänpaahdin

Pieni mutta kaunis – 2 viipaleen Classic-leivänpaahdin täyttää kaikki tarpeesi. Siinä on viisi paahtoasetusta ja tarpeeksi leveät paahtoaukot leivonnaisia ja pullia varten. Myös bageleita rakastaville löytyy oma painikkeensa, ja paahdin on saatavilla väreissä valkoinen ja musta.

Näppärä ja nätti 2 viipaleen leivänpaahdin

Ihastut varmasti tähän kompaktiin paahtimeen, jos et tarvitse isoa mallia. Tyylikkään värisissä 2 viipaleen paahtimissa on useita hienoja ominaisuuksia, tilavat paahtoaukot ja 7 eri asetusta nirsoimmallekin ruokailijalle. Lämpimänäpitotoiminto pitää herkullisen paahtoleivän lämpimänä jopa 3 minuuttia. Ei siis mitään kiirettä.

Pitkäaukkoisella leivänpaahtimella enemmän paahtotilaa

Jos haluat joustavan leivänpaahtimen, jolla paahdat muffineita, pitkiä viipaleita tai rapeakuorista kotitekoista leipää, tutustu pitkäaukkoisiin 2 viipaleen leivänpaahtimiin. Sulavalinjaiseen ja tyylikkääseen paahtimeen mahtuu hyvin kaksi tavallisen kokoista viipaletta vierekkäin tai pitkä panini. Paahtoaukko on erityisen leveä, ja paahtimen nostopainikkeella saat nostettua kätevästi teeleivät ja vastaavat ylös. Paahda leipää hieman pidempään yhdellä painikkeen painalluksella ja lämmitä paahdetut leivät uudelleen, jos unohdit ne paahtimeen.

Red toaster 2 slice with salty bagels

Intohimona aamiainen

Aloita päiväsi tyylillä.

Leivänpaahtimet

Kotona leijailee vastapaahdetun leivän lumoava tuoksu. Nauti upean KitchenAid-leivänpaahtimen tarjoilemasta rapeasta ja herkullisesta aamiaisesta.

Vedenkeittimet

Haluatko nauttia paahtoleivän kanssa herkullisen kupin teetä tai kahvia? Tutustu tyylikkäisiin ja tehokkaisiin vedenkeittimiimme.

Aamiaissarjat

Uusi vedenkeitin ja leivänpaahdin suorastaan kutsuvat nousemaan sängystä ja valmistamaan aamiaista. Aamiaissarjoissamme kaunis ulkomuoto ja monet hyödylliset ominaisuudet kohtaavat.
top

Oma toivelista

Sinun on kirjauduttava sisään, jotta voit käyttää toivelistaa.

Anna tili

Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.