KitchenAid Artisan -yleiskone

Arvosta tämän ikonisen yleiskoneen laadukkuutta ja ajatonta muotoilua. Sen avulla loihdit loputtomasti herkullisia makuelämyksiä. Tutustu loputtomiin kulinaarisiin mahdollisuuksiin lisävarusteiden avulla

Toista video

ERINOMAISTA LAATUA

TEHOKAS JA LAADUKAS

Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike, jossa sekoitin kiertää kulhossa yhteen suuntaan vatkaten ja kääntyen samalla toiseen suuntaan. Siten se työntää ainesosia jatkuvasti kulhon keskelle. 10 tehoasetusta takaavat nopean, huolellisen ja tarkan sekoituksen. Pidikkeessä oleva suoravetomoottori varmistaa, että voima siirtyy suoraan kiinnikkeisiin ja lisävarusteisiin. Se on tehokas, luotettava ja pitkäikäinen yleiskone. Suuressa 4,8 litran ruostumattomassa teräskulhossa käsittelet niin pieniä kuin suuria ruokamääriä.

MONIPUOLISUUS

Ruoanvalmistus on monivaiheinen prosessi, minkä vuoksi Artisan-yleiskone on suunniteltu mahdollisimman monipuoliseksi keittiövälineeksi. Siihen voi kiinnittää hyvin monenlaisia lisälaitteita ja -varusteita. Monipuolisen kiinnityspään avulla voit jauhaa lihaa, siivuttaa vihanneksia, mankeloida ja leikata pastaa, puristaa, pilkkoa ja vatkata… Teet kaiken tämän ja paljon muuta yhdellä laitteella!

VÄRIVALIKOIMA, JOKA TÄYDENTÄÄ KEITTIÖN ILMETTÄ

YHDISTELMÄ TEHOA JA MONENLAISIA VAKIOVARUSTEITA

Lujatekoinen ja vakaa yleiskone, joka vaivaa, vatkaa, sekoittaa ja hämmentää. Sen avulla keittiön toistuvaliikkeisimmät, aikaa vievimmät ja raskaimmat työt hoituvat vaivatta.Lisävarusteiden ansiosta kulinaarisia mahdollisuuksia on loputtomasti.

SAAT AMMATTITASOISIA RESEPTEJÄ JA ASIANTUNTEVIA RUOANLAITTONEUVOJA

Jos ruoanlaitto on intohimosi, tämä ainutlaatuinen KitchenAid-keittokirja ja -sovellus (iPhone, iPad ja iPod Touch) ovat juuri sinua varten. Valmistetaan jotain erityistä yhdessä.

Keittokirjasovellus

Lataa keittokirjasovellus
Artisan-yleiskone

Tutustu historiaan

 • 1919

  H5

  Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa asunut insinööri Herbert Johnston keksi ihmeellisen koneen, joka tulisi mullistamaan ruoanlaiton asiantuntijoiden ja kulinaristien elämän: ensimmäinen kotitalouksien kananmunanvatkain nimeltä H5. Laitteen testauksen aikana yrityksen erään johtajan vaimo keksi tietämättään brändille nimen sanoessaan: ”Oli sen nimi mikä tahansa, se on paras keittiöapulainen (’kitchen aid’), joka minulla on koskaan ollut.” KitchenAid-brändi syntyi.

  H5
 • 1936

  Egmont Arens

  Herbert Johnston palkkaa Egmont Arensin luomaan uusia malleja, jotka palkitaan erinomaisesta suunnittelustaan.

  Egmont Arens
 • 1955

  K-malli

  Amerikka rakastui ensimmäistä kertaa valmistettuun K-malliin, jota sai neljässä eri värissä.

  K-malli
 • 2009

  90-vuotisjuhla

  KitchenAid juhlii 90-vuotissyntymäpäiväänsä julkaisemalla erikoiserän kandeeratun omenan punaisena.

  90-vuotisjuhla
 • 2015

  H5

  Ajan myötä brändi on jatkanut innovatiivisten ratkaisujen keksimistä ja kehittämistä kokkeja ja kulinaristeja varten.

  H5
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.