Skip the navigation
-10%

4,8 L ARTISAN PREMIUM - YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA - Musta

5KSM185PSEOB

5 vuoden takuu

Ikoninen yleiskone useissa väreissä. Bonuksena 3 litran kulho ja ruostumattomasta teräksestä valmist...

6 mukana toimitettava lisävaruste
€ 719,10€ 799,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Ikoninen yleiskone taivaallisiin luomuksiin

Vatkaa, sekoita, vaivaa ja soseuta 4,8 litran Artisan Premium -yleiskoneella. Aito ja alkuperäinen kiertävä sekoitusliike ja maailmankuulu muotoilu MAAILMAN SUOSITUIMMAN YLEISKONEMERKIN laitteessa (1), sekä 3 litran lisäkulho ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet.

Nostettava kiinnitysvarsi

Kiertävä sekoitusliike ja 10 nopeutta

3 ruostumattomasta teräksestä valmistettua lisävarustetta ja 1 roiskesuoja

2 kulhoa ruostumattomasta teräksestä

Vankka painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu

Valitse tyylikkäistä väreistä omasi

Yli 15 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Kun otat pakkauksesta 4,8 L Artisan Premium -yleiskoneen 5KSM185PS, saat kaiken mitä tarvitset vatkaamiseen, sekoittamiseen, vaivaamiseen ja raastamiseen. Ja se on vasta alkua.

6 mukana toimitettava lisävaruste

Ikoninen muotoilu ja 100 vuotta historiaa

KitchenAid 185 Artisan -yleiskoneessa yhdistyy monen vuoden asiantuntijuutemme. Me osaamme tehdä keittiöaskareista huolettoman helppoja. Halusitpa sitten marenkia, leivonnaisia tai kuorrutetta, tämä yleiskone hoitaa homman. Voit valmistaa kakkua, muusata perunaa, vaivata taikinaa, nyhtää kanaa tai sekoittaa lihamureketta.

Mixer-185-candy-apple-Mixer-planetary-action

Tämä yleiskone on valmis kaikkeen

KitchenAidin yleiskone oli ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu yleiskone, jossa oli kiertävä sekoistusliike. Mutta mitä kiertävä sekoitusliike oikeastaan tarkoittaa? Sitä, että koneen akseli pyörii yhteen suuntaan ja lisävaruste toiseen, jolloin sekoitus on paljon perusteellisempaa. Vatkain koskettaa pyöriessään vähintään 59 kohtaa ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat varmasti, eikä mikään osa seoksesta jää käsittelemättä.


Valitse vain sopiva lisävaruste ja nopeus ja voit vatkata kakkutaikinan, vaahdottaa kerman tai vaivata pastataikinan. Nopeus 1 on kevyttä sekoittamista varten, nopeus 6 vatkaamista tai vaahdottamista, ja nopeus 10 nopeaa vispausta varten. Kerma vaahdottuu jopa alle 60 sekunnissa (2). Aika vaikuttavaa, vai mitä?

Mixer-185-Candy-Apple-mixing-ingredients

Mukava käyttää ja helppo puhdistaa

Kun sormesi syyhyävät päästä uuden yleiskoneesi kimppuun, sinun ei todellakaan tarvitse vaivata päätäsi hankalilla lisävarusteilla tai monimutkaisilla säätimillä. Yleiskoneen nostettava kiinnitysvarsi tekee käytöstä hämmästyttävän helppoa. Lukitse vain kulho paikalleen, kiinnitä haluamasi lisävaruste ja laske varsi. Liu'uta nopeussäädintä aloittaaksesi. Näin helppoa se on!


Puhdistaminenkin on yksinkertaista. Mukana tuleva roiskesuoja suojaa yleiskonetta ja työtason pintoja roiskeilta, kun kaadat aineksia kulhoon ja sekoitat. Ja kun olet valmis, kaikki tarvikkeet (taikinakoukku, vispilä ja vatkain) voi pestä astianpesukoneessa. Sitten voitkin rentoutua ja nauttia herkuistasi.

Mixer-185-candy-apple-mixing-on-the-countertop-using-the-two-included-bowls

KitchenAidin 4,8 litran yleiskone hoitaa niin pienet kuin suuretkin määrät

Tämän yleiskoneen mukana saat kaksi kätevää kulhoa. Voit siis valmistaa ylimääräisiä eriä tai hoidella kaksi reseptin vaihetta tiskaamatta välillä: sekoita taikina toisessa kulhossa ja vaahdota kananmunanvalkuaiset toisessa!


Isompaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua 4,8 litran kaksisävyistä kulhoa on helppo nostaa ergonomisesta kahvasta. Siinä voi vaivata jopa 2 kiloa taikinaa tai sekoittaa yli 100 keksin taikinan(3) yhdellä kertaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 3 litran kulho on täydellinen pienemmille määrille. Sen avulla voit myös lisätä 60 ylimääräistä keksiä leivontaerääsi ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta. Herkkuja riittää siis kaikille, kun vietät aikaa perheesi kanssa keittiössä tai viihdytät ystäviäsi. Eihän keksejä voi koskaan olla liikaa.

Mixer-185-Cast-Iron-Black-father-and-daughter-cooking

Tehty kestämään yli sukupolvien

Meistä on ihana kuulla tarinoita ihmisiltä, jotka yhä käyttävät vanhempia ja edelleen moitteettomasti toimivia sukupolvelta toiselle periytyneitä KitchenAid-yleiskonemalleja. Tässä erittäin pitkäikäisessä yleiskoneessa on vankka sinkkimetallirakenne sekä kestävä ja turvallinen emalipinnoite.


Siinä yhdistyvät voima ja kauneus, ja siinä on tyylikkäät ja ammattitasoiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut kulhot ja lisävarusteet, jotka ovat myös hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Kone on tehty kestämään, joten voit laittaa sen kovalle kulutukselle ja silti luottaa siihen, että se näyttää kauniilta keittiössäsi vuodesta toiseen. Se tuntuu turvallisen tukevalta ja vakaalta ja sen moottori on suunniteltu sekoittamaan väsymättä kerrasta toiseen. Lisäksi saat mielenrauhaa 5 vuoden takuusta.

Mixer-185-almond-cream-looking-great-on-countertop

Ole ylpeä ensiluokkaisesta KitchenAid 185 -yleiskoneestasi

Yleiskone nostettavalla kiinnitysvarrella on keittiön kaunotar ja kokin ahkera apulainen. Valitse juuri sinua kiehtova väri tyylikkäästä mustasta hillittyyn kermaan tai houkuttelevaan punaiseen. Tämän mallin valikoimasta voit valita myös kiiltävän metallisen. Hemmottele itseäsi, olet sen ansainnut.

Mixer-185-candy-apple-using-cookie-press-attachment

Laajenna mahdollisuuksia lisävarusteilla

Valmista mikä tahansa ruokalaji, josta olet joskus lukenut tai haaveillut – kokeile tuhteja makkaroita, vastapuristettua appelsiinimehua tai kasvisnuudeleita omalla reseptillä. Kiinnitä vain lisävarusteet yleiskoneen etuosassa olevaan monitoimiseen kiinnityspäähän, ja olet valmis kokkaamaan. 


Valitse monipuolisista lisävarusteista sopivat esimerkiksi tuoreen pastan, salaattiainesten, hampurilaisten, makkaroiden, hillojen ja jäätelön valmistukseen. Kaikki kiinnityspäähän kiinnitettävät lisävarusteet sopivat kaikkiin vuodesta 1919 lähtien valmistettuihin yleiskonemalleihin. Nyt kysymys kuuluukin: mitä aiot kokeilla ensimmäiseksi?

RadinaSkotlanti

Paras yleiskone

Olen todella tyytyväinen ostokseeni! Lukemani arvostelut ovat kaikki totta. Laite on vakaa, luotettava, hoitaa homman täydellisesti ja tuntuu lähes mahdottomalta rikkoa!

Lue kaikki arvostelut
img-testimonial-FI

Vertaile yleiskoneitamme

Kitchenaid Monitoimikone 5KSM185PSECA Punainen metalliväri Profile
4,8 L ARTISAN PREMIUM - YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA

Ikoninen yleiskone useissa väreissä. Bonuksena 3 litran kulho ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet.

€ 719,10€ 799,00
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön
Kitchenaid Monitoimikone 5KSM193ADECA Punainen metalliväri Profile
YLEISKONE 4,7 L - ARTISAN BY YOU

Ikoninen yleiskone saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lisävarusteet ja personointi.

€ 599,00
Osta nyt
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön
Kitchenaid Monitoimikone 5KSM175PSEER Punainen Profile
YLEISKONE NOSTETTAVALLA KIINNITYSVARRELLA SEKÄ LISÄVARUSTEILLA 4,8L - ARTISAN

Ikoninen yleiskone nostettavalla kiinnitysvarrella eri väreissä. Kokeile eri lisävarusteita.

€ 584,10€ 649,00
Osta nyt
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön
Kitchenaid Monitoimikone 5KSM7580XECA Punainen metalliväri Profile
6,9 L ARTISAN - YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA

Iso, jatkuvaan käyttöön tarkoitettu yleiskone on luokkansa paras yleiskone

€ 899,00
Osta nyt
 • Nostettava kiinnitysvarsi/kulho
 • Korkeus
 • Pääkulhon tilavuus
 • Mukana toimitettavat kulhot
 • Mukana toimitettavat sekoituslisätarvikkeet
 • Kaiverruksen lisäys
 • Kaupalliseen käyttöön

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslausekkeet
 1. Lähde: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2022ED; "mixers" (miksere) i henhold til definitioner af miksere (omfatter både køkkenmaskiner og håndmiksere); detailsalg i enheder, 2021-data.

 2. Kun käsitellään 473 ml kermaa (36 prosentin rasvapitoisuus)

 3. Käyttäen 28 g taikinaa keksiä kohti