Esittelyssä vuoden 2021 rajoitetun erän 4,8 litran Artisan-yleiskone

Light & Shadow

Uusi rajoitetun erän yleiskoneemme juhlistaa kaikkia niitä aikoja, jolloin keittiöinspiraatio voi iskeä. Olipa kokkaamiseen aikaa 10 minuuttia ennen töihin lähtöä tai kolme tuntia keskellä yötä, tee arkipäiväisestä jännittävää ja joka hetkestä erityinen.

Tutustu Light & Shadow -yleiskoneeseen

 • Tutustu Light & Shadow -yleiskoneeseen

  Rajoitetun erän 4,8 litran Artisan-yleiskone, jossa mukana ekstra-lisävarusteita

  Rajoitetun erän 4,8 litran Artisan-yleiskone, jossa mukana ekstra-lisävarusteita

  Esittelyssä rajoitetun erän yleiskone: Light and Shadow. Se kuvastaa niitä hetkiä keittiössä, kun inspiraatio iskee – päivällä tai yöllä. Vaalean ja tumman kontrasti, sileät ja teksturoidut pinnat sekä ainutlaatuinen muotoilu tekevät tästä yleiskoneesta tyylikkään valinnan kotiisi.

  Osta yleiskone

Tee joka hetkestä erityinen

 • Kauniit kontrastit ulkoasussa

  Inspiroidu päivällä tai yöllä. Monipuolinen yleiskoneemme kulkee mukanasi aikaisista aamiaisista rentoihin iltapäiviin ja myöhäisillan kynttiläillallisiin.

 • Hiekanvärinen yleiskone

  Jos pidät mustavalkoisesta, vaalean hiekan värinen yleiskoneemme tarjoaa pehmeämmän vaihtoehdon valkoiselle. Se tuo keittiöösi auringon vaalentamaa kirkkautta.

 • Musta kolmiulotteisesti kuvioitu kulho

  Tummanmusta keraaminen kulho luo täydellisen kontrastin yleiskoneen vaalealle rungolle. Sen kolmiulotteinen kuviointi luo erilaisia varjoja läpi päivän.

 • Tyylikkäät kontrastia lisäävät yksityiskohdat

  Metallinen koristenauha, kiinnityspään kansi ja muut tarkkaan harkitut yksityiskohdat luovat vaikutelmaa valosta ja varjosta yhtä taitavasti kuin kokki valmistaa illallisen.

Inspiraatiota resepteistä milloin tahansa

Pidä hauskaa keittiössä – nämä herkulliset reseptit ovat saaneet innoituksensa uuden yleiskoneemme valon ja varjon leikistä.

 • Jauhoton suklaakakku

  Jauhoton suklaakakku

  Tämä vastustamattoman täyteläinen gluteeniton suklaakakku sisältää vain neljä ainesosaa. Viimeistele houkutus ripottelemalla päälle tomusokeria.

  Tutustu
 • Tiramisu

  Tiramisu

  Espressolla kostutettuja amaretti-keksejä, kermaista mascarponea ja kaakaojauhetta. Kukapa ei rakastaisi tätä italialaista klassikkoa?

  Tutustu
 • Marmorikakku

  Marmorikakku

  Toisiinsa sulautuvat suklaa- ja vaniljapyörteet näyttävät vaikuttavilta mutta ovat ihanan yksinkertaisia tehdä – ja maistuvat upeilta. Tarjoile kakku viipaloituna, niin marmorinen sisus pääsee oikeuksiinsa.

  Tutustu

Tuo
Light & Shadow
taika kotiisi

Keskiyön juhlista iltapäiväteehen – tee jokaisesta ruoanlaittohetkestä erityinen. Älä ohita tätä ainutlaatuista rajoitettua versiota.

 • Osta rajoitetun erän yleiskone

  Osta rajoitetun erän yleiskone

  Näytä
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.