Etusivu > Yleiskone > Yleiskone ja lisäosat

YLEISKONE JA LISÄVARUSTEET

Kuvittele, mitä kaikkea yleiskoneella ja lisävarusteilla saa aikaan

Yleiskone antaa luovuudelle siivet. Se saa keksimään ideoita uusiin makeisiin ja suolaisiin herkkuihin ja on samalla apuna arjessa. Ja lisävarusteiden avulla voit tehdä mitä vain aina kasvisnuudeleista jäätelöön. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Omalla tyylillä omaan makuun

Jokainen kotikokki on erilainen. KitchenAidin yleiskoneella voit tuoda esiin, millainen itse olet. Valitse haluamasi tyyli ja persoonaasi sopiva kulho. Tee lempiruokiasi ja hio taitojasi. Kokeile uusia ideoita – se on mestarikokin merkki.

Sekoittamisen sinfoniaa

KitchenAid-yleiskoneen mukana saat tarvittavat lisävarusteet. Vatkaimella sekoitat taikinat ja paksut seokset. Taikinakoukulla onnistuvat leipä-, pizza- ja pastataikinat, ja vispilällä saat aikaan kuohkeaa marenkia.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Yleiskone omaan tyyliisi

Voiko yleiskone olla persoonallinen? Totta kai! Leikittele väreillä ja kuvioilla ja valitse sisustukseen sopiva vaihtoehto. Valittavissa on neutraaleja ja kirkkaita värejä, rajoitetusti saatavia malleja ja uusin vuoden väri.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Kone moneen käyttöön

Suolaiset ja makeat, valmistelu ja valmistus – yleiskone auttaa kaikessa.

Nyhtökanaa

Onko nyhtöliha suosikkisi? Laita paistettu kana kulhoon ja käytä vatkainta, niin saat nopeasti valmista.

Perunamuusia

Tee samettisen pehmeää muusia vatkaimella tai vispilällä koostumuksen mukaan.

Avokadososetta

Tämä ravinteikas ruoka-aine taipuu moneen käyttöön. Yleiskoneella teet siitä kätevästi guacamolea ja muita meksikolaisvivahteisia ruokia.

Luo sellainen kuin haluat

Voit tehdä yleiskoneesta persoonallisen joko itsellesi tai jollekulle muulle. Valitse väri ja kaiverruta koristenauhaan nimi tai muu teksti. Lisäkulhoissa vaihtoehtoina on niin kukka- ja raitakuvioita kuin takomalla viimeistelty metalli.

Valitse
kulho

Valikoimassamme on valtava määrä upeita kulhoja. Miellyttääkö silmääsi ruostumaton teräs, keramiikka tai lasi? Meiltä löydät juuri oikean vaihtoehdon. Valittavissa on niin kahvallisia ja nokallisia kuin konepesun ja uuninkestäviä malleja. Omanlaisesi omaan kokkaustyyliisi.

KATSO KULHOJA

Lisävarusteilla uusiin ulottuvuuksiin

Yleiskoneen kanssa voi käyttää monenlaisia luovia ja innovatiivisia lisävarusteita. Irrota vain lisävarustekansi ja laita haluamasi apuväline kiinni. Joko sinulla on yleiskone? Hienoa! Lisävarusteet sopivat kaikkiin malleihimme.

Kokeile jauhamista ja täyttämistä

Pidä huoli ruoan laadusta jauhamalla liha, kala, kovat kasvikset ja juustot itse lihamyllyllä ja makkarasuuttimella. Sen jälkeen voit tehdä mausteisia pihvejä, kasvismakkaroita tai ravitsevia lihapullia.

KATSO IDEAT JAUHAMISEEN JA TÄYTTÄMISEEN

Tuoretta tarjolle

Anna aistien nauttia kauden hedelmien ja vihannesten tuoreesta tuoksusta ja tuntumasta. Uudet ja erilaiset ideat auttavat saamaan hyvää tekevät ainekset helpommin osaksi jokaista päivää. Pilko hedelmät, leikkaa kasvikset nuudelimaisiksi nauhoiksi spiraalileikkurilla tai tee mehukkaita hilloja ja samettisen pehmeitä vauvanruokia.

KATSO IDEAT HEDELMIEN JA KASVISTEN KÄSITTELYYN

Itse tehty maistuu paremmalta

Jos tykkäät tehdä asiat alusta loppuun itse, tutustu muihin lisävarusteisiimme. Jauha jyvät ja leivo makuhermoja hyväileviä herkkuja. Punnitse ja siivilöi kuivat ainekset automaattisesti kulhoon. Taio luonnollisen makuisia kylmiä jälkiruokia. Kaikki tehtynä itse aidoista raaka-aineista.

KATSO IDEAT

Kokeiluja pastalla

Haluaisitko kokeilla jauhaa jyvät tuoreiksi jauhoiksi? Sen jälkeen voit punnita ja siivilöidä ne automaattisesti – tarkkaa ja helppoa! Sitten voitkin rullata ja leikata taikinan ja tehdä siitä lempispagettiasi. Tai vaikka kaakaofettucinea.

KATSO TUOREET PASTAIDEAT

Vapauta yleiskoneen voima

Katso, mitä kaikkea voit tehdä, ja löydä reseptejä

Katso yleiskoneita ja lisävarusteita

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.