Suodatinkahvinkeitin tekee täydellisen kupin kahvia

Vastakeitetyn kahvin tuoksua ja juuri jauhettujen kahvipapujen makua ei voita mikään. Suodatinkahvinkeittimen avulla voit nauttia täydellisen kupin kahvia kotonasi huolettomasti. Asiantuntijoidemme suunnitteleman veden, kahvin ja suodatusajan täydellisen yhdistelmän ansiosta sinun tarvitsee huolehtia vain kaatamisesta.

Suodatinkahvinkeittimellä saat juuri omaan makuusi sopivaa kahvia

Tyylikkäät ja kätevät KitchenAid-suodatinkahvinkeittimet ovat helppokäyttöisiä ja käteviä kahvin ystävälle, joka haluaa nauttia täydellisen kupin kahvia joka päivä. Valitse ensin haluamasi suodatusaika kätevällä ohjelmoitavalla ajastimella ja valitse sitten haluamasi vahvuus. Keitä herkullinen kupillinen kahvia milloin tahansa.

Onko suodatinkahvinkeittimissä eroja?

Eri suodatinkeittimissä on kaikissa sama toimintaperiaate, jossa kuumaa vettä kaadetaan suodatinpussissa olevan kahvijauheen läpi. Veteen liukenevat ainesosat valuvat suodattimen läpi alla olevaan astiaan. Saman voi tehdä myös käsin, mutta helpommalla pääset, kun käytät valikoimamme suodatinkahvinkeitintä ja kullansävyistä kestosuodatinta. Lämpötila ja aika vaikuttavat ratkaisevasti kahvin makuun, joten suodatinkahvinkeittimellä saat joka kerta varmasti herkullista kahvia.

Adding grinded coffee into drip coffee machine

Tyylikäs suodatinkahvinkeitin

Haluatko suodatinkahvinkeittimen myös näyttävän hyvältä? Niin mekin. KitchenAidin suodatinkahvinkeittimet ovat sulavan pyöreälinjaisia ja saatavana eri väreissä: musta, Charcoal Grey, kerma ja punainen (suodatinkahvinkeitin 1,7 l) sekä musta ja valkoinen (suodatinkahvinkeitin 1,7 l - Classic). Nämä kiiltävät ja tukevat kahvinkeittimet on tehty kestämään kauniina monen vuoden ajan. Laitteissa on kaksi suodatinpainiketta eri puolilla, joten ne voi asettaa pöydälle suoraan tai sivuttain. Kannun nokan muotoilu estää roiskeet ja läikkymiset.

Almond drip coffee machine

Kätevät ominaisuudet ja toiminnot

Suodatinkahvinkeittimissä on monta kätevää ominaisuutta ja toimintoja, jotka tekevät aamusta entistäkin paremman. 

Ohjelmoitavalla ajastimella varmistat, että kahvi on valmista silloin, kun sitä tarvitset, ja keskeytystoiminnolla voit keskeyttää keittämisen ja kaataa itsellesi kupillisen ennen koko pannullisen valmistumista. Voit valita suodatusvahvuuden nappia painamalla, ja lämpölevy pitää kahvin lämpimänä. Olemme ajatelleet kaikkea, jotta sinun ei tarvitse.

Zoom on functionalities

Mikä suodatinkahvinkeitin sopii minulle?

Suodatinkahvinkeitin, jossa 1,7 litran kannu 5KCM1208 Suodatinkahvinkeitin, jossa 1,7 litran kannu 5KCM1209
€ 159,00 € 135,15 € 179,00 € 152,15
OSTA NYT OSTA NYT
Suodatusvahvuus Normaali tai vahva Normaali tai vahva
Värit Musta, valkoinen Musta, Charcoal Grey, kerma, punainen
Suodatussuppilo Vakio Ruostumaton teräs
Kannun koko 1,7 l (12 kuppia) 1,7 l (12 kuppia)
Lämpölevy Pitää lämpimänä 40 minuuttia Korkea tai matala teho, 10 minuutin säätöväli
24 tunnin ohjelmointi Yksi ohjelma Kaksi ohjelmaa
Suodatin Kullansävyinen kestosuodatin Kullansävyinen kestosuodatin

Baristojen innoittama kierrejuoksuputki

Suodatinkahvinkeittimissä on ainutlaatuinen 29-reikäinen kierrejuoksuputki. Se on saanut innoituksensa baristojen tyylistä kaataa vettä kahvijauheeseen spiraalimaisella liikkeellä, jolloin jauhe kastuu tasaisesti. Kierrejuoksuputki takaa tasaisen suodatuksen ja optimaalisen suodatusajan.

Filter coffee machine shower head

Täydellinen kahvi on taitolaji

Kahvin keittäminen juuri oikeanlaiseksi on yksi tyydyttävimmistä ja helpoimmista nautinnoista, joka piristää päivää. Suodatinkahvinkeittimellä onnistut varmasti.

8 cup of coffee with or without milk

Me kaikki olemme erilaisia, joten kahvinkeittimessäkin on oltava säätövaraa. Kahvilaadun lisäksi voit valita keittimen suodatusvahvuudeksi normaalin tai vahvan asetuksen. Suodatinkahvinkeitin säätää suodatuksen niin, että maku on juuri toiveidesi mukainen. Kun olet löytänyt oikean asetuksen, voit tehdä mieltymystesi mukaista kahvia uudelleen ja uudelleen napin painalluksella. Olisipa kaikki elämässä näin luotettavaa.

Hot black coffee in a white cup

Tasapainoiseen kahvikupilliseen tarvitset oikeassa suhteessa vettä, kahvia ja suodatusaikaa. Näin kahvista ei tule liian laihaa eikä liian vahvaa. 

Kullansävyisen kestosuodattimen kätevä kahvin mitta-asteikko, vesisäiliön tilavuusmerkinnät ja veden lisäämistä helpottava mitta-asteikko auttavat sinua onnistumaan. Tulos on aina tasalaatuinen, ja arvailu on historiaa.

Gold tone filter

Miltä ensimmäinen siemaus kahvia maistuu? Kullanarvoiselta? Käytetty suodatin vaikuttaa kahvin laatuun. Jotkin paperisuodattimet poistavat kahvista kaikki luonnolliset öljyt ja tekevät mausta väljähtäneen. Suodatinkahvinkeittimiemme kullansävyinen kestosuodatin on uudelleenkäytettävä ja suunniteltu takaamaan optimaalinen suodatus. Se on kestävä ja taloudellinen ja korvaa tavalliset 4-koon paperisuodatinpussit. Suodattimessa on myös kätevä mitta-asteikko, josta näet suoraan tarvittavan kahvijauheen määrän.

Tuoretta suodatinkahvia aina kun haluat

Serving black coffee in white cup

Etkö jaksa odottaa kahvin valumista? Emme mekään. Siksi lisäsimme kahvinkeittimeemme keskeytystoiminnon. Jos nostat lasikannun keittimestä kesken kaiken, toiminto keskeyttää kahvin tippumisen. Kaada itsellesi pikainen kupillinen ja aseta kannu takaisin keittimeen, niin tippuminen jatkuu taas. Shhh! Pidetään tämä meidän välisenä.

Zoom on time zone of drip coffee machine

Haluatko kahvisi aamulla tasan puoli kahdeksalta? Tai iltapäivällä juuri klo 15.30? Näppärän 24/7-ohjelmatoiminnon avulla voit asettaa ajastimen itsellesi sopivaksi, ja kappas – tuore, kuuma kahvi odottaa sinua. Intuitiivisen LCD-näytön ansiosta ohjelmointi on helppoa, eikä sinun tarvitse selata läpi sekavia valikoita. Uusimmassa mallissa voit jopa asettaa eri ajan arkipäiville ja viikonlopuille. Täydellinen tapa lopettaa työviikko ja rentoutua.

Pidä kahvi herkullisen kuumana

Sinusta emme tiedä, mutta me juomme kahvimme kuumana, emme haaleana. Lämpölevy pitää kahvin täydellisen kuumana jopa 40 minuutin ajan. Ei siis haittaa, vaikka kiireen keskellä unohtaisit kahvin hetkeksi.

Kahvia kaikille

Jos rakastat kahvia, koolla on väliä. Pienikokoinen kahvinkeitin on rasittava, jos kahvi loppuu jatkuvasti kesken. 

1,7 litran suodatinkahvinkeittimessä voit valmistaa yhdellä kertaa jopa 12 kuppia kahvia. Täydellinen kahvia rakastavalle perheelle tai kahvikutsuille.

3 cup of coffee on table

Kahvinkeittimen puhdistaminen on erittäin helppoa

Kuppi kahvia on lähes 99-prosenttisesti vettä. Vesi sisältää mineraaleja, kuten kalsiumia ja magnesiumia, jotka kulkeutuvat kahvinkeittimen läpi ja jättävät jälkeensä kalkkia. 

Jos keitintä käyttää paljon, se kannattaa pestä säännöllisin väliajoin. Kahvinkeittimen näppärän puhdistustoiminnon ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin napin painamisesta. Voit rentoutua.

Tietoa kahvipavuista

Medium grind coffee

Eri puolilta maailmaa saadaan eri makuja ja vahvuuksia, jotka soveltuvat erittäin hyvin suodatinkahviksi. Monet ovat sitä mieltä, että verrattuna esimerkiksi espressoon vaaleampi paahto tuo maun parhaiten esiin pidemmän suodatusaikansa vuoksi. Suosittelemme keskikarkeaa jauhatusta sekä valmiiksi jauhettua kahvia ostettaessa että itse kotona jauhettaessa.

grinding lots of coffee beans

Arabica-kahvipavut ovat ehdottomasti suosituimpia ja ne sopivat erinomaisesti suodatinkahviin ja espressoon. Nämä pavut tunnetaan niiden pehmeästä mausta, jossa on häivähdys suklaata, karamellia, pähkinää, hedelmiä ja marjoja. Kahvihifistelijät sanovat, että Arabica-pavuista jauhettu kahvi kannattaa juoda mustana (tai vain aavistuksella maitoa).

Miksi pavut kannattaa jauhaa itse?

Vastajauhetun kahvin tuoksu on vastustamaton. Se ei kuitenkaan ole vastajauhetun kahvin ainoa hyvä puoli:

  • voit valita tarkan jauhatuskoon jokaiselle suodatusmenetelmälle
  • tuoreet kahvipavut ovat täynnä antioksidantteja
  • voit kokeilla ja hienosäätää jauhatuskokoja, mikä vaikuttaa kahvisi makuun.

Kahvimyllyn 70 jauhatuskoolla valmistat täydellisen kupin kahvia, joka on täynnä makua.

Coffee beans and grinded coffee

Hyviä uutisia suodatinkahvin ystäville

Päivittäinen kahviannos voi tehdä hyvää. Vastajauhetut pavut ovat täynnä antioksidantteja, joilla on terveysvaikutuksia ja jotka vähentävät tiettyjen sairauksien riskiä.

Kahvin tiedetään myös parantavan tiettyjä aivojen osa-alueita, kuten muistia, tunnetilaa, valvetilaa ja energiatasoa. Tarkkaile kuitenkin kahvin määrää; ei liikaa makeaa mahan täydeltä.

Women with a cup of black coffee

Nauti upeasta aamiaisesta

INSPIROIDU
Red Artisan breakfast set with kettle and toaster
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.