Suodatinkahvinkeittimellä saat aina täydellisen kupin kahvia

Tarvitsetko kahvia selvitäksesi päivästä? Tee kahvinkeitosta helppoa suodatinkahvinkeittimellä. Nauti tuoreesta kahvista kotona vaivattomasti. Asiantuntijoidemme suunnitteleman veden, kahvin ja suodatusajan täydellisen yhdistelmän ansiosta sinun tarvitsee huolehtia vain kaatamisesta.

Suodatinkahvinkeittimellä saat juuri omaan makuusi sopivaa kahvia

KitchenAidin tyylikkäillä ja kätevillä suodatinkahvinkeittimillä valmistat juuri omaan makuusi sopivaa kahvia helposti joka päivä. Valitse haluamasi suodatusaika ja vahvuus intuitiivisella säätimellä. Keitä herkullinen kupillinen kahvia milloin tahansa.

Onko suodatinkahvinkeittimissä eroja?

Eri suodatinkeittimissä on kaikissa sama toimintaperiaate, jossa kuumaa vettä kaadetaan suodatinpussissa olevan kahvijauheen läpi. Veteen liukenevat ainesosat valuvat suodattimen läpi alla olevaan astiaan. Saman voi tehdä myös käsin, mutta helpommalla pääset, kun käytät valikoimamme suodatinkahvinkeitintä ja kullansävyistä kestosuodatinta. Lämpötila ja suodatusaika vaikuttavat ratkaisevasti kahvin makuun, joten kahvinkeittimellä saat joka kerta varmasti herkullista kahvia.

Black filter coffee machine with cookies

Tyylikäs suodatinkahvinkeitin

Haluatko kahvinkeittimen myös näyttävän hyvältä? Niin mekin. KitchenAidin kahvinkeittimet ovat sulavan pyöreälinjaisia ja saatavana eri väreissä: musta, Charcoal Grey, kerma ja punainen (suodatinkahvinkeitin 1,7 l) sekä musta ja valkoinen (suodatinkahvinkeitin 1,7 l - Classic). Nämä kiiltävät ja tukevat kahvinkeittimet on tehty kestämään kauniina monen vuoden ajan. Laitteissa on kaksi suodatinpainiketta eri puolilla, joten ne voi asettaa pöydälle suoraan tai sivuttain. Kannun nokka on muotoiltu siten, että se ehkäisee roiskeita ja läikkymistä.

Grey filter coffee machine preparing hot coffee with 2 cups of coffee

Kullansävyinen kestosuodatin

Miltä ensimmäinen siemaus kahvia maistuu? Kullanarvoiselta? Käytetty suodatin vaikuttaa kahvin laatuun. Paperisuodattimet poistavat kahvista kaikki luonnolliset öljyt ja voivat tehdä mausta tasapaksun. Suodatinkahvinkeittimiemme kullansävyinen kestosuodatin on uudelleenkäytettävä ja suunniteltu luomaan optimaalisen maun. Se on kestävä ja taloudellinen ja korvaa tavalliset 4-koon paperisuodatinpussit. Suodattimessa on myös kätevä mitta-asteikko, josta näet suoraan tarvittavan kahvin määrän.

Reusable coffee filter

Suodatinkahvia aina ajallaan

Haluatko kahvisi aamulla tasan puoli kahdeksalta? Tai iltapäivällä juuri klo 15.30? Ohjelmoi keittimeen haluamasi aika ja 24/7-ohjelmointi käynnistää keittimen puolestasi. Intuitiivisen LCD-näytön ansiosta ohjelmointi on helppoa, eikä sinun tarvitse selata läpi sekavia valikoita. Uusimmassa mallissa voit jopa asettaa eri ajan arkipäiville ja viikonlopuille.

Suodatinkahvinkeittimen lämpölevy pitää kannun lämpimänä. Olipa kahvitaukosi milloin tahansa, kahvi on aina valmista ajoissa.

Zoom on control panel of black filter coffee machine

Mikä suodatinkahvinkeitin sopii minulle?

Suodatinkahvinkeitin, jossa 1,7 litran kannu 5KCM1209 Suodatinkahvinkeitin, jossa 1,7 litran kannu 5KCM1208
€ 169,00 € 149,00
OSTA NYT OSTA NYT
Suodatusvahvuus Normaali tai vahva Normaali tai vahva
Värit Musta, Charcoal Grey, kerma, punainen Musta, valkoinen
Suodatussuppilo Ruostumaton teräs Vakio
Kannun koko 1,7 l (12 kuppia) 1,7 l (12 kuppia)
Lämpölevy Korkea tai matala teho, 10 minuutin säätöväli Pitää lämpimänä 40 minuuttia
24 tunnin ohjelmointi Kaksi ohjelmaa Yksi ohjelma
Suodatin Kullansävyinen kestosuodatin Kullansävyinen kestosuodatin

Baristojen innoittama kierrejuoksuputki

1,7 litran suodatinkahvinkeittimessä on ainutlaatuinen 29-reikäinen kierrejuoksuputki. Se on saanut innoituksensa baristojen tyylistä kaataa vettä kahvijauheeseen spiraalimaisella liikkeellä, jolloin jauhe kastuu tasaisesti. Kierrejuoksuputki takaa tasaisen suodatuksen ja optimaalisen suodatusajan.

Filter coffee machine shower head

Juuri sinun makusi mukaan

Me kaikki olemme erilaisia, joten kahvinkeittimessäkin on oltava säätövaraa. Kahvilaadun lisäksi voit valita keittimen suodatusvahvuudeksi normaalin tai vahvan asetuksen. Keitin säätää suodatuksen niin, että maku on juuri toiveidesi mukainen.

Adding coffee in black filter coffee machine

Nappaa kupillinen välistä

Etkö jaksa odottaa kahvin valumista? Emme mekään. Siksi lisäsimme kahvinkeittimeemme keskeytystoiminnon. Jos nostat lasikannun keittimestä kesken kaiken, toiminto keskeyttää kahvin tippumisen. Kaada itsellesi pikainen kupillinen ja aseta kannu takaisin keittimeen, niin tippuminen jatkuu taas. Shhh! Pidetään tämä meidän välisenä.

Serving hot coffee in a cup

Nauti upeasta aamiaisesta

INSPIROIDU
Black kettle serving tea in a glass and pancakes with raspberries
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.