Edellinen sivu
Parhaat pastaruoat

Avolasagne paahdetuilla kasviksilla ja yrttiricotalla

Tomaattikastikkeen vaihtaminen kirsikkatomaatteihin ja lasagnen kypsentäminen muualla kuin uunissa tekee tästä reseptistä kevyemmän, kesään sopivan vaihtoehdon.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

13

Ainesosat

4

Vaihetta

Aika

30'

Esivalmistelut

20'

Kypsennys

50'

Yhteensä

Ainesosat

  • 1tuorepastaa, jossa on korvattu 1 kananmuna 4 ruokalusikallisella pestoa ja joka on mankeloitu paksuuteen 7
  • 2pieniä kesäkurpitsoja
  • 1punainen paprika
  • 1keltainen paprika
  • 1fenkoli
  • 250 gkirsikkatomaatteja
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 25 gparmesaanijuustoa
  • 1nippu meiramia tai basilikaa
  • 2 rklekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 250 gricottajuustoa
  • -ekstra-neitsytoliiviöljyä valutettavaksi annosten päälle
  • -suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Lämmitä uuni 220 asteeseen. Levitä pastalevyt jauhotetulle tasolle ja leikkaa ne 12 x 10 cm:n neliöiksi. Keitä pastalevyjä erissä 30 sekunnin ajan runsaassa suolatussa vedessä. Virkistä pastalevyt kastamalla ne kylmään veteen, jossa on seassa hieman oliiviöljyä, ja nosta ne valumaan puhtaiden astiapyyhkeiden päälle. Peitä pastalevyt, jotta ne eivät kuivu ja pysyvät lämpiminä.

  • Vaihe 2

    Viipaloi kesäkurpitsat, paprikat ja fenkoli vihannesleikkuri- ja raastinlisäosan viipalointiterällä nopeudella 4. Aseta vihannekset paistoastiaan ja kaada päälle oliiviöljyä. Paista vihanneksia 15 minuutin ajan, kunnes ne alkavat pehmetä. Lisää kirsikkatomaatit ja paista vielä 5 minuuttia. Ota paistos pois uunista.

  • Vaihe 3

    Raasta parmesaanijuusto vihannesleikkuri- ja raastinlisäosan pienellä raastinterällä nopeudella 4. Pilko meirami tai basilika karkeasti. Sekoita parmesaani, meirami tai basilika ja ekstra-neitsytoliiviöljy ricottajuustoon. Mausta maun mukaan

  • Vaihe 4

    Aseta jokaiselle lautaselle pastalevy ja sen päälle paahdettuja vihanneksia. Lisää päälle ricottaseosta ja toinen pastalevy. Tee lisää samanlaisia kerroksia ja valuta lopuksi päälle hieman ekstra-neitsytoliiviöljyä. Tarjoile heti

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy ja saat KitchenAidin uutiset sekä tarjoukset suoraan sähköpostiisi sekä 10 %:n alennuskoodin seuraavalle ostoskerrallesi.

TILAA

Ymmärrän ja hyväksyn sisällön kohdassa Tietosuojaseloste ja:




Henkilökohtainen alennuskoodisi on käytettävissä ainoastaan osoitteessa kitchenaid.fi. Koodia ei voi yhdistää muihin KitchenAid-alennuksiin tai -tarjouksiin. Saat alennuskoodin sähköpostitse, kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa (koodi on kertaluontoinen). Voit lopettaa markkinointiviestien tilaamisen milloin tahansa.

Avolasagne paahdetuilla kasviksilla ja yrttiricotalla

Vaihe 1

Lämmitä uuni 220 asteeseen. Levitä pastalevyt jauhotetulle tasolle ja leikkaa ne 12 x 10 cm:n neliöiksi. Keitä pastalevyjä erissä 30 sekunnin ajan runsaassa suolatussa vedessä. Virkistä pastalevyt kastamalla ne kylmään veteen, jossa on seassa hieman oliiviöljyä, ja nosta ne valumaan puhtaiden astiapyyhkeiden päälle. Peitä pastalevyt, jotta ne eivät kuivu ja pysyvät lämpiminä.

Vaihe 2

Viipaloi kesäkurpitsat, paprikat ja fenkoli vihannesleikkuri- ja raastinlisäosan viipalointiterällä nopeudella 4. Aseta vihannekset paistoastiaan ja kaada päälle oliiviöljyä. Paista vihanneksia 15 minuutin ajan, kunnes ne alkavat pehmetä. Lisää kirsikkatomaatit ja paista vielä 5 minuuttia. Ota paistos pois uunista.

Vaihe 3

Raasta parmesaanijuusto vihannesleikkuri- ja raastinlisäosan pienellä raastinterällä nopeudella 4. Pilko meirami tai basilika karkeasti. Sekoita parmesaani, meirami tai basilika ja ekstra-neitsytoliiviöljy ricottajuustoon. Mausta maun mukaan

Vaihe 4

Aseta jokaiselle lautaselle pastalevy ja sen päälle paahdettuja vihanneksia. Lisää päälle ricottaseosta ja toinen pastalevy. Tee lisää samanlaisia kerroksia ja valuta lopuksi päälle hieman ekstra-neitsytoliiviöljyä. Tarjoile heti

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.