Miksi tinkisit mausta? Tässä herkullisen kosteassa leivässä on täyteläinen banaanin ja mustikan maku. Niin ystävät kuin perheenjäsenetkin ihastuvat siihen.
Ainesosat
Vaihe 1
Lämmitä uuni 170–180 asteeseen.
Vaihe 2
Voitele ja vuoraa 24 x 10 cm leipävuoka.
Vaihe 3
Laita tehosekoittimen kannuun kaikki ainesosat paitsi mustikat.
Vaihe 4
Laita kansi kiinni ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
Vaihe 5
Lisää mustikat taikinaan käännellen ja kaada seos vuokaan.
Vaihe 6
Paista 40–45 minuuttia tai kunnes leivän keskelle pistettyyn tikkuun ei tartu taikinaa.
Vaihe 7
Anna jäähtyä 10 minuutin ajan. Poista sitten leipä vuoasta ja anna jäähtyä kokonaan.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Lämmitä uuni 170–180 asteeseen.
Vaihe 2
Voitele ja vuoraa 24 x 10 cm leipävuoka.
Vaihe 3
Laita tehosekoittimen kannuun kaikki ainesosat paitsi mustikat.
Vaihe 4
Laita kansi kiinni ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
Vaihe 5
Lisää mustikat taikinaan käännellen ja kaada seos vuokaan.
Vaihe 6
Paista 40–45 minuuttia tai kunnes leivän keskelle pistettyyn tikkuun ei tartu taikinaa.
Vaihe 7
Anna jäähtyä 10 minuutin ajan. Poista sitten leipä vuoasta ja anna jäähtyä kokonaan.