Skip the navigation

Sitruunajuustokakkumousse

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
lemoncheesecakemousse_thumbnail.jpg

Silkinpehmeä jälkiruoka, jossa on lempikeksejäsi tuomassa rapeutta.

Duration
Yhteensä6h15
Valmistelu15min
Asetus6h

Välineet

FoodProcessorFoodProcessor
StandMixerStandMixer

Ainekset

Annos

20-40 g

kuivia keksejä

20 cl

vispikermaa

200 g

tuorejuustoa

150 g

sitruunatahnaa

1

sitruuna

1/4 tl

vaniljauutetta

75 g

tomusokeria, siivilöityna

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Pilko keksit pieniksi paloiksi monitoimikoneella tai teholeikkurilla. Jaa tarjoilulaseihin.

  2. Kaada vispikerma lankavispilällä varustetun yleiskoneen kulhoon. Lisää tehoa hitaasti nopeuteen 8 ja sekoita, kunnes seokseen alkaa muodostua pehmeitä huippuja.

  3. Vaihda yleiskoneen lankavispilä vatkaimeen. Lisää tuorejuusto, sitruunatahna, vaniljauute, 1 sitruunan kuori ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi nopeudella 2.

  4. Lusikoi sitruunajuustokakkuseos keksipohjan päälle ja anna asettua jääkaapissa vähintään kuusi tuntia.

  5. Koristele sitruunaviipaleella, kermavaahdolla ja haluamillasi hedelmillä.