Ainesosat
Vaihe 1
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Vaihe 2
Sekoita taatelit, maapähkinävoi ja hyppysellinen suolaa tehosekoittimessa.
Vaihe 3
Sekoita kuivat ainesosat kulhossa.
Vaihe 4
Kaada maapähkinävoi-taatelikreemi kuivien ainesosien päälle ja sekoita tasaiseksi.
Vaihe 5
Levitä granola tasaisesti leivinpaperin päälle.
Vaihe 6
Paista uunissa 10 minuuttia sekoittaen kerran puolivälissä.
Vaihe 7
Poista granola uunista, kun se on kevyesti paahtunutta ja kullanruskeaa.
Vaihe 8
Ota se pois uunipelliltä ja anna jäähtyä, kunnes se on huoneenlämpöistä ja kovettunut.
Suosituimmat ruokamme
Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.
Vaihe 1
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Vaihe 2
Sekoita taatelit, maapähkinävoi ja hyppysellinen suolaa tehosekoittimessa.
Vaihe 3
Sekoita kuivat ainesosat kulhossa.
Vaihe 4
Kaada maapähkinävoi-taatelikreemi kuivien ainesosien päälle ja sekoita tasaiseksi.
Vaihe 5
Levitä granola tasaisesti leivinpaperin päälle.
Vaihe 6
Paista uunissa 10 minuuttia sekoittaen kerran puolivälissä.
Vaihe 7
Poista granola uunista, kun se on kevyesti paahtunutta ja kullanruskeaa.
Vaihe 8
Ota se pois uunipelliltä ja anna jäähtyä, kunnes se on huoneenlämpöistä ja kovettunut.