Skip the navigation

Suolattu karamelli-maapähkinävoigranola

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Salted Caramel Peanut Butter Granola

Duration
Yhteensä20min
Valmistelu10min
Ruoanlaitto10min

Välineet

BlenderBlender

Ainekset

150 g

kaurahiutaleita

20 g

puffattua kvinoaa

30 g

suolattuja maapähkinöitä

160 g

kivettömiä taateleita

140 g

maapähkinävoita

ripaus

suolaa

Vaiheittaiset ohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

  2. Sekoita taatelit, maapähkinävoi ja hyppysellinen suolaa tehosekoittimessa.

  3. Sekoita kuivat ainesosat kulhossa.

  4. Kaada maapähkinävoi-taatelikreemi kuivien ainesosien päälle ja sekoita tasaiseksi.

  5. Levitä granola tasaisesti leivinpaperin päälle.

  6. Paista uunissa 10 minuuttia sekoittaen kerran puolivälissä.

  7. Poista granola uunista, kun se on kevyesti paahtunutta ja kullanruskeaa.

  8. Ota se pois uunipelliltä ja anna jäähtyä, kunnes se on huoneenlämpöistä ja kovettunut.