Edellinen sivu

Vegaaninen porkkanakakku

Tämä mehevä, vegaanisesti kuorrutettu vegaaninen porkkanakakku on täynnä makua.

Aloita valmistus

Työkalut

Tiedot

14

Ainesosat

5

Vaihetta

Aika

20'

Esivalmistelut

60'

Kypsennys

80'

Yhteensä

Ainesosat

  • 300 gporkkanaa
  • 310 gvehnäjauhoja
  • 230 gruskeaa sokeria
  • 13 gleivinjauhetta
  • 1,5 tlruokasoodaa
  • 2 rkljauhettuja pellavansiemeniä
  • 2 tlkanelia
  • 300 mlmiedon makuista öljyä
  • 100 gomenasosetta
  • 2 rklomenaviinietikkaa
  • 100 grusinoita
  • 60 gpehmeää vegaanista margariinia
  • 110 gvegaanista tuorejuustoa
  • 180 gtomusokeria
Tee nyt
  • Vaihe 1

    Asenna yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastin. Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat nopeudella 4. Siirrä sivuun.

  • Vaihe 2

    Kaada jauho, fariinisokeri, leivinjauhe, ruokasooda, pellavansiemenet ja kaneli vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 1 noin minuutin ajan.

  • Vaihe 3

    Lisää öljy, omenasose ja etikka. Sekoita 1 minuutin ajan nopeudella 2. Lisää raastetut porkkanat ja rusinat ja sekoita taikina yhtenäiseksi nopeudella 2.

  • Vaihe 4

    Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun pyöreään kakkuvuokaan (24 cm) ja paista 1 tunnin ajan 180-asteiseksi lämmitetyssä uunissa. Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä.

  • Vaihe 5

    Laita vegaaninen margariini yleiskoneen kulhoon. Käytä yleiskoneessa silikonireunaista vatkainta. Sekoita nopeudella 4 yhden minuutin ajan. Lisää vegaaninen tuorejuusto ja tomusokeri ja sekoita 2 minuuttia. Levitä kermajuustokuorrute kakun päälle kumilastalla.

Suosituimmat ruokamme

Jaa makuhoukutukset ja ruoanlaiton ilo näiden hyväksi todettujen, kotikokkien suosimien reseptien avulla. Nautit ruokailijoiden tyytyväisistä hymyistä lähes yhtä paljon kuin herkullisista mauista.

Mango-basilikasorbetti

Tässä täyteläisen pehmeässä mangosorbetissa on kermainen rakenne, joka muistuttaa jäätelöä. Siinä ei...

  • 30' Valmistelu
  • 5' Kypsennys

Ricotta- ja salviagratinoidut pastarullat

Tämä yllättävä ja vaativampi resepti sopii hyvin kevyelle lounaalle perheen ja ystävien kesken.

  • 45' Valmistelu
  • 30' Kypsennys

Melonia, granaattiomenaa ja fetasalaattia

Tämä salaatti on tuoreuden perikuva, mutta täyteläisen suolaisen fetajuuston ansiosta siinä on myös makua.

  • 15' Valmistelu

Vegaaninen porkkanakakku

Vaihe 1

Asenna yleiskoneeseen vihannesleikkuri/-raastin. Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat nopeudella 4. Siirrä sivuun.

Vaihe 2

Kaada jauho, fariinisokeri, leivinjauhe, ruokasooda, pellavansiemenet ja kaneli vatkaimella varustetun yleiskoneen kulhoon. Sekoita nopeudella 1 noin minuutin ajan.

Vaihe 3

Lisää öljy, omenasose ja etikka. Sekoita 1 minuutin ajan nopeudella 2. Lisää raastetut porkkanat ja rusinat ja sekoita taikina yhtenäiseksi nopeudella 2.

Vaihe 4

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun pyöreään kakkuvuokaan (24 cm) ja paista 1 tunnin ajan 180-asteiseksi lämmitetyssä uunissa. Ota vuoka uunista ja anna jäähtyä.

Vaihe 5

Laita vegaaninen margariini yleiskoneen kulhoon. Käytä yleiskoneessa silikonireunaista vatkainta. Sekoita nopeudella 4 yhden minuutin ajan. Lisää vegaaninen tuorejuusto ja tomusokeri ja sekoita 2 minuuttia. Levitä kermajuustokuorrute kakun päälle kumilastalla.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.