Pääsivu>Pienkodinkoneet>Tehosekoit­timet> K130 Classic - tehosekoitin 5KSB1320
Valkoinen
€ 194,65 € 229,00
-15%
K130 Classic - tehosekoitin 5KSB1320
€ 194,65 € 229,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KSB1320EWH - 859711649550
Valkoinen

K130 Classic - tehosekoitin on täydellinen keittiöapuri, jonka avulla esimerkiksi smoothiet, cocktailit, keitot ja kastikkeet valmistuvat helposti.

€ 194,65 € 229,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 31. maaliskuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

K130 Classic -tehosekoittimemme 5KSB1320 sekoittaa, pilkkoo ja murskaa kaikenlaiset ainekset,
joten voit valmistaa vaikka mitä samettisista keitoista cocktaileihin.

Kestävä muovialusta

K130 Classic -tehosekoittimessa on erittäin kestävä ja tyylikäs muovialusta, jonka mukautuvassa 0,9 hevosvoiman moottorissa on Intelli-Speed-moottorinohjaus. Painevalettu metallisäädin ohjaa 3 muuttuvaa nopeutta ja sykäystoimintoa.

1,4 litran BPA-vapaa muovikannu epäsymmetrisillä terillä

1,4 litran kannu on konepesun kestävä ja valmistettu BPA-vapaasta muovista. Lisäksi siinä on mitta-asteikko. Ainutlaatuiset epäsymmetriset terät toimivat neljässä eri kulmassa, minkä avulla ne pärjäävät kovillekin aineksille. Sisäkaarellisen kannun muotoilu ohjaa ainekset takaisin teriin, ja syntyvä sekoituspyörre varmistaa tasaisen sekoitustuloksen.

Kannessa on ilma-aukot, kiinteä tiiviste ja irrotettava mittakorkki.

Tämä ilma-aukollinen silikonikansi sulkee kannun tiiviisti, mikä estää pienimmätkin vuodot. Mittakorkki on valmistettu BPA-vapaasta muovista. Siihen mahtuu jopa 60 ml aineksia ja se on irrotettava, joten voit lisätä aineksia sekoittamisen aikana. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava
Tämä tehosekoitin on jokaisen keittiön pakkohankinta

Tehosekoittimen avulla suoriudut kaikenlaisista arjen keittiöaskareista huomattavasti nopeammin. K130 Classic -tehosekoitin on muutakin kuin smoothiekone: voit murskata sillä jäät mocktaileihin ja jälkiruokiin tai valmistaa herkullisia kastikkeita,
soseita, dippejä, levitteitä ja keittoja.
Voit odotella rauhassa, kun laite hoitaa sekoitustyön; pääset hetkessä nauttimaan herkuista.

Salaisuus on ainutlaatuisessa sekoitusjärjestelmässämme

Tehosekoittimesta tulee luottolaitteesi hyvästä syystä. Kaikki lähtee sekoituspyörteestä. Kolmiosainen sekoitusjärjestelmämme koostuu erityisesti suunnitellusta neljässä kulmassa toimivasta epäsymmetrisestä terästä, sisäkaarellisesta kannusta ja mukautuvasta 0,9 hevosvoiman Intelli-Speed-moottorista. Se jopa aistii kannun ainekset, minkä avulla se säilyttää optimaalisen nopeuden. Siinäpä fiksu tehosekoitin!

Juuri sinun keittiöösi sopiva

Tilava 1,4 litran kannu on valmistettu kestävästä BPA-vapaasta muovista ja siinä on kätevä mittataulukko, joten et tarvitse erillistä mittaa nesteiden lisäämiseen. Unohditko jonkin aineksen? Kannessa on irrotettava korkki, joten voit lisätä aineksia helposti sekoituksen aikana.
 
K130 Classic -tehosekoitin on erittäin helppo pestä. Voit pestä 1,4 litran sekoituskannun ja helposti irrotettavan kannen pesukoneessa, kun on aika siivota.

Tulet hämmästymään sen monipuolisuudesta

Uusi tehosekoittimesi tekee arkiruoan valmistamisesta tehokasta ja vieraiden viihdyttämisestä helppoa. Tee mitä vain smoothieista ja lettutaikinasta pestoon – heitä vain aineet laitteeseen ja katso kun ne sekoittuvat. 3 nopeusasetuksen ja sykäystoiminnon avulla saat aikaan haluamasi koostumuksen. Cocktailit, salaatinkastikkeet ja salsat valmistuvat tehosekoittimella käden käänteessä, ja huomaat pian käyttäväsi sitä paljon enemmän kuin muita laitteita.

Pehmeä käynnistys – vähemmän roiskeita

Keittiölaitteessa, joka luo lisää töitä, ei ole mitään järkeä. Siksi olemmekin lisänneet laitteeseen pehmeän käynnistyksen toiminnon, joka käynnistää tehosekoittimen moottorin hitaalla nopeudella ja vetää ruoan hellästi terien sekaan, ja nostaa sitten nopeuden suositellulle tasolle nopeasti. Tämä suojaa moottoria ja estää ainesten roiskumisen ja tarttumisen kannun reunoille. Sinun ei tarvitse sammuttaa laitetta ravistellaksesi aineksia alas terien sekaan, vaan ne sekoittuvat tasaisesti.

K130-tehosekoittimen lisävarusteilla saat laitteesta vieläkin enemmän iloa

Haluatko saada parhaan hyödyn KitchenAid-tehosekoittimestasi? Jos haluat tehosekoittimellesi vielä enemmän käyttöä, hanki siihen valinnainen lisävaruste (myydään erikseen). Voit valita elämäntyyliisi sopivan lisävarusteen, olit sitten perheellinen, matkustelija tai aktiivinen liikkuja.
 
1 litran sitruspuristimella teet tuoreimmat hedelmämehut. Voit myös säilyttää suosikkidippisi pienessä 200 ml:n sekoitusastiassa. Kun olet liikkeellä, juomista helpottavalla kannella varustettu 500 ml:n sekoituspullo kulkee vaivattomasti mukanasi.
 
TUTUSTU TEHOSEKOITTIMEN LISÄVARUSTEISIIN

K130 Classic - tehosekoitin 5KSB1320

KitchenAid K130 Classic - tehosekoitin (5KSB1320) on arjen apuri, joka sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille kokeille. Se varmistaa, että resepteissä on juuri oikea maku ja koostumus. Se sekoittaa tehokkaasti esimerkiksi jään ja jäiset hedelmät ja tuottaa tasaisen lopputuloksen niin mocktaileihin, ravitseviin keittoihin, vauvanruokiin, dippeihin, kastikkeisiin kuin smoothieihinkin. Tehosekoittimessa on tehokas kolmiosainen järjestelmä: ainutlaatuinen epäsymmetrinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, sisäkaaria sisältävä kannu, joka kääntää ainekset terää kohti ja 0,9 hevosvoiman moottori, jossa on ainekset tunnistava ja optimaalisen nopeuden säilyttävä Intelli-Speed-moottorinohjaus. Tehosekoitin on valmistettu kestävästä muovista, ja siinä on painevaletusta metallista valmistettu nuppi, jolla säädetään kolmea muuttuvaa nopeutta ja sykäystoimintoa. Kannessa on irrotettava korkki, joten voit lisätä aineksia helposti sekoituksen aikana. Kun kaikki on valmista, 1,4 litran kannu ja helposti irtoava kansi voidaan pestä tiskikoneessa.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSB1320
Tekniset Tiedot
 • Jännite (V)
  220-240
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Tuotteen korkeus
  376
 • Tuotteen leveys
  180
 • Tuotteen syvyys
  215
 • Pakatun tuotteen korkeus
  442
 • Pakatun tuotteen leveys
  260
 • Pakatun tuotteen syvyys
  287
 • Bruttopaino (kg)
  3.63
 • Nettopaino (kg)
  3.17
 • Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus
  Euro

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.