Pääsivu>Lisävarusteet>Tehosekoittimien lisävarusteet> 200 ml:n pieni sekoitusastia ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2040BBB

200 ml:n pieni sekoitusastia ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2040BBB

200 ml:n pieni sekoitusastia ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2040BBB
€ 69,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KSB2040BBB - 859711590840

Tämä kahden 200 ml:n pienen sekoitusastian pakkaus on valinnainen lisävaruste, joka lisää K400 & K150 Artisan -tehosekoittimen monipuolisuutta.

€ 69,00
Arvonlisäverollinen
Sinulla on 1 t 44 min 31 s aikaa tilata, jotta tilaus toimitetaan maanantai 5. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Valmista ja säilö pieniä annoksia tehosekoittimellasi

Lisätarvikkeina saatavissa 200 ml:n astioissa annosten valmistaminen ja säilöminen onnistuu kätevästi. Mukana tulee myös K400 Artisan -lisätarvikepaketti.

Kätevä säilytys

Ilmatiiviillä kansilla varustetuissa BPA-vapaissa astioissa dipit, vauvanruoat, keitot ja levitteet säilyvät maukkaina pidempään.

K400-lisätarvikepaketti

Mukana toimitettavan lisätarvikepaketin ansiosta sekoitus onnistuu suoraan säilytysastiassa. Valmistuksen jälkeen laitat vain kannen astian päälle. K400 Artisan -tehosekoittimeen sopivassa lisäosassa on epäsymmetriset terät.

Konepestävä

Käytön jälkeen osat voidaan pestä astianpesukoneessa kuten muutkin K400 Artisan -tehosekoittimen lisätarvikkeet. Vapauta luovuutesi sotkusta huolehtimatta.

Vauvanruokaa, kastikkeita ja dippejä

Mitä enemmän käytät tehosekoitinta, sitä enemmän innostut. Laitteella valmistuvat niin vauvanruoat, marinadit, kastikkeet kuin tahnatkin.

Miltä kuulostaisi vaikkapa mango-ananassalsa tai maapähkinäinen thai-kastike?

K400 Artisan -tehosekoittimessa on epäsymmetriset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät ja mukautuva moottori, joka säätää nopeutta sekoitettavien ainesten mukaan.

Kovia vihanneksia, pähkinöitä, siemeniä ja inkivääriä voi siis lisätä makua antamaan turvallisin mielin.

Do-the-twist

Pieniä ja kauniita annoksia

Kun avaat jääkaapin oven, sisältä paljastuu värikäs valikoima tuoreita annoksia. Eikö kuulostakin hyvältä?

K400 Artisan -tehosekoitin monipuolisine lisätarvikkeineen helpottaa terveellisten elintapojen noudattamista.

Kannelliset 200 ml:n astiat ovat omiaan pienten annosten säilyttämiseen.

Packed with nutrition

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Lisätarvikkeiden avulla valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella erikokoisia annoksia, jotka voit sitten napata jääkaapista laukkuun.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

200 ml:n pieni sekoitusastia ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2040BBB

Tämä kahden 200 ml:n pienen sekoitusastian pakkaus on valinnainen lisävaruste, joka lisää K400 & K150 Artisan -tehosekoittimen monipuolisuutta. Astiat eivät sisällä BPA:ta ja niissä on ilmatiivis kansi, joten niissä voit erinomaisesti säilyttää esimerkiksi kastikkeita, itse valmistettuja keittoja, salaatinkastikkeita, dippejä tai vauvanruokaa. Laajennuspaketin ansiosta voit sekoittaa aineksia suoraan astiassa asettamalla sen tehosekoittimen runkoon. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät sekoittavat myös kovat ainekset, kuten pähkinät, säikeiset kasvikset ja pakastehedelmät tasaiseksi. K400 Artisan-tehosekoittimessa voi käyttää monia muita valinnaisia lisävarusteita, joita KitchenAid myy erikseen. Eri vaihtoehtojen avulla voit valmistaa ja säilyttää monen kokoisia annoksia sekä ottaa niitä mukaasi. Valittavissa on 500 ml:n sekoituspullo, 1,6 litran BPA-vapaa muoviastia suuremmille määrille, 1 litran sitruspuristin ja survin sakeammille seoksille, kuten pähkinävoille ja hummukselle.

Asiakirjat ja rekisteröinti

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

K400 Artisan -tehosekoitin tekee makunautinnosta täydellisen

TUTUSTU
BLENDERS
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.