Pääsivu>Lisävarusteet>Tehosekoittimien lisävarusteet> 500 ml:n sekoituspullo Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2032PJA

500 ml:n sekoituspullo Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2032PJA

500 ml:n sekoituspullo Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2032PJA
€ 39,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
KSB2032PJA - 859711590850

Tämä BPA-vapaa muoviastia on valinnainen lisävaruste K400 & K150 Artisan -tehosekoittimeen ja erinomainen kiireiseen elämäntyyliin.

€ 39,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan keskiviikko 7. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Aktiivista ja terveellistä elämää

Kätevällä kannella varustettu sekoituspullo on omiaan K400 Artisan -tehosekoittimella valmistetuille välipaloille.

Juomista helpottava kansi

Käännä vain kantta, niin pääset siemailemaan terveellistä smoothieta, mehua tai lattea.

Kätevästi mukana

Pullo kulkee kätevästi mukana laukussa, joten voit nauttia piristävän välipalan milloin vain. Olisiko tänään mansikka-banaanismoothien tai kylmän minttu-kurkkukeiton vuoro? Maukkaita hetkiä!

Konepestävä

Osa on konepestävä kuten muutkin K400 Artisan -tehosekoittimen lisätarvikkeet. Voit siis käyttää sekoitinta sotkua pelkäämättä!

Terveellistä ruokaa tien päällä

Itse valmistetut ruoat ja juomat ovat yleensä terveellisimpiä, mutta ruoanlaitolle voi olla vaikea löytää aikaa. Siksi KitchenAid K400 Artisan -tehosekoittimeen on saatavana 500 ml:n sekoituspullo.

Siihen voit valmistaa terveellisiä, kuitu-, vitamiini-, kivennäis- ja proteiinipitoisia smoothieita sekoittimen erikoisohjelmalla.

Pullo on helppo napata laukkuun, kun lähdet kotoa. Miten olisi värikäs mango- tai lehtikaali-banaanismoothie, joka antaa puhtia päivään?

Healthy food on the go

Superruokaa sekoittimeen

Haluaisitko ottaa tehosekoittimestasi kaiken irti? Pinaatin, kaalin, mantelien, pistaasien ja muiden sitkeiden ainesosien ohella voit lisätä sekoituksiisi vaikkapa superruokia:

• chia-siemeniä • pellavansiemeniä • pakastettuja acai-marjoja • hampunsiemeniä • kuivattuja goji-marjoja • kaakaorouhetta.

K400 Artisan sekoittaa nämäkin ravinteikkaat ainesosat täysin tasaiseksi.

Packed with nutrition

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Lisätarvikkeiden avulla valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella erikokoisia annoksia, jotka voit sitten napata jääkaapista laukkuun.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

500 ml:n sekoituspullo Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2032PJA

Valmistitko annoksen herkkua, jota haluaisit maistella heti? Ota se mukaasi tässä 500 ml:n sekoituspullossa. Tämä BPA-vapaa muoviastia on valinnainen lisävaruste K400 & K150 Artisan -tehosekoittimeen ja erinomainen kiireiseen elämäntyyliin. Se on täydellisen kokoinen yhdelle aamiaiseksi, lounaaksi tai iltapäivän piristykseksi valmistetulle smoothie- tai mehuannokselle ja helppo kuljettaa mukana. Lisäksi siinä on juomista helpottava kansi. Sekä kannu että kansi ovat konepesun kestäviä. K400 Artisan-tehosekoittimessa voi käyttää monia muita valinnaisia lisävarusteita, joita KitchenAid myy erikseen. Voit valmistaa ja säilyttää kätevästi monen kokoisia annoksia ja ottaa niitä mukaasi. Valittavissa on 200 ml:n pieni sekoitusastia, 1,6 litran BPA-vapaa muoviastia suuremmille määrille, 1 litran sitruspuristin ja survin, jolla saat paksuja seoksia, kuten pähkinävoita ja hummusta.

Asiakirjat ja rekisteröinti

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

K400 Artisan -tehosekoitin tekee makunautinnosta täydellisen

TUTUSTU
BLENDERS
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.