Skip the navigation

SEKOITUSPULLO 500 ML

KSB2032PJA

2 vuoden takuu

Sekoituspullo, jossa on juomista helpottava kansi, K150-, K130- ja K400-tehosekoittimille.

€ 39,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Sekoita suoraan pullossa ja nappaa matkaan

  Ota maukkaat juomat mukaan KitchenAidin 500 ml:n sekoituspullossa. Kaada ainekset pulloon, surauta silkinpehmeäksi seokseksi, kiinnitä helppokäyttöinen kansi päälle ja olet valmis matkaan. Voit maistella ravitsevaa ja herkullista juomaa missä tahansa.

  Sopii K400-, K150- ja K130-malleihin (1)

  BPA-vapaa 500 ml:n kestävä muovinen sekoituspullo

  Juomista helpottava kansi

  Kätevästi mukaan

  Konepesun kestävä

  Herkut tien päälle

  Kaikenlaiset upeat luomukset on helppo ottaa mukaan seikkailuihin tässä KitchenAid-sekoituspullossa (KSB2032PJA). 500 ml:n kannellinen pullo on suunniteltu käytettäväksi yhdessä K400-, K150- ja K130-tehosekoittimien kanssa, ja se sopii erinomaisesti yksittäisten annosten valmistamiseen. Helppoa elämää ilman pisaraakaan sotkua tai stressiä.

  blender-accessories-500ml-personal-jar-contour-silver-blender-making-smoothie

  Mukana matkassa

  Valmista tehosekoittimella mehukkaita smoothieita, murskattua jäätä ja kahvia tai vaikka virkistävää tomaattigazpachokeittoa, ja ota luomuksesi mukaan kaikkialle. Tämä 500 ml:n KitchenAid-sekoituspullo on täydellinen matkakokoinen astia, jonka avulla otat maukkaat luomukset helposti mukaan tien päälle. Tai tokihan voit aina nautiskella niistä myös kotona.

  blender-accessories-500ml-personal-ja-jar-with-green-smoothie

  Kätevä matkakumppani

  Pidä suosikkisekoituksesi käden ulottuvilla kaikkialla. 500 ml:n KitchenAid-sekoituspullo on valmistettu BPA-vapaasta muovista, ja se sopii erinomaisesti kotitekoisten juomien kuljettamiseen. Sekoituspulloon mahtuu juuri sopivasti yksi annos, joten sen avulla esimerkiksi terveellinen smoothie tai vastapuristettu mehu on helppo ottaa mukaan matkaan.

  blender-accessories-500ml-personal-jar-hand-holding-jar

  Helppokäyttöinen kansi

  Juominen on mukavaa helppokäyttöisen kannen ansiosta. Kansi kiinnittyy vaivatta tukevasti ja turvallisesti paikalleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia läikkymmisestä, eikä myöskään nesteen vuotamisesta esimerkiksi laukkusi pohjalle. Sekoituspullo ja kansi ovat konepesun kestäviä, joten niiden puhdistus on vaivatonta.

  blender-accessories-500ml-personal-jar-jar-on-the-go

  Kulkee kätevästi mukana

  Ota erilaiset juomat ja sekoitukset mukaan tässä KitchenAid-sekoituspullossa. Olipa valintasi maapähkinävoi ja banaani, raikas appelsiinimehu tai maukas jääkahvi, pysyt virkeänä ja nesteytettynä missä ikinä kuljetkin.

  blender-accessories-500ml-personal-jar-empire-red-k400-with-jar

  Ei enää käsinpesua

  Aivan kuten muutkin K400-, K150- ja K130-tehosekoittimien lisävarusteet, myös KitchenAid-sekoituspullo ja sen kansi ovat konepesun kestäviä. Kun valmistaudut lähtemään tien päälle, sinun ei tarvitse keskeyttää puuhiasi tiskaamisen takia. Ja kun palaat retkiltäsi, voit sujauttaa sekoituspullon ja kannen astianpesukoneeseen, ja ne ovat pian taas valmiina seuraavaa seosta varten.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslausekkeet
  1. Sopii K400- (5KSB4026), K150- (5KSB1325) ja K130 (5KSB1320) -tehosekoittimiin