Skip the navigation
-15%

SLOW JUICER - MEHUSTIN YLEISKONEELLE

5KSM1JA

2 vuoden takuu

Slow juicer -mehustinlisävaruste kaikkiin yleiskoneisiin. Valmista mehut, soseet, hillot ja kastikke...

€ 220,15€ 259,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   Turvallinen maksu

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Mehustimella saat kaiken irti hedelmistä ja vihanneksista

  Ei pelkkää mehua! KitchenAidin slow juicer -lisävarusteen avulla pääset nauttimaan rajattomista vaihtoehdoista. Usean hedelmälihasihdin avulla sinusta tulee kotitekoisten kastikkeiden, marinadien, hillojen ja hyytelöiden mestari.

  Sopii KitchenAid-yleiskoneisiin (paitsi malliin 5KSM7990)

  Hidas mehustusprosessi

  Kolme hedelmälihasihtiä erilaisia koostumuksia varten

  Erityisen leveä syöttöputki

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  Tarvitsetko päivittäisen annoksen vitamiineja ja makua? KitchenAidin mehustinlisävaruste 5KSM1JA tuo suosikkihedelmiesi ja -vihannestesi herkullisen maun ja ravinteet ruokaasi.

  Slow juicer -mehustimella valmistat muun muassa mehut ja hillot

  Oletko valmis puristamaan lisää nautintoa elämään? KitchenAidin slow juicer -mehustinlisävaruste hyödyntää kaksivaiheista, hidasta mehustusteknologiaa ravintoaineiden maksimaaliseen uuttamiseen. Valmistat sillä esimerkiksi mehukkaimmat mehut ja maukkaimmat soseet, herkullisen paksut hillot ja tasaiset kastikkeet.

  Mixer-attachments-slow-juicer-silver-mixer-with-juicer-making-juice

  Tee yleiskoneestasi mehustin

  Jos pyrit syömään enemmän hedelmiä ja vihanneksia, niin tämä keittiölaite sopii sinulle. Kiinnitä se vain KitchenAid-yleiskoneen(1) kiinnityspäähän ja sinulla on hidas mehustin. 


  Hitaat mehustimet (joita kutsutaan myös kylmäpuristimiksi) puristavat aineksia hitaasti sen sijaan, että ne pilkkoisivat ne nopeasti, kuten muut mehustimet. Tämä tarkoittaa perusteellisempaa ja laadukkaampaa käsittelyä. Helppo tapa puristaa ylimääräisiä ravinteita päiviisi.

  Mixer-attachments-slow-juicer-almond-cream-mixer-with-juicer-making-carrot-juice-for-breakfast

  Hidas mehustus parantaa päivää

  Slow juicer -mehustin tuo ruokiin runsaasti ravinteita. Ensin ruostumattomasta teräksestä valmistettu viipalointiterä viipaloi tuoreet raaka-aineet oikean kokoisiksi, minkä jälkeen palat murskataan, jotta niistä saadaan puristettua kaikki ihanat maut ja otettua talteen mahdollisimman paljon ravinteita. Murskatut ainekset puristetaan sitten kolmesta vaihtoehdosta valitsemasi sihdin läpi.

    

  KitchenAidin mehustin- ja kastikelisävarusteen avulla luot kaikenlaisia herkullisia ja ravinteikkaita soseita, hilloja ja kastikkeita. Voit myös valmistaa tuoksuvia yrttikastikkeita ja nostaa kokkailun uudelle tasolle. Nopeusasetuksia voidaan säätää lehtivihanneksille, mehukkaille hedelmille tai kovemmille vihanneksille sopiviksi. 

  Mixer-attachments-slow-juicer-empire-red-with-juicer-in-the-kitchen

  Hedelmälihallisen ja -lihattoman mehun taistelu

  Hedelmälihaa joko rakastetaan tai vihataan, ja se onkin monien riitojen aiheuttaja. Nyt sinun ei tarvitse valita puolta. KitchenAid-mehustinlisävarusteessa on kolme sihtiä, joiden avulla voit valmistaa joko tasaista (pieni hedelmälihamäärä) tai paljon hedelmälihaa sisältävää mehua tai kastikkeita ja hilloja. 

  Pidä hauskaa kokeilemalla tuoreita ja maukkaita tuotoksia, jotka on räätälöity toiveidesi mukaan. Kaikki ovat tyytyväisiä!

  Mixer-attachments-slow-juicer-silver-mixer-with-juicer-close-up

  Esivalmistelun vähentäminen helpottaa elämää

  KitchenAid yrittää nimensä mukaisesti helpottaa ruoanlaiton aikaavieviä töitä, jotta voit rauhassa keskittyä siihen hauskempaan, luovempaan puoleen. Slow juicer -mehustimessamme on erityisen leveä syöttöputki, kaksoispainin ja terät ainesten pilkkomiseen. Se käsittelee erikokoiset pehmeät, kovat ja lehtevät hedelmät leikiten. 


  Tämä vähentää esikäsittelyn määrää ja jättää sinulle enemmän aikaa keksiä uusia reseptejä ja makuyhdistelmiä. Omena-, lehtikaali- ja punajuurimehusta tai päärynäkaramellikastikkeesta klassiseen tomaattipastakastikkeeseen tai ananas- ja appelsiinihyytelöön – kokeilemisen arvoisia asioita riittää! 

  Mixer-attachments-slow-juicer-in-dishwasher

  Keittiön siivouskin käy leikiten

  KitchenAidin slow juicer -mehustinlisävarusteen puhdistamisesta on tehty mahdollisimman helppoa. Kaikki osat voi pestä astianpesukoneessa lukuun ottamatta käyttölaitetta, jonka voi pyyhkiä kostealla liinalla. Mukana toimitetaan myös kätevä harja, jolla sihdit voi putsata ennen pesukoneeseen laittamista.

  Simon

  Loistava

  Loistava tuote, joka on helppo asentaa ja käyttää. Mainio lisäosa.

  img-testimonial-FI

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslauseke
  1. Lisävaruste ei ole yhteensopiva nostettavalla kulholla varustetun KitchenAid Professional -yleiskoneen 5KSM7990X kanssa.