Skip the navigation
-15%

MONIOSAINEN LISÄVARUSTE VIHANNESTEN SUIKALOINTIIN JA RAASTAMISEEN

5KSMEMVSC

2 vuoden takuu

Ylimääräiset teräsylinterit yleiskoneen vihannesleikkuri ja -suikalointilisävarusteeseen.

€ 84,15€ 99,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Ota kaikki hyöty irti vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteesta

  Vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteen(1) kanssa yhteensopivat kolme ylimääräistä teräsylinteriä tarjoavat entistä enemmän mahdollisuuksia ruoanvalmistukseen. Teräsylintereiden ansiosta voit tehdä hienoja suikaleita tai raastaa aineksia joko hienoksi tai karkeaksi raasteeksi esimerkiksi röstiperunoita varten.

  Vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteelle 5KSMVSA (myydään erikseen)

  Valmistettu ruostumattomasta teräksestä

  3 sylinteriä (hieno suikalointi-, hieno raastin- ja perunan raastinsylinteri)

  Helppo kiinnitys

  Pakkauksen sisältö

  Tee ruoanlaitostasi monipuolisempaa tällä moniosaisella lisävarusteella vihannesten suikalointiin ja raastamiseen (5KSMEMVSC). Kolmen ylimääräisen sylinterin ansiosta voit suikaloida ainesosia hienoksi tai raastaa ne hienoksi tai karkeaksi.

  Raasta ja suikaloi huomattavasti nopeammin

  Jos sinulla on jo vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteemme ja haluat monipuolisuutta kotikokkailuun, saat entistä enemmän valinnanvaraa koostumusten suhteen tämän moniosaisen lisävarusteen avulla. Moniosaisen lisävarusteen avulla ruoanvalmistus on helppoa, ja loihdit käden käänteessä esimerkiksi kastikkeita, soseita, röstiperunoita ja pataruokia sekä raastat juuston makaronilaatikkoa varten.

  Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Grating Cheese

  Hoida ruoan valmisteluvaiheet tehokkaasti yleiskoneellasi

  Yhteensopiva vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteen⁽¹⁾(5KSMVSA) kanssa. Tämä moniosainen lisävaruste vihannesten suikalointiin ja raastamiseen tarjoaa lisää monipuolisuutta salaatteihin, wokkeihin, röstiperunoihin ja paistoksiin. 


  Ruoanlaiton ei tarvitse olla ankea askare. Kiinnitä KitchenAidin vihannesleikkuri ja -suikalointilisävaruste minkä tahansa yleiskoneen kiinnityspäähän, valitse sopiva sylinteri ja ruoanlaitto muuttuu täysin. Täydellisesti esivalmisteltuja ja herkullisen tuoreita aineksia vaivattomasti – eikö kuulostakin hyvältä?

  Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Shredding Radish

  Ruostumaton teräs on ammattilaisen merkki

  Ruostumaton teräs on ammattikokin valinta hyvästä syystä. Se on kestävää, siitä ei irtoa mitään ruokaa pilaavaa eikä se lohkeile, ruostu tai tahriinnu. KitchenAid on myös ruostumattoman teräksen fani, ja siksi tämän moniosaisen lisävarusteen kaikki kolme teräsylinteriä on valmistettu tästä ihmeellisestä metallista. 


  Nopeasti vaihdettavien sylinterien ansiosta terien vaihtaminen on helppoa. Näin vaihdat terää sekunneissa, kun haluat siirtyä toisentyyppiseen leikkaamiseen. Valitse vain haluamasi sylinteri ja napsauta se paikalleen leikkurilisäosan runkoon. Siirryt juuston raastamisesta kaalin suikaloimiseen käden käänteessä.

  Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack Shredding Carrot

  Suikalointia ja raastamista tuplatemmolla

  KitchenAidin vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste tarjoaa monta erilaista tapaa lisätä tuoreita ainesosia ruokiisi – ja tämän moniosaisen lisävarusteen kolmen ylimääräisen teräsylinterin ansiosta sinua ei pidättele mikään!  Kolme ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää hoitavat homman uskomattoman helposti.


  Hieno suikalointisylinteri sopii hyvin kovempien ainesosien, kuten kovan juuston, suklaan ja pähkinöiden käsittelyyn esimerkiksi salaatteja, jälkiruokia tai terveellisiä voileipätäytteitä varten. Perunan raastinsylinteri sopii myös monien muiden ainesosien kuin perunan raastamiseen, ja voitkin käyttää sitä esimerkiksi röstiperunoiden tai paistosten valmistamisessa. Hieno raastinsylinteri sopii myös kovien ainesosien käsittelyyn, ja sen avulla voit raastaa porkkanoita siististi ja nopeasti porkkanakakkua varten tai kaalia coleslaw-salaattia varten.

  Mixer Attachment Vegetable Shredder and Grater Extension Pack In the Dishwasher

  Siivoaminen on helppoa ja nopeaa.

  Suikaloinnin tai raastamisen jälkeen voit sujauttaa kaikki kolme sylinteriä huoletta astianpesukoneen ylätasolle. Leikkurin rungon ja raastinlisävarusteen voi pestä käsin saippuavedellä.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?