Skip the navigation
-15%

YLEISKONEEN GOURMET - LISÄVARUSTESETTI

5KSM2FPPC

2 vuoden takuu

Lihamylly, vihannespuristin ja -leikkuri, kolmen lisävarusteen setti kaikille yleiskoneille.

€ 254,15€ 299,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

  Jopa 15% alennusta kaikesta

  Upean Flash Sale -kampanjamme ajan! Pidä kiirettä – tarjous päättyy pian.

  Yksi lisävarustesetti moneen käyttötarkoitukseen

  Tämä ihmesetti jauhaa, viipaloi, nyhtää ja siivilöi – sen avulla loihdit käden käänteessä kaikenlaisia tuoreita annoksia. Kolmea lisävarustetta voi käyttää missä tahansa yleiskoneessa. Siitä tulee henkilökohtainen apukokkisi. 

  Sopii kaikkiin KitchenAid-yleiskoneisiin

  Lihamylly 5KSMFGA lihalle, vihanneksille, juustoille ja monille muille aineksille

  Vihannesleikkuri- ja suikalointilisävaruste

  Vihannes- ja hedelmäpuristinsetti

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin yleiskonelisävarustesetti 5KSM2FPPC on täynnä hyödyllisiä työkaluja. Yleiskone valmiiksi: nyt voit tarttua kaikkiin niihin vaikeisiin resepteihin, joita olet aiemmin vältellyt.

  Kaikki mitä tarvitset tuoreen kotiruoan valmistukseen

  Tartu uuteen keittokirjaan ja ala luovaksi! KitchenAidin gourmet-lisävarustesetissä on kaikki, mitä tarvitset valmistaaksesi mitä tahansa hampurilaisista hilloihin – se todella on niin monipuolinen. Kaikki tuntuu mahdolliselta, kun ainesten valmistelu ei vaadi enää aikaa eikä vaivaa – voit itse valmistaa falafeleja, kastikkeita, pateita, soseita tai täydellisiä salaatteja.

  mixer attachments-mixer-attachment-set-group-of-stand-mixers-in-the-kitchen

  Sopii kaikkiin yleiskoneisiimme

  Omistatko yleiskoneen? Sinulla on kaikki, mitä tarvitset! KitchenAid-lisävarustesetti sopii kaikkiin yleiskoneisiimme. Lisävarusteet saavat tehonsa yleiskoneen monikäyttöisestä kiinnityspäästä ja ovat helppokäyttöisiä. Setissä on kaikki, mitä tarvitset suosikkiannostesi loihtimiseen. Aterioistasi tulee entistä tuoreempia ja terveellisempiä ilman säilöntäaineita. Voit myös leikitellä vaikka minkälaisilla makuyhdistelmillä.

  mixer attachments-mixer-attachment-set-fresh-prep-slicer-shredder-on-bowl-lift-stand-mixer

  Tarkka valmistelu käy helposti

  Jos sinun on valmisteltava vihanneksia eri tavoin, kannattaa tarttua vihannesleikkuri- ja suikalointilisävarusteeseen. Sen avulla valmistelet aineksesi tuplasti nopeammin ja paljon vaivattomammin. Yleiskoneen lisävarusteeseen voi lisätä nopeasti vaihdettavat sylinterit. Ne vaihtavat terää sekunneissa, kun haluat siirtyä toisentyyppiseen leikkaamiseen. 


  Viipalointiterän avulla viipaloit tasaisesti kurkkujen ja sellerin tapaiset vihannekset. Jos valmistelet juustoa tai porkkanoiden tapaisia kiinteämpiä vihanneksia, kannattaa valita keskikarkea raastinterä. Karkean raastinterän avulla selviät herkulliseen coleslaw-salaattiin tai wokkiin tarvittavista aineksista. Raikkaat, terveelliset salaatit, keitot, röstiperunat, kastikkeet ja padat valmistuvat käden käänteessä.


  mixer attachments-mixer-attachment-set-grinder-attached-on-stand-mixer-grinding-meat

  Myllyn avulla voit panostaa terveellisyyteen

  KitchenAidin lisävarustesetin myllyosan ansiosta voit valita suosikkiaineksesi, joista valmistat kaikenlaisten annosten kotiversioita.


  Hienolla jauhatuslevyllä saat tasaisia pateita, vauvanruokia ja levitteitä sekä koostumukseltaan hienoa lihaa hampurilaispihvejä, lihapullia ja makkaroita varten. Keskikarkea jauhatuslevy on tarkoitettu esimerkiksi koostumukseltaan hieman karkeampien hampurilaispihvien valmistamiseen, kasvisten jauhamiseen keittoja, patoja tai kasvispihvejä varten, korppujauhojen valmistamiseen tai kovien juustojen murentamiseen. Karkealla jauhatuslevyllä saat karkeimman lopputuloksen, joten se sopii täydellisesti esimerkiksi chilipadan tai lihapiirakoiden valmistamiseen.

  mixer attachments-mixer-attachment-set-fresh-prep-slicer-shredder-on-tilt-head-stand-mixer-shredding-carrots

  Kätevä 2-in-1-syöttöpainin ja syöttölautanen

  KitchenAidin yleiskonelisävarustesetin varusteet on suunniteltu tekemään elämästä helpompaa. Voit käsitellä kaiken kokoisia ja muotoisia aineksia kurkuista selleriin. Ruoan syöttöpainin ohjaa ainekset pyöriviin teriin. Käytössäsi on kaksi erikokoista aukkoa – suuri aukko, jonka halkaisija on noin 6 cm, ja pieni aukko, jonka halkaisija on 3,5 cm. Palasten pilkkomiseen kuluu siis vähemmän aikaa. 


  Käytössäsi on myös irrotettava syöttölautanen, jonka avulla voit käsitellä aineseriä nopeammin. Suuren koon ansiosta siihen mahtuu tuplasti enemmän ruokaa, jolloin valmistus onnistuu kätevästi ilman jatkuvaa tarvetta pysähtyä lastaamaan lisää. Kiinnitä se vain myllyysi ja ryhdy hommiin.

  mixer attachments-mixer-attachment-set-fruit-and-vegetable-strainer-on-stand-mixer

  Onko pehmeys mieleesi? Käytä vihannes- ja hedelmäpuristinta

  Vihannes- ja hedelmäpuristintyökalu hyödyntää myllyä käsiteltyjen ainesten hajottamiseen ja siivilöintiin. Kodat, kuoret ja varret jäävät pois ja lopputulos on silkkisen pehmeä. 


  Voit siivilöidä tomaatteja, sitruunoita, viinirypäleitä ja vadelmia tai valmistaa hedelmistä suosikkihillojasi ja -soseitasi, kurpitsasosetta ja monia muita herkullisia ruokia ja lisukkeita, joiden avulla saat täydennettyä aterioitasi.

  mixer attachments-mixer-attachment-set-close-up-of-fresh-prep-slicer-shredder-packaging

  Kaikki yhdessä kotelossa

  Lisävarusteita ei tarvitse enää kaivella komeroista. Lisävarustesetillä on oma kätevä säilytyskotelonsa, josta löydät kaikki varusteet aina nopeasti ja voit säilyttää niitä siististi samassa paikassa.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?