Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Espressokoneen puhdistaminen

Espressokone tuo kahvilatunnelman kotiisi. Täältä löydät ohjeet laitteen puhdistamiseen ja huoltoon...

Saat parhaan tuloksen puhdistamalla espressokoneen ja tarvikkeet säännöllisesti.

TÄRKEÄÄ: Irrota espressokoneen pistoke pistorasiasta ennen puhdistamista. Anna koneen ja sen lisätarvikkeiden jäähtyä. HUOM: Älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai hankaussieniä espressokoneen, sen osien tai lisätarvikkeiden puhdistamiseen. Älä upota espressokeitintä tai sen johtoa veteen tai muuhun nesteeseen.

Espressokoneen puhdistaminen

  1. Kun valumisastian ilmaisin nousee ja on näkyvissä valumisastian ritilän pinnan yläpuolella, tyhjennä valumisastia ja huuhtele se lämpimällä vedellä.
  2. Pyyhi espressokoneen pinta ja suodatinpää puhtaalla, pehmeällä ja kostealla liinalla.
  3. Pese valumisastia, suodatinkahva, suodatinsihdit, maitokannu ja valumisastian ritilä lämpimässä saippuavedessä ja huuhtele puhtaalla vedellä. Kuivaa pehmeällä liinalla.
  4. Puhdista höyrysuutin jokaisen käyttökerran jälkeen. Valitse tilapainikkeella tilaksi vesi. Käännä höyrysuutin valumisastian päälle tai kuppiin. Paina käynnistys-/pysäytyspainiketta ja odota 3–5 sekuntia. Pysäytä painamalla käynnistys-/pysäytyspainiketta. Pyyhi höyrysuuttimen ulkopuoli pehmeällä, kostealla liinalla.

HUOM: Voit irrottaa höyrysuuttimen espressokoneesta painamalla höyrysuuttimen irrotuspainiketta.

Espressokoneen kalkinpoisto

Kalkinpoisto-ohjelmaa on käytettävä aika ajoin, kun puhdistusohjelman merkkivalo vilkkuu. Kalkinpoiston tiheys riippuu asuinalueesi veden kovuudesta, joten on tärkeää ohjelmoida espressokone sijaintisi veden kovuuden mukaan.

Kalkinpoistossa on neljä vaihetta, se kestää 10 minuuttia ja se on tehtävä loppuun ennen seuraavaa käyttökertaa. Voit keskeyttää kalkinpoiston milloin tahansa painamalla käynnistys-/pysäytyspainiketta. Voit myös jatkaa painamalla käynnistys-/pysäytyspainiketta. Käytä vain espressokoneille tarkoitettua kalkinpoistoainetta.

Tarvitsetko lisää neuvoja? Jos haluat ladata tai lukea KitchenAid-laitettasi koskevia dokumentteja, siirry opas- ja dokumentaatiosivulle

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.