Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka usein espressokone tulisi puhdistaa?

KitchenAidin espressokoneella voit valmistaa aidonmakuista espressoa omassa keittiössäsi. Lue, miten usein puhdistus ja kalkinpoisto tulisi tehdä...

Saat parhaan tuloksen puhdistamalla espressokoneen ja tarvikkeet säännöllisesti käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti. Puhdistamiseen kuuluu valumisastian tyhjentäminen, laitteen rungon pyyhkiminen kostealla liinalla, tarvikkeiden peseminen saippuavedellä ja höyrysuuttimen puhdistaminen jokaisen käyttökerran jälkeen.

Huom: On tärkeää irrottaa espressokoneen pistoke ja antaa sen jäähtyä ennen puhdistamista.

Espressokoneen kalkinpoisto

Puhdistusohjelman merkkivalo vilkkuu, kun on aika suorittaa kalkinpoisto. Kalkinpoiston tiheys riippuu asuinalueesi veden kovuudesta, joten on tärkeää ohjelmoida espressokone sijaintisi veden kovuuden mukaan.

Merkkivalotaulukon ohjelmointi

Veden kovuus: Matala: 0–60 ppm Normaali: 60–120 ppm Korkea: yli 120 ppm

VINKKI: Voit palauttaa espressokoneen tehdasasetukset painamalla annospainiketta 3 sekunnin ajan. Kaikki merkkivalot vilkkuvat ja ilmaisevat, että kaikki asetukset on palautettu.

Kalkinpoistossa on neljä vaihetta, se kestää 10 minuuttia ja se on tehtävä loppuun ennen seuraavaa käyttökertaa. Voit keskeyttää kalkinpoiston milloin tahansa painamalla käynnistys-/pysäytyspainiketta. Voit myös jatkaa painamalla käynnistys-/pysäytyspainiketta. Käytä vain espressokoneille tarkoitettua kalkinpoistoainetta.

Tarvitsetko lisää neuvoja? Jos haluat ladata tai lukea KitchenAid-laitettasi koskevia dokumentteja, siirry opas- ja dokumentaatiosivulle

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.