Pääsivu>Asiakaspalveluun> Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voimme auttaa?
Usein kysytyt kysymykset>Muut pienkodinkoneet>Sekoittimet>Vinkkejä ja niksejä tehosekoittimen käyttöön> Haluatko vinkkejä jään tai pakastettujen ainesten murskaamiseen?

Haluatko vinkkejä jään tai pakastettujen ainesten murskaamiseen?

Jos haluat valmistaa jäämurskaa tai sekoittaa pakastettuja aineksia, tutustu yleisiin ja mallikohtaisiin vinkkeihimme. Lue lisää täältä.

KitchenAid-tehosekoittimen ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä murskaat jäätä tai pakastettuja aineksia nopeasti, tehokkaasti ja hauskalla tavalla.

Tässä yleiset vinkkimme jään murskaamiseen.

− Voit valmistaa jäämurskaa tai -hilettä millä tahansa nopeudella. Jos valmistat juomia, joissa käytetään suuria määriä jäätä, sekoita käyttämällä suurempaa nopeutta. Jos tarvitset pienempiä määriä, käytä keskinopeaa asetusta tai sykäystoimintoa. − Tarkista, onko tehosekoittimessasi jään murskaamiseen tarkoitettua toimintoa. Jos on, voit valita sen juuri tätä tarkoitusta varten. − Jäämurskan valmistamiseen ei tarvita nestettä. − Jos ainekset tarttuvat kannuun sekoituksen aikana, kannattaa valita sykäystoiminto.

Kun sekoitat tehosekoittimessa jäätä tai pakastettuja aineksia, ainesten kerrostustapa vaikuttaa sekoitusprosessin lisäksi myös sekoitettujen ainesten rakenteeseen ja makuun.

Suositeltu aineskerrosten järjestys sekoitettaessa pakastettuja aineksia tai jäätä (alhaalta ylöspäin):

  1. nesteet
  2. mahdolliset makeutusaineet
  3. lehtivihannekset
  4. pehmeät ainekset
  5. hedelmät ja vihannekset, pähkinät, siemenet ja viljat
  6. pakastetut ainekset ja jääpalat.

Muutamia tehosekoitinmallikohtaisia neuvoja:

− K400 Artisan -tehosekoitinmallissa 5KSB4026 on esiohjelmoituja reseptiasetuksia, kuten jäämurskan, jäähilejuoman ja smoothien valmistamiseen tarkoitetut asetukset.

− K150-tehosekoittimen malli 5KSB1325 tunnetaan erityisesti siitä, että se sopii täydellisesti jään murskaamiseen. (Käännä valitsin jäänmurskausasetukselle tai kolmen nopeusalueen läpi, jolloin näet tehosekoittimen muodostavan kannussa voimakkaan sekoituspyörteen). Tehosekoitin voi itse asiassa murskata jäätä alle 10 sekunnissa (puolikas jääpalamuotillinen jäätä).

− Täydellistä sekoitustehoa − ammattikäyttöön suunnitellussa 5KSBC1B0-mallissa on esiasetettu ohjelma jäähilejuomien valmistukseen. Siinä on myös sekoitusajan säätö ja sykäystoiminto, joiden avulla voit mukauttaa sekoitustoimintoa haluamasi reseptin mukaan.

− High Performance Artisan -tehosekoitinmallissa 5KSB6061 on sykäystoiminto, joka sopii erinomaisesti muun muassa jään murskaamiseen ja paljon muuhun.

− Power Plus Artisan -tehosekoitinmallissa 5KSB8270 on sykäystoiminto, joka sopii erinomaisesti muun muassa jään murskaamiseen ja paljon muuhun.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.