Skip the navigation
hero-banner-1600x470-faq
Usein kysytyt kysymykset

Miksi tehosekoittimen liitin on kulunut tai rikkoutunut?

Tehosekoittimen liittimet liittävät tehosekoittimen kannun sen runko-osaan. Jos havaitset ongelman, selvitä mahdolliset syyt ja mitä tehdä.

Tehosekoittimen liitin on osa, jonka avulla tehosekoittimen kannu liitetään runko-osaan. Liittimiä on useita eri tyyppejä tehosekoittimesi mallista riippuen. Joissakin malleissa on kruunun muotoinen liitin, joka sijaitsee tehosekoittimen runko-osassa. Kuva1 Muissa malleissa on upotetut liittimet, mikä tarkoittaa, että ulkoneva osa sijaitsee tehosekoittimen kannun pohjassa ja upotettu osa tehosekoittimen runko-osassa. Kuva2

Miksi liitin voi vaurioitua?

Liitin voi kulua muutamasta eri syystä. Syy voi olla joku seuraavista: − Jos tehosekoittimen kantta painetaan alas tai kannu irrotetaan runko-osasta sekoituksen aikana, liittimen "hampaat" voivat irrota. − Koostumukseltaan karkeiden ainesten, kuten pakastehedelmien tai vihannesten, sekoittaminen suurilla nopeuksilla voi aiheuttaa liittimen kulumisen.

Vinkki koostumukseltaan karkeiden ja tiheiden ainesten sekoittamiseen

On tärkeää käyttää karkeiden ainesten pilkkomiseen ensin sykäystoimintoa ja vasta tämän jälkeen suuria nopeuksia, jos mallissa on sellaiset valittavissa. Näin saadaan aikaan paljon tasaisempi lopputulos lyhyemmässä ajassa, koska tällöin ainekset putoavat alas tehosekoittimen terää vasten ja ne voidaan hienontaa edelleen pienemmiksi. Jos karkeisiin aineksiin käytetään heti alussa suurta nopeutta, ainekset jäävät kellumaan kannun keskiosaan ja tasaisen lopputuloksen aikaansaaminen kestää kauemmin

Tehosekoittimien käyttöoppaat löytyvät täältä

Tarvitsetko apua vaurioituneen tuotteen kanssa?

Jos tarvitset apua tai haluat keskustella tuotteesi takuusta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun seuraavasti: Lähetä meille sähköpostia TAI soita meille – tämä on maksuton puhelinnumero, josta saat apua omalla kielelläsi – avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–17.00.

Aiheeseen liittyviä yleisiä kysymyksiä

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

yesno