KITCHENAID DIAMOND «SOFT START» KÄYNNISTYS
TODELLINEN TEHOSEKOITIN

KITCHENAID DIAMOND «SOFT START» KÄYNNISTYS
TODELLINEN TEHOSEKOITIN

KitchenAid Diamond -tehosekoittimessa on tehokas sekoitusjärjestelmä ja erikoismuotoiltu kannu, älykkäät sykäytysasetukset ja jäänmurskaustila. Se sekoittaa, pilkkoo, vatkaa, soseuttaa ja tehosekoittaa ennennäkemätömällä voimalla. Patentoidut, ruostumattomat teräksiset terät sekä kannun muotoilu varmistavat nopean ja tehokkaan sekoituksen.

Suurikokoisessa KitchenAid-tehosekoittimessa on automaattiset jäänmurskauspulssit smoothieiden ja kylmien juomien valmistukseen, ja se murskaa kannullisen jäitä muutamassa sekunnissa. Sillä soseutat ainekset kastikkeisiin, salaattikastikkeisiin tai keittoihin. Sillä pilkot vihannekset salsaan, dippeihin, salaatteihin tai laatikkoruokiin. Diamond-tehosekoittimessa on kuumille ruoille tarkoitettu erikoistoiminto, joka mahdollistaa sekoituksen aloittamisen hyvin hitaasti.

Painevalettu tehosekoitin leikkaa nopeasti suurikokoiset hedelmät ja kasvikset sykäytystoiminnolla, jossa on viisi nopeusasetusta. Suuremmilla nopeuksilla saat tasaisemman tuloksen nopeammin aikaan. Moottorin elektroninen Intelli-Speed-ohjaus säätää terien nopeutta automaattisesti ruoan sakeuden mukaan, vaikka sakeus muuttuisikin sekoituksen aikana.

KitchenAid Diamond -tehosekoittimessa yhdistyvät erinomainen tehokkuus, kestävyys ja puhdistettavuus. Se soveltuu päivittäiseen käyttöön: niin peston kuin smoothieidenkin valmistukseen, kasvisten soseuttamiseen lämpimiä ja kylmiä keittoja varten sekä jään murskaamiseen.

OMINAISUUDET JA EDUT

Erikoismuotoiltu kannu ja tehokas moottori varmistavat, että kaikki ainekset sekoittuvat nopeasti ja tehokkaasti. Vankka ja tehokas moottori, erikoismuotoiltu kannu, ruostumattomat teräksiset terät ja elektroninen ohjaus saavat aikaan voimakkaan pyörteen, joka saa erinomaisia tuloksia nopeasti aikaan.

Moottorin Intelli-Speed-ohjaus tunnistaa tehosekoittimen sisällön ja optimoi nopeuden jään murskaamiseen, pehmeiden hedelmien soseuttamiseen, kylmien smoothieiden valmistamiseen sekä erilaisiin käyttötarkoituksiin keitoista kastikkeisiin.

Sykäytystoiminto toimii kaikilla nopeuksilla voimistaen sekoitustehoa ja jäänmurskaustoiminto varmistaa optimaalisen jäänmurskauksen.

Pehmeäkäynnistyksessä moottori käynnistyy ensin hitaasti ja kiihtyy äkkiä haluttuun nopeuteen. Näin sisältö imeytyy kohti teriä eikä roisku.

Kuuma ruoka -toiminnolla terien liike alkaa erittäin hitaasti, jolloin sisältö imeytyy kohti teriä ja sekoittuu tasaisesti roiskumatta.

Tiivis kansi estää roiskeita, joten Diamond-tehosekoitin sopii ihanteellisesti kuumille nesteille.

Painevalettu metallirunko varmistaa laitteen pitkän käyttöiän.


top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.