Pääsivu>Pienkodinkoneet>Tehosekoit­timet> K400 ARTISAN -TEHOSEKOITIN 5KSB4026
Hibiscus
€ 359,00
K400 ARTISAN -TEHOSEKOITIN 5KSB4026
€ 359,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_5Y
5KSB4026EHI - 859711659190
Hibiscus

K400-tehosekoitin auttaa sinua saavuttamaan täydellisen maun kulinarisissa seikkailuissasi. Se on suunniteltu työstämään vaikeitakin ainesosia niin, että lopputulos on tasainen riippumatta siitä, teetkö ravitsevia kotitekoisia keittoja, lastenruokia, limemehuja pähkinävoita, dippiä, sosetta, kastikkeita tai smoothieita.

€ 359,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan tiistai 28. maaliskuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Tehosekoitin: pakkauksen sisältö

Kaikki mitä tarvitset luovuutesi herättämiseen ja mahtavien sekoitusten tekemiseen.
Mitä aiot valmistaa ensimmäisenä?

1,4 litran lasikannu, jossa on epäsymmetrinen terä

Neliönmallisessa asteikkolasikannussa on sisäkaaret, jotka lisäävät sekoitustehoa. Kannun viistetyt kulmat helpottavat kaatamista. Konepesun kestävä.

Tiiviisti sulkeutuva kansi, jossa on irrotettava korkki

Sopii tikuasti kannuun minimoiden roiskeet. Silikonista valmistettu kansi on helppo irrottaa ja puhdistaa. Kannessa on aukko kuumien keittojen sekoittamiseen ja irrotettava BPA-vapaa mittakuppi ainesosien (enintään 60 ml) lisäämiseen sekoituksen aikana. Konepesun kestävä.

Edellinen
Seuraava

Miksi K400-tehosekottimesta Hibiscus-värissä tulee suosikkisi

 • Sekoittaa kovimmatkin ainekset
 • Helppokäyttöiset säätimet
 • Älykäs, aineksiin mukautuva moottori
 • Ainutlaatuinen epäsymmetrinen terä ruostumatonta terästä
 • Sisäkaarellinen kannu parantaa sekoitustulosta
 • 5 nopeutta ja sykäystoiminto
 • Kätevä itseohjautuva puhdistustoiminto
 • Kestävä, tukeva ja pitkäikäinen
 • Laaja valinnaisten lisävarusteiden valikoima

Vuoden väri 2023

KitchenAid on korostanut värien merkitystä luovuudelle siitä asti, kun ensimmäisten yleiskoneiden värit julkistettiin vuonna 1955. Nykyään KitchenAidin Vuoden väri hyödyntää globaaleja trendejä vangitakseen hetken ja inspiroidakseen tekijöitä ympäri maailmaa. Hibiscus, eloisa ja ylellinen fuksia, on valintamme vuodelle 2023.

Oletko valmis hauskempaan ruoanvalmistukseen?

Kaikki ainekset, koostumukset ja värit. Nauti niistä täysillä K400-tehosekoittimen avulla.

Tehosekoitin, joka takaa täydellisen maun ja eloisat sekoitukset

Sekoita K400-tehosekoittimella kovatkin ainekset helposti tasaiseksi seokseksi, jossa on täydellinen maku. Valmiina luomaan!

Värejä, jotka inspiroivat

Väri on osa DNA:tamme. Haluamme tarjota sinulle klassisia ja nykyaikaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat tyyliisi, kotiisi ja yleiskoneeseesi. Tämän vuoden väri Hibiscus on eloisa fuksia, joka kääntää päät.

Tukeva metallirakenne

Painevalettu metallijalusta ja säädin tekevät tästä sekoittimesta erittäin kestävän. Se on painava ja tukeva ja aina valmiina toteuttamaan mitä erikoisempia ideoita. Se tuntuu mukavan vankalta ja laitteen 5 vuoden takuu antaa mielenrauhan.

Tee arjesta hauskempaa

Elämä tuntuu kirkkaammalta, kun on terveellisiä rutiineja, jotka voit saavuttaa K400-tehosekoittimen valinnaisilla lisävarusteilla (myydään erikseen). Voit esimerkiksi ottaa 500 ml:n sekoituspullon mukaan töihin tai salille, säilyttää annoksia jääkaapissa pienessä sekoitusastiassa tai tehdä tuoretta mehua sitrushedelmistä sekunneissa käyttämällä sitruspuristinta.

Sekoita kovatkin ainekset

Voit sekoittaa koviakin aineksia, kuten manteleita, chia-siemeniä, jäätä, inkivääriä tai ravitsevia, runsaskuituisia lehtivihanneksia. Tehosekoittimessa ne muuttuvat tasaiseksi seokseksi, jossa kaikki maut ovat täydellisessä tasapainossa. Herkullista!

3-osainen sekoitusjärjestelmä

Voit luoda tasaisia sekoituksia joka kerta. 3-osaisessa sekoitusjärjestelmässämme yhdistyy kolme asiaa: ainutlaatuinen epäsymmetrinen terä, sisäkaaria sisältävä kannu sekä mukautuva Intelli-Speed-moottori, joka määrittää optimaalisen nopeuden sekoitettavan aineen mukaan.

Pidä tilanne hallinnassa

Luo juuri oikea maku ja koostumus intuitiivisen säätökytkimen avulla. Valittavanasi on 5 nopeutta, sykäystoiminto ja 3 hyödyllistä esiasetettua ohjelmaa: jäämurska, jäähilejuoma ja smoothie. Käytössä myös kätevä itseohjautuva puhdistustoiminto.
Positiivisuutta säteilevä tehosekoitin

K400-tehosekoitin on ylellisen ulkomuotonsa lisäksi erittäin monipuolinen ja tehokas. Se jopa puhdistaa itsensä, joten voit keskittyä hauskoihin asioihin, kuten jännittävien reseptimuutosten suunnitteluun.

Selviää kovimmistakin aineksista

Kovat ainekset ovat usein terveellisiä, sillä ne sisältävät paljon kuitua, proteiinia ja ravinteita.
Tällä KitchenAid-tehosekoittimella pystyt sekoittamaan pähkinöitä, pieniä siemeniä, inkivääriä, kovia hedelmiä ja lehtivihanneksia, kuten lehtikaalia, ja luomaan tasaisen koostumuksen luomuksiisi.
Saat siis aina tasaisen koostumuksen ja täydellisen tasapainoisen maun jokaiseen lusikalliseen.

Vähemmän sotkua

Päästä mielikuvituksesi valloilleen siivoamisesta murehtimatta. K400-tehosekoittimen pehmeän käynnistyksen toiminto käynnistää moottorin hitaalla nopeudella, joka vetää aineksia terää kohti, ja kiihdyttää sitten nopeasti roiskeiden välttämiseksi.
Kun olet valmis, voit puhdistaa kannun itseohjautuvan puhdistustoiminnon avulla. Täytä kannu puolilleen lämmintä vettä, lisää tippa astianpesuainetta ja käynnistä itseohjautuva puhdistustoiminto. Kansi ja kannu ovat myös konepestäviä. Hurraa!

Kestää aktiivista käyttöä

K400-tehosekoitin sopii päivittäiseen, toistuvaan käyttöön. Voit valmistaa aamiaissmoothieita, keittoja, dippejä, pähkinävoita tai vaikka tasaisia soseita illallista varten.
Sekoittimessa on tukeva painevalettu metallijalusta, metallisäädin ja 3-osainen sekoitusjärjestelmä. Laadukas rakenne takaa toimivan käytön moneksi vuodeksi eteenpäin. Mitä reseptiä kokeilet seuraavaksi?

Mieltä ylentäviä ja ravitsevia herkkuja

Onko tapanasi napata pirteä mehu mukaan? Vai vietkö töihin lounaaksi itse tekemäsi mausteisen keiton? Tiedämme, että tehosekoitinta käytetään moniin eri tarkoituksiin, ja siksi olemme kehittäneet siihen useita lisävarusteita (myydään erikseen).
Voit esimerkiksi ottaa smoothien mukaan salille sekoituspullossa tai säilyttää tuoretta vauvanruokaa tai punajuuri-jogurttidippiä jääkaapissa. Valitse suosikki omaan arkeesi.

Tunne olosi energiseksi ja valitse lisävarusteet tarpeen mukaan

Sovita K400-tehosekoitin omaan elämäntyyliisi ja rutiiniisi valinnaisten lisävarusteiden, kuten sitruspuristimen tai juomista helpottavalla kannella varustetun sekoituspullon, avulla.

SELAA LISÄVARUSTEITA

Anna intohimosi ruoanlaittoa kohtaan kukoistaa ja valmista säteileviä hibiskus-smoothie tai aromaattista hibiskus-galettea

Hibiskuskuorrutetut kanansiivet

OHJE

Pitaija-hibiskussmoothie

OHJE

Vihreä gazpacho

OHJE

K400 ARTISAN -TEHOSEKOITIN 5KSB4026

K400-tehosekoitin auttaa sinua saavuttamaan täydellisen maun kulinarisissa seikkailuissasi. Se on suunniteltu työstämään vaikeitakin ainesosia niin, että lopputulos on tasainen riippumatta siitä, teetkö ravitsevia kotitekoisia keittoja, lastenruokia, limemehuja pähkinävoita, dippiä, sosetta, kastikkeita tai smoothieita. Kuinka se toimii? Tehosekoittimessa on 3-osainen järjestelmä, joka toimii harmonisesti: tukeva kannu, ainutlaatuinen epäsymmetrinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä vetää ainekset keskelle kannua taaten tasaisen lopputuloksen sekä Intelli-Speed ​​1.5 HP -moottori, joka tunnistaa sisällön optimaalisen nopeuden ylläpitämiseksi. Suunniteltu raskaaseenkin päivittäiseen käyttöön, siinä on vankka metallirakenne sekä ohjausnuppi - ja viiden vuoden takuu. Tehosekoitinta on helppo hallita intuitiivisella valitsimella. Käännä se haluamallesi nopeudelle, käytä pulssivaihtoehtoa ta valitse kolmesta esiasetetusta ohjelmasta - jäämurska, jäiset juomat, smoothie – automaattinen prosessi, jossa lopputulos on paras mahdollinen. Kun olet valmis, voit puhdistaa tehosekoittimen kätevällä itsepuhdistussykliominaisuudella seuraavaa kulinaarista seikkailuasi varten. Mikä on seuraava kulinaarinen seikkailusi? K400-tehosekoittimeen on saatavilla valikoima lisävarusteita, mitä KitchenAid myy erikseen. Elämäntyyliistäsi riippuen voit valmistaa ja ottaa mukaasi sekä säilyttää erikokoisia sekoituksia . Valitse 500 ml:n henkilökohtainen pullo (joka on kätevä smoothien ja mehujen ottamiseen laukkuun mukaan), 200 ml:n pienemmät pullot sekä 1 litran sitruspuristin. * Tehosekoittimen moottorin teho hevosvoimina on määritetty laboratorio-olosuhteissa dynamometrilla, jolla mitataan moottoreiden mekaanista voimaa. Moottorin huipputeho on 1,5 hevosvoimaa. Tällä viitataan itse moottorin tehoon eikä tehosekoittimen tehoon kannussa. Minkään tehosekoittimen teho kannussa ei vastaa sen moottorin tehoa.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSB4026
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  1200
 • Jännite (V)
  220-240
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Suurin pyörimisnopeus (rpm)
  16000
 • Pienin pyörimisnopeus (rpm)
  600
 • Tuotteen korkeus
  401
 • Tuotteen leveys
  193
 • Tuotteen syvyys
  229
 • Pakatun tuotteen korkeus
  279
 • Pakatun tuotteen leveys
  432
 • Pakatun tuotteen syvyys
  311
 • Bruttopaino (kg)
  7.48
 • Nettopaino (kg)
  6.62
 • Yhden kosketuksen pulssitoiminnon nopeus
  Euro

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Valitse yleiskoneeseesi sopiva väri

Tee näyttävä valinta yhteensopivalla sarjalla. Katseen vangitseva fuksia loistaa keittiön tasolla aivan kuten kiinanruusu loistaa luonnossa.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.