Hyvinvointi ja ravitsemus

Terveelliset elämäntavat päivissämme tuovat positiivista suhtautumista itse elämään.Mehustettu, sekoitettu, pehmennetty. Nauti enemmän hedelmiä ja vihanneksia tavalla, josta pidät eniten.

Tehosekoittimet

Unelma terveydestä ja odottamattomista aineksista sekoitetaan yhteen ja siitä tulee kermainen ja samettinen rakenne... Anna luovuutta ja värikkyyttä sekoittamisen valtakuntaan.

Monitoimikoneet

Eri leikkaustyylejä hyvinvoinnin useille resepteille: viipaloitu, kuutioitu, jauhetut ainekset, jotka tulevat mittojen mukaan, hyvinvoinnille pakko-saada. Ja kauneuden salaisuus.

Sauvasekoittimet

Haluatko muutosta keittiössä? Joka ravitsee silmiäsi eri valmisteluilla samanaikaisesti? Luovuus, nopeus ja vapaus ovat kirjaimellisesti kädessäsi.

SItruspuristimet

Puhdistusprosessi ja energinen rituaali. Terveellinen luonnon, ravintoaineiden, vitamiinien rikaste. Uskalias yhdistelmä hedelmien ja vihannesten todellista makua.Kaikki mehussa.

Sodastream

Kupliva, poreileva, hauska ... se on huvittava kuplien maailma. Tuo niitä, lisää suosikkimakusi ja nauti suosikkiasi ja terveellistä juomaa.

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.