Pääsivu>Lisävarusteet>Tehosekoittimien lisävarusteet> 500 ml:n sekoituspullo ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2030PJB

500 ml:n sekoituspullo ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2030PJB

500 ml:n sekoituspullo ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2030PJB
€ 69,00
Arvonlisäverollinen
Guarantee_2Y
5KSB2030PJB - 859711590830

Tutustu K400 & K150 Artisan -tehosekoittimen 500 ml:n sekoituspulloon, jossa voit ottaa yhden annoksen mukaasi.

€ 69,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan keskiviikko 7. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle

Ota mukaan itse valmistamiasi välipaloja

Kätevällä kannella varustettu sekoituspullo on omiaan vaikkapa smoothieiden valmistukseen ja kuljetukseen. Mukana tulee K400 Artisan -lisätarvikepaketti.

Juomista helpottava kansi

Käännä vain kantta, niin pääset siemailemaan terveellistä smoothieta, mehua tai lattea.

K400-lisätarvikepaketti

Lisätarvikkeena saatavaa, epäsymmetrisillä terillä varustettua sekoituspulloa käytettäessä sekoitus onnistuu suoraan säilytysastiassa. Aseta pullo vain K400-tehosekoittimeen, valmista seos ja laita kansi päälle.

Konepestävä

Osa on konepestävä kuten muutkin K400 Artisan -tehosekoittimen lisätarvikkeet. Voit siis valmistaa herkullisia välipaloja sotkua pelkäämättä!

Ei pelkkä pirtelösekoitin

K400 Artisan -tehosekoittimella valmistat samettisia pirtelöitä. Smoothie-ohjelma on omiaan herkullisten smoothieiden valmistamiseen itse.

Voit kuitenkin heittäytyä myös luovaksi. Monet terveelliset ainesosat, jotka sisältävät runsaasti kuituja, proteiineja, hyviä rasvoja ja muita ravintoaineita, ovat myös kovia tai sitkeitä.

Sekoittimella saat niistäkin tasaisia seoksia. Mikset siis kokeilisi uusia reseptejä, jotka sisältävät pähkinöitä, siemeniä, kovia hedelmiä tai lehtivihanneksia?

Healthy food on the go

Uudenlaisia smoothieita

Piristä aterioita ja välipaloja yllättävillä ainesosilla.

Jos suklaasmoothie kuuluu vakioresepteihisi, lisää siihen pakastettuja acai-marjoja, maapähkinävoita tai chilihiutaleita. Jos taas suosit superruokia, kokeile lisätä joukkoon vihreää teetä. Pinaatti tai punajuuri puolestaan piristää appelsiinimehua mukavasti.

K400 Artisan -tehosekoittimella saat tasaisia ja maukkaita seoksia kovista ja sitkeistäkin ainesosista.

Packed with nutrition

Lisävarusteet
helpottavat
arkea

Lisätarvikkeiden avulla valmistat K400 Artisan -tehosekoittimella erikokoisia annoksia, jotka voit sitten napata jääkaapista laukkuun.

SELAA LISÄVARUSTEITA ›
accessories

500 ml:n sekoituspullo ja teräosa Tehosekoittimien lisävarusteet 5KSB2030PJB

Haluatko tuntea olevasi voittamaton? Tutustu K400 & K150 Artisan -tehosekoittimen 500 ml:n sekoituspulloon, jossa voit ottaa yhden annoksen mukaasi. Laajennuspaketin ansiosta voit tehdä upeita sekoituksia suoraan astiassa, sulkea kannen ja ottaa astian mukaasi. Astia on valmistettu BPA-vapaasta muovista. Se on uudelleenkäytettävän pullon tavoin kätevän kokoinen ja muotoinen, ja siinä on juomista helpottava kansi. Huomioi, että se ei sovellu kuumien nesteiden sekoittamiseen, mutta sopii erinomaisesti vaikkapa smoothielle, mehulle, pirtelölle, lattelle tai jopa raikkaalle gazpacholle. K400 Artisan-tehosekoittimessa voi käyttää monia muita valinnaisia lisävarusteita, joita KitchenAid myy erikseen. Nauti kotona tehdyistä ruoista ja juomista, joita voit ottaa pullossa mukaasi kaikkialle. Valitse 200 ml:n pieni sekoitusastia, 1 litran sitruspuristin, 1,6 litran sekoitusastia suuremmille määrille tai kätevä BPA-vapaa survin, jolla voit valmistaa paksuja levitteitä ja dippejä.

Asiakirjat ja rekisteröinti

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

Etsitkö foodie-inspiraatiota?

KATSO KAIKKI RESEPTIT
Looking-for-some-foodie-inspiration

K400 Artisan -tehosekoitin tekee makunautinnosta täydellisen

TUTUSTU
BLENDERS
top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.