Skip the navigation

TEHOSEKOITTIMEN KANNU 1,4 L - LASIA

5KSB2048JGA

2 vuoden takuu

Lasinen 1,4 litran kannu K400-, K150- tai K130-tehosekoittimelle. Suljettava kansi, kaatonokka.

€ 79,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Kestävä lasikannu rohkeille tekijöille

  Tämä erittäin kestävä lasikannu sopii kaikenlaiseen sekoittamiseen K400-, K150- tai K130 Artisan -tehosekoittimella. Herkullisen tuoretta, samettisen sileää. Mitä sinä aiot valmistaa?

  Sopii K400-, K150- ja K130-malleihin (1)

  1,4 litran yksiseinäinen kannu

  Epäsymmetrinen terä ruostumattomasta teräksestä

  Tiivis kansi mittakupilla

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  KitchenAidin lasikannu 5KSB2048JGA on tarkoitettu K400-, K150- ja K130-tehosekoittimillemme.

  Kestävä kannu K400-, K150- ja K130-tehosekoittimille

  Valmista herkullisia sekoituksia K150-, K130- ja K400 Artisan -tehosekoittimiin sopivassa KitchenAid-varalasikannussa. Se käsittelee kovimmatkin ainekset, ja voit valmistaa mm. herkullisia keittoja, salsoja, smoothieita ja sorbettia. 

  Blender-accessories-glass-jar-1.4L-man-pouring-ingridients-from-the-jar

  Ota kaikki irti tehosekoittimestasi

  KitchenAidin 1,4-litrainen lasikannu on tarkoitettu tehosekoitinmalleille K400 (5KSB4026), K150 (5KSB1325) ja K130 (5KSB1320). Suorakaiteen muotoinen kannu maksimoi suorituskyvyn, joten voit yhdistellä monenlaisia aineksia ja rakenteita, kuten siemeniä, pähkinöitä, jäätä, pakastettuja hedelmiä sekä kovia ja paksuja vihanneksia. Saat maukkaita ja tasaisia sekoituksia, valmistitpa sitten ravinteikkaita keittoja, vauvanruokia, pähkinävoita, kastikkeita, dippejä tai aamiaissmoothieita.

  Blender-accessories-glass-jar-1.4L-silk-pink-blender-with-jar-making-smoothie

  Voimakas sekoituspyörre napin painalluksella

  KitchenAid-tehosekoittimen lasikannu on suunniteltu siten, että se optimoi K400-, K150- ja K130 Artisan -tehosekoittimien suorituskyvyn. Suorakulmaisen kannun sisäkaaret kääntävät sisällön takaisin terää kohti ja luovat voimakkaan sekoituspyörteen mahdollisimman tehokasta sekoitusta varten. Silikonikansi on turvallinen ja tukeva, ja kätevä kahva ja kaatonokka helpottavat kaatamista. Voit myös ottaa kannussa sekoituksesi mukaan esimerkiksi retkelle.

  Blender-accessories-glass-jar-1.4L-empire-red-blender-woman-putting-ingredients-in-jar

  Epäsymmetriset terät takaavat äärimmäisen tasaisen lopputuloksen

  1,4 litran KitchenAid-tehosekoittimen kannu toimii saumattomassa yhteistyössä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen terien kanssa ja hajottaa ainekset nopeasti ja tehokkaasti. Epäsymmetriset terät on suunnattu tarkasti neljään suuntaan, jotta sekoitustulos olisi mahdollisimman tasainen ja perusteellinen. 


  Nämä karkaistusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut, erittäin terävät 3 mm paksuiset terät selviävät kovimmistakin aineksista ja saavat aikaan ihanan sileitä seoksia. Kerrasta toiseen. Kokeile vaikka kotitekoista cashewpähkinävoita tai terveellistä lehtikaali-ananassmoothieta. Mahdollisuutesi ovat rajattomat!

  Blender-accessories-glass-jar-1.4L-secure-lid-with-handy-measuring-cup-close-up

  Tiivis kansi kätevällä mittakupilla

  Tehosekoittimen kannun tiivis kansi on valmistettu silikonista, ja siinä on myös 60 ml mittakuppi. Tämä on erityisen kätevää, kun haluat mitata ja lisätä aineksia sekoittamisen aikana sammuttamatta tehosekoitinta välillä. Voit siis lisätä seokseen mitä haluat, milloin haluat, murehtimatta sotkuja. 

  Blender-accessories-glass-jar-1.4L-lid-with-measuring-cup-in-dishwasher

  Vähemmän sotkua, helppo puhdistaa

  Pyrimme vaivattomuuteen. Tehosekoittimissamme on pehmeän käynnistyksen toiminto, joka alkaa vetää ruokaa varovasti kohti terää ja kiihdyttää sitten nopeasti valittuun nopeuteen.


  Myös kannun peseminen on helppoa itseohjautuvalla puhdistustoiminnolla: täytä vain tehosekoittimen kannu puolilleen vettä, lisää tippa astianpesuainetta ja käynnistä toiminto. 1,4 litran kannu ja kansi kestävät myös konepesun. Valmista tuli!

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

  Vastuuvapautuslausekkeet
  1. Sopii K400- (5KSB4026), K150- (5KSB1325) ja K130 (5KSB1320) -tehosekoittimiin