Pääsivu>Yleiskoneet>Suuri> YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 5,6L - ARTISAN 5KSM60SPX

YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 5,6L - ARTISAN 5KSM60SPX

Punainen
€ 899,00
YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 5,6L - ARTISAN 5KSM60SPX
€ 899,00
Arvonlisäverollinen
LOGO_Guarantee_5Y_Reparability_15Y
5KSM60SPXEER - 859711645800
Punainen

Kulhonostosekoitin 5. 6L yhdistää muodon ja toiminnallisuuden, jotta se kestää kaiken.

€ 899,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 9. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

Nostettavalla kulholla varustettu Artisan-yleiskone on tehokas, kestävä ja hiljainen, ja se noudattaa KitchenAidin klassista muotokieltä. Vie kulinaariset kokeilut täysin uudelle tasolle kääntelemällä, vispaamalla, vatkaamalla, vaivaamalla ja soseuttamalla tiesi kohti uusia upeita luomuksia.

Yleiskoneen runko

5,6 litraisen KitchenAid-yleiskoneen moottori on yleiskoneen varressa. Kaunis, kestävä ja tukeva runko on valmistettu painevaletusta metallista. Nostettavalla kulholla varustettu malli nostaa kulhon ja lukitsee sen paikalleen jämäkästi, joten painavien ainesten ja suurten määrien käsittely sujuu helposti.

5,6 litran kulho ruostumatonta terästä

Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoituskulho on vankka ja kestävä, ja sen ergonominen kahva helpottaa käyttöä ja säilytystä. Se pysyy paikallaan vakaasti kolmen lukituskohdan ansiosta. Kun kaikki on valmista, voit sujauttaa kulhon tiskikoneeseen.

Roiskesuoja

Tämä yksiosainen lisävaruste estää roiskeet. Kaatonokan ansiosta voit lisätä aineksia helposti ja vakaasti sekoittamisen aikana. Roiskesuojan voi pestä lämpimällä vedellä tai astianpesukoneen ylätasolla.

Lankavispilä

Lankavispilässä on kuusi soikeaan muotoon muotoiltua ruostumatonta teräslankaa, jotka maksimoivat kosketuksen kulhoon. Sen voi pestä astianpesukoneen ylätasolla.

Hopeapinnoitettu vatkain

Pinnoitettu vatkain sopii ihanteellisesti perunoiden nopeaan ja perusteelliseen soseuttamiseen, keksitaikinan sekoittamiseen ja moneen muuhun. Kestää konepesun ylätasolla.

Hopeapinnoitettu spiraalin muotoinen taikinakoukku

Sekoittaa ja vaivaa painavaa taikinaa (esim. leipätaikinaa) nopeasti ja vaivattomasti ilman hartiavoimia. Varmistaa suuren 5,6 litran kulhon optimaalisen käytön. Kestää konepesun ylätasolla.

Edellinen
Seuraava
Kulinaarisia sankaritekoja

Anna kaikkesi KitchenAidin, #1 MIXER BRAND IN THE WORLD(1), 5,6 litran yleiskoneella. 11 erilaista nopeutta tarjoavat monipuolista tehoa ja hallintaa niin matalilla kuin korkeillakin nopeuksilla. Tällä yleiskoneella onnistuu niin nyhtökanan, ilmavien moussejen, pitsataikinan ja samettisen pehmeän perunamuusin valmistus.   

Yleiskone kaikkiin tehtäviin

Jos harrastat ruoanlaittoa, tämä yleiskone sopii sinulle. Tämä on tehokkain kotikäyttöön tarkoitettu nostettavalla kulholla varustettu yleiskoneemme, jossa on 1,5 kertaa enemmän tehoa kulhossa(2), 11 nopeutta, suuri koko ja tietysti ikoninen muotoilu. Yleiskone on valmis taistoon, ja sen voimalla suurimmat tehtävät ja pienimmät puuhat hoituvat varmasti.
 
Kestitsitpä vieraita tai valmistat jotain vain itsellesi, tämä yleiskone hoitaa homman. 5,6 litran ruostumattomaan teräskulhoon mahtuu kerralla jopa 3,7 kiloa leipätaikinaa(3) tai 130 keksin keksitaikina.

Enemmän irti ruoanlaitosta nostettavalla kulholla

Mitä tahansa valmistatkaan ja kuinka paljon tahansa, nostettavalla kulholla varustettujen yleiskoneiden suuri koko ja teho tekevät siitä helppoa. Nostettavalla kulholla varustetut yleiskoneet ovat hieman nostettavalla kiinnitysvarrella varustettuja yleiskoneita korkeampia. Ne ovat myös vakaampia suuria määriä käsiteltäessä, koska kulho lukittuu paikalleen.
 
Vipu laskee ja nostaa sekoituskulhon sujuvasti paikalleen, ja kulho kiinnittyy tukevasti kolmeen lukituskohtaan ja takaa näin maksimaalisen vakauden. Kulhon ergonomisen kahvan ansiosta se on helppo asettaa paikoilleen ja nostaa pois, vaikka se olisi täynnä.

Täydellistä hallintaa 11 nopeudella

5,6 litran Artisan-yleiskoneen 11 nopeutta tarjoavat monipuolista tehoa ja hallintaa niin matalilla kuin korkeillakin nopeuksilla. Mikä tahansa resepti onnistuu.
 
Puolinopeus kääntelee hauraat ainekset, kuten mustikat ja munanvalkuaiset, seokseen ilman liiallista sekoittamista ja säilyttää ilmavuuden. Aivan kuin käsin sekoittaessa. Seuraavaksi voit siirtyä nopeuteen 10, ja pehmeä käynnistys pitää huolen, ettei sotkua synny.
 
Yleiskoneen kiertävän sekoitusliikkeen ansiosta mikään seoksen osa ei jää sekoittamatta. Yleiskoneen varsi pyörii yhteen suuntaan ja lisävaruste toiseen, jolloin ainesosat sekoittuvat perusteellisesti. Vatkaimella on yli 60 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten mitään ei jää huomaamatta. Sekoita, kääntele ja vispaa huoletta.

Ikuinen ystäväsi yleiskone

Tämä nostettavalla kulholla varustettu yleiskone ei ole menossa minnekään. Kestävä ja tehokas yleiskone on valmistettu vankasta sinkkimetallista, ja siinä on metallirattaat. Tästä yleiskoneesta tulee luottoystäväsi keittiössä monien vuosien ajaksi. Asiakkaat ovat myös kertoneet meille, kuinka heidän KitchenAid-yleiskoneistaan on muodostunut perhekalleuksia. Yleiskoneella on viiden vuoden takuun ja 15 vuoden korjauslupaus, joten voit pyytää tiimiämme ratkaisemaan ongelmat, jos sellaisia ilmenee.

Valitse värisi

5,6 litran Artisan-yleiskoneen tehokkuus ei vähennä sen kauneutta. KitchenAidin ikonisen muotoilun ja ajattomien värien ansiosta yleiskone tuo kaunista ilmettä keittiöön. Minkä värin valitset? Klassinen musta, ikoninen punainen vai pirteä pistaasi… Valinta on sinun! Sovita yleiskone sisustukseesi, tyyliisi tai viimeistele kokonaisuus yhdistämällä se muihin KitchenAid-laitteisiisi settinä.

Lisää puhtia lisävarusteilla

KitchenAid-lisävarusteita on tällä hetkellä 15, ja lisää kehitellään jatkuvasti. Yleiskoneeseen voi liittää monenlaisia valinnaisia lisävarusteita (myydään erikseen) monikäyttöisen kiinnityspään avulla. Lisävarusteet on helppo kiinnittää nostamalla kiinnityspään kansi ylös. Kotona voi valmistaa lähes mitä tahansa makkaroista salaatteihin, lasagneen, höylättyyn jäähän, jäätelöön tai jauhoihin.
 
Alati kasvavaan yleiskoneiden lisävarustevalikoimaamme kuuluu nerokas spiraalileikkuri, viljamylly ja lihamylly (kaikki myydään erikseen). Yleiskone soveltuu siis paljon muuhunkin kuin vain leipomiseen! Liitä lisävarusteet ja katso, kuinka yleiskone tekee taikojaan ja nostaa kotitekoiset suosikkiruokasi uudelle tasolle.

TUTUSTU YLEISKONEEN LISÄVARUSTEISIIN

YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 5,6L - ARTISAN 5KSM60SPX

KitchenAid 5,6 L - Artisan -seisontasekoitin 5KSM60PSX antaa sinulle kaiken ikonisen KitchenAid Artisan -sekoittimen tyylin ja kulhoon nostettavan kokoonpanon kestävyyden. Sekoitin on vankka ja kestävä, ja siinä on täysmetallinen rakenne, mukaan lukien painevaletut metalliset säätönupit. Siinä on 11 nopeutta, korkeasta matalaan ja kaikkea siltä väliltä. Sen moottori on sekoittimen päässä, joten moottorin ja lisävarusteiden välillä ei ole tehohäviöitä. Alkuperäinen planetaarinen toiminta takaa nopean ja perusteellisen sekoituksen, joka koskettaa kulhoa 67 kohdassa. Tämän 5,6 litran kulhoon nostettavan 5,6 litran sekoittimen tilavuuden ansiosta sillä voidaan käsitellä keskisuuria tai suuria ruokamääriä. Käsittele jopa 11 tusinaa keksejä (4), tee jopa 11 pizzaa (5), vatkaa 8 munanvalkuaista ja silppua 1 kg (2,25 lbs) kanaa (6). Sekoita, taittele, vatkaa, vaivaa taikinaa ja silppua jopa kypsennettyä lihaa mukana toimitetuilla hopeapäällysteisillä sekoittajan lisävarusteilla. Voit myös tutkia uusia reseptejä lisäämällä jännittäviä lisävarusteita (myydään erikseen) monikäyttöiseen lisävarustekeskukseen. Kytke laitteeseen mitä tahansa pastaleikkurista lihamyllyyn, vihanneslevyjen leikkuriin tai jäätelökoneeseen ja vapauta luovuutesi.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM60SPX
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  325
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Virta (A)
  12,5
 • Jännite (V)
  230
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Teho (W)
  325
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  0.5
 • Materiaali
  Painevalettu
 • Johdon pituus (cm)
  110
 • Tuotteen korkeus
  419
 • Tuotteen leveys
  287
 • Tuotteen syvyys
  371
 • Pakatun tuotteen korkeus
  193
 • Pakatun tuotteen leveys
  431
 • Pakatun tuotteen syvyys
  334
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Nettopaino (kg)
  13
 • Bruttopaino (kg)
  13.82
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  Dough hook, whisk, flat beater, extra 3L bowl

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

(1) Lähde: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2021ED; as per mixers definition; Retail Volume Sales in units, 2020 data.
(2) Verrattuna yleiskonemallin 5KPM5 hevosvoimaan kulhossa
(3) Käyttämällä asianmukaista pistorasiaa
(4) Sekoitus vatkaimella, 28 g taikinaa vatkainta kohden
(5) 292 g taikinaa vatkainta kohden
(6) Sekoitus vatkaimella

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.