Pääsivu>Yleiskoneet>Suuri> YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 6,6L - ARTISAN 5KSM70SHX

YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 6,6L - ARTISAN 5KSM70SHX

Pebbled palm
€ 999,00
YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 6,6L - ARTISAN 5KSM70SHX
€ 999,00
Arvonlisäverollinen
LOGO_Guarantee_5Y_Reparability_15Y
5KSM70SHXEPP - 859711645900
Pebbled palm

Huipputason muotoilu ja toiminnot tarjoavat yhdessä parhaan suorituskyvyn.

€ 999,00
Arvonlisäverollinen
Toimitetaan perjantai 9. kesäkuuta 2023 mennessä

Tuote on lisätty ostoskoriin

Siirry kassalle
Pakkauksen sisältö

Tilaa on reilusti, kun hankit tämän KitchenAidin nostettavalla kulholla varustetun Artisan-yleiskoneen 5KSM70SHX, joka tarjoaa kaiken luovuuden virtaan.

Yleiskoneen runko

Tämä KitchenAidin 6,6 litran yleiskoneen moottori on sijoitettu rungossa juuri sinne, missä sitä tarvitaan – päähän – ja se on valmistettu painevaletusta metallista. Se on lujatekoinen ja kestävä. Nostettavalla kulholla varustettu malli lukitsee kulhon paikalleen ja pitää sen vakaana raskaita ja suuria eriä sekoittaessa. Sekoituskulho voidaan nostaa paikalleen vivun avulla tehokasta sekoittamista varten.

6,6 litran kulho ruostumatonta terästä

Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sekoituskulho on ajaton ja kestävä, ja sen ergonominen kahva helpottaa käyttöä ja säilytystä. Se pysyy tukevasti paikoillaan kolmessa lukituskohdassa. Kun olet lopettanut ruoan sekoittamisen, voit sujauttaa kulhon astianpesukoneeseen.

Roiskesuoja

Tämä yksiosainen lisävaruste estää kulhosta tulevat roiskeet. Kaatokourun avulla voit helposti ja siististi lisätä aineksia myös sekoituksen aikana. Pese käsin lämpimällä vedellä tai pese astianpesukoneen ylätasolla.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankavispilä

Lankavispilä on muotoiltu 11 langasta soikeaan muotoon, joten se mahdollistaa kulhon maksimaalisen käytön. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne on konepesun kestävä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taikinakoukku

Tässä yleiskoneessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu spiraalin muotoinen taikinakoukku, joka mahdollistaa koko suuren 6,6 litran kulhon käytön ja näin tasaisen ja perusteellisen sekoittamisen. Voit myös pestä sen huoletta astianpesukoneessa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu yleiskoneen vatkain

Vatkainta käytetään paksujen seosten, kuten kakkutaikinan, kuorrutteiden ja muusin valmistamiseen. Se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on siksi konepestävä.

Hopeapinnoitettu vatkain, jossa on kaksi joustavaa silikonireunaa

Vatkain kahdella silikonireunalla lisää kosketusta kulhoon (verrattuna vatkaimeemme). Tämä vähentää tarvetta pysäyttää laite ainesten kaapimista varten.

Edellinen
Seuraava
Tällä teholla olet valmis kaikkeen

Anna kaikkesi KitchenAidin, MAAILMAN PARHAAN SEKOITTAMISEEN ERIKOISTUNEEN MERKIN(2), 6,6 litran yleiskoneella. Tällä tilavalla ja tehokkaalla yleiskoneella voit loihtia ruokia koko päivän, joka päivä. Voit vaivata pizzataikinaa, sekoittaa kakkutaikinaa, vatkata marenkia ja jopa nyhtää porsaanlihaa helposti ja 1,5 kertaa suuremmalla teholla kulhossa verrattuna nostettavalla kulholla varustettuun yleiskoneeseen(3).

Yleiskone, jossa yhdistyvät teho, tilavuus ja hallinta

Tämä KitchenAidin Artisan-yleiskone 6,6 litran nostettavalla kulholla on todellakin mahtavankokoinen yleiskone. Se tarjoaa enemmän tehoa kulhossa sekä suuren tilavuuden ja monien ammattilaisten rakastaman tukevan nostettavan kulhon.  

Sillä voi vaivata raskasta taikinaa, sekoittaa helposti tiheitä ainesosia ja työstää vaivattomasti suuria eriä, kun valmistat ruokaa pakastimeen tai monelle nälkäiselle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 6,6 litran kulho on suunniteltu selviytymään kaikesta mahdollisesta, ja se sekoittaa kerralla jopa yli 150 keksin taikinan(4), yli 120 kuppikakun taikinan(5) tai 14 pizzan taikinan(6). Tehokas ja hiljainen moottori tuottaa tarvittavan tehon kerta toisensa jälkeen riippumatta siitä, kuinka paljon valmistat ruokaa.

Nostettava kulho selviää kovimmistakin aineksista

He, jotka työstävät usein suuria ruokamääriä, valitsevat mieluummin nostettavan kulhon, jossa pää pysyy paikallaan. Yleiskone nostettavalla kulholla on suuremman tehonsa ja kestävyytensä ansiosta täydellinen kovempaan käyttöön.
 
Miten se toimii? Vipu laskee ja nostaa sekoituskulhon tasaisesti paikalleen, ja kulho kiinnittyy tukevasti kolmeen lukituskohtaan ja takaa näin maksimaalisen vakauden. Kulhon ergonomisen kahvan ansiosta se on helppo asettaa paikoilleen ja nostaa pois, vaikka se olisi täynnä.
 
Vinkki: Muista keittiösi tila. Yleiskone nostettavalla kulholla on nostettavalla kiinnitysvarrella varustettua mallia hieman korkeampi.

Nyt 11 nopeutta ja uusi lisävaruste

Tämä yleiskone on tarkkuuden huipentuma. Tässä nostettavalla kulholla varustetussa Artisan 5KSM70SHX -mallissa on valittavana 11 nopeutta, joten voit siirtyä uudesta kääntelynopeudesta (puolet sekoitusnopeudesta) herkkien, tavallisesti käsin tehtävien töiden hoitamiseen. Käännä sitten säädintä lisätäksesi nopeutta nopeaan vispaamiseen!
Pehmeän käynnistyksen toiminto nostaa nopeutta sotkun vähentämiseksi ja kiihtyy varovasti valitsemaasi asetukseen. Olitpa vispaamassa, raastamassa, vaivaamassa tai sekoittamassa tahmeita seoksia uudella kahdella silikonireunalla varustetulla vatkaimella, valitse työkalusi ja anna palaa.
KitchenAid-yleiskoneen kiertävä sekoitusliike tarkoittaa, että sekoituspää pyörii yhteen suuntaan, kun taas lisävaruste pyörii toiseen sekoittaen nopeasti ja perusteellisesti. Vatkaimella on 67 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täysin. Homma hoidettu.

Yleiskone, joka on pitkäaikainen kumppani

Tämän 6,6 litran yleiskoneen vankka sinkkimetallirakenne tekee siitä yhtä kestävän kuin tyylikkäänkin. Sen kolme tärkeintä lisävarustetta, vispilä, taikinakoukku ja vatkain, on kaikki valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä varmistaa pitkän käyttöiän. Siitä tulee luotettava keittiökumppanisi moneksi vuodeksi, etkä halua tai tarvitse enää koskaan käyttää mitään muuta yleiskonetta. Saat 5 vuoden takuun ja 15 vuoden korjauslupauksen, joten voit pyytää tiimiämme ratkaisemaan ongelmat, jos niitä ilmenee.
 
Tämä yleiskone ei ole menossa minnekään! Monet KitchenAid-asiakkaamme ovat kertoneet antaneensa yleiskoneelleen nimen, sillä se on aivan kuin perheenjäsen! Minkä nimen antaisit omallesi?...

Yhdistele omaan persoonalliseen tyyliisi

Vaikka 6,6 litran Artisan-yleiskone on kovaa työtä tekevä laite, se näyttää myös kauniilta. Sitä on saatavana useissa eri väreissä, joten voit helposti löytää persoonallisuuteesi ja makuusi sopiva malli. Hanki omasi ajattoman mustana tai kermanvärisenä, räikeän punaisena tai anna mielikuvituksesi laukata ja valitse jokin trendikäs sävy.
 
Sovita se sisustukseesi, tyyliisi tai viimeistele kokonaisuus yhdistämällä se muihin KitchenAid-laitteisiisi, kuten K400-tehosekoittimeen. Mikään ei tuo hymyä huulille niin hyvin kuin samansävyiset laitteet työtasolla.

Tee omalla tavallasi yli 15 lisävarusteella

Yleiskoneeseen voi liittää monia jännittäviä valinnaisia lisävarusteita monikäyttöisen kiinnityspään avulla. Avaa vain kiinnityspään kansi, kiinnitä siihen mikä tahansa yleiskoneen lisävaruste ja avaa uusia makumaailmoja. Kotona voi valmistaa lähes mitä tahansa, makkaroista salaatteihin, lasagneen, jäätelöön tai jauhoihin.
 
Olipa kyseessä sitten taco-tiistai tai kalaperjantai, olet valmis valmistamaan herkut kuin herkut. Yleiskoneen lisävarustevalikoimaamme kuuluu nerokas spiraalileikkuri, viljamylly ja lihamylly (kaikki myydään erikseen). Leipominen on vasta alkua! Liitä uudet suosikkilisävarusteesi ja katso, kuinka yleiskone tekee taikojaan ja vie luovuutesi uusiin ulottuvuuksiin.  

 
TUTUSTU YLEISKONEEN LISÄVARUSTEISIIN

YLEISKONE NOSTETTAVALLA KULHOLLA 6,6L - ARTISAN 5KSM70SHX

KitchenAidin 6,6 litran Artisan-yleiskone 5KSM70SHX tarjoaa paitsi KitchenAid Artisan -yleiskoneen tyylikkyyden myös nostettavan kulhon tukevuuden. Yleiskone on vankka ja kestävä, ja siinä on metallirunko ja painevaletut metalliset säätönupit. Siinä on 11 nopeutta, korkeasta matalaan ja kaikkea siltä väliltä. Sen moottori on sekoituspäässä, joten moottorin ja lisävarusteiden välillä ei ole tehohäviötä. Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike sekoittaa nopeasti ja tehokkaasti ja koskettaa 67:ää pistettä kulhossa. 6,6 litran tilavuuden ansiosta tämä nostettavalla kulholla varustettu yleiskone pystyy käsittelemään erittäin suuria ruokamääriä. Voit esimerkiksi käsitellä kerralla jopa yli 150 keksin taikinan, vaivata 3,9 kiloa leipätaikinaa ja soseuttaa 3,5 kiloa perunoita. Voit sekoittaa, vatkata ja vaivata taikinaa ja jopa nyhtää kypsennettyä lihaa mukana toimitetuilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ja hopeapäällysteisillä yleiskoneen lisävarusteilla. Voit myös seurata intohimoasi liittämällä monikäyttöiseen kiinnityspäähän jännittäviä valinnaisia lisävarusteita (myydään erikseen). Päästä luovuutesi valloilleen liittämällä laitteeseen mikä tahansa lisävaruste pastaleikkurista lihamyllyyn tai vihannessiivuleikkurista viljamyllyyn.

Tekniset tiedot

Yleiset Tekniset Tiedot
 • Mallin nimi
  5KSM70SHX
Tekniset Tiedot
 • Teho (W)
  325
 • Moottorin tyyppi
  AC (Alternating current)
 • Virta (A)
  12,5
 • Jännite (V)
  230
 • Teho (W)
  325
 • Taajuus (Hz)
  50/60
 • Kulhon maksimitäyttömäärä kuiville aineksille
  1
 • Materiaali
  Painevalettu
 • Johdon pituus (cm)
  110
 • Tuotteen korkeus
  419
 • Tuotteen leveys
  287
 • Tuotteen syvyys
  371
 • Pakatun tuotteen korkeus
  193
 • Pakatun tuotteen leveys
  431
 • Pakatun tuotteen syvyys
  334
 • Nettopaino (kg)
  15.7
 • Sekoituskulhon materiaali
  Ruostumaton teräs
 • Bruttopaino (kg)
  15.7
 • Pistoketyyppi
  Euro
Lisätarvikkeet
 • VAKIOVARUSTEET
  dough hook, whisk, flat beater, flex edge beater

Asiakirjat ja rekisteröinti

Takuu

Takuu

Kaikilla pienillä KitchenAid-kodinkoneilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. KitchenAid voi pidättää oikeudet tietyt ehdot tiettyjen tuotteiden osalta.

Lakisääteiset ja sopimukseen perustuvat takuuehdot ovat saatavilla PDF-asiakirjana, jonka voit ladata täältä.

TAKUUTIETOJEN LATAUS

Rekisteröi tuotteesi
Rekisteröi tuotteesi, niin saat paremman käyttökokemuksen KitchenAid-laitteesi parissa: näet tarjouksia ja kampanjoita, kuulet hyödyllisiä sisäpiirin vinkkejä ja paljon muuta.

(1) Perustuu hevosvoimaan kulhossa
(2) Lähde: Euromonitor International Ltd; kuluttajakäyttöön suunnatut kodinkoneet 2021ED; perustuu sekoitinten määritelmään;
Vähittäismyynnin kappalemäärät vuodelta 2020.
(3) Verrattuna edellisen mallin 5KPM5 hevosvoimaan kulhossa.
(4) Sekoitus vatkaimella, 28 g taikinaa per kappale
(5) 40 g taikinaa per kappale
(6) 292 g taikinaa per kappale

top
Valitse uusi tuote

Valitse vertailuun

Vertaile tuotteita

Voit valita vertailuun vain kolme tuotetta. Poista yksi tuote, niin voit lisätä sen tilalle jonkin muun.