Skip the navigation
-15%

1,75 L TEHOSEKOITTIMEN KANNU, BPA-VAPAATA MUOVIA

5KSB68SW

1,75 litran kannu BPA-vapaata muovia Power Plus- tai High Performance -tehosekoittimelle.

€ 135,15€ 159,00

Sis. ALV

  • Checked

   Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

  • Checked

   14 päivän ilmainen palautusoikeus

  • Checked

   Turvallinen maksu

  Kätevä lisäkannu tehosekoittimeesi

  KitchenAidin tehosekoitinkannu yhdistettynä Power Plus- tai High Performance -tehosekoittimeen on avain herkullisiin, samettisen tasaisiin seoksiin. Voit murskata ja sekoittaa suosikkiyhdistelmiäsi kotona ja luottaa siihen, että saat täydellisiä tuloksia.

  Yhteensopiva Power Plus- (5KSB8270) ja High Performance -tehosekoittimien (5KSB6061) kanssa

  1,75 l kestävä, BPA-vapaa yksiseinäinen muovikannu mitta-asteikolla

  Epäsymmetrinen terä ruostumattomasta teräksestä

  Tiivis kansi mittakupilla

  Konepesun kestävä

  Pakkauksen sisältö

  Kestävä tehosekoittimen kannu 1,75 L 5KSB68SW sopii KitchenAidin Power Plus- ja High Performance -tehosekoittimiin. Huipputehokasta sekoittamista!

  Tehosekoittimen kannu tekee sekoittamisesta satumaisen helppoa

  Tämän tehosekoittimen vaihtokannun avulla valmistat herkullisia smoothieita ja sekoituksia Power Plus- (5KSB8270) tai High Performance (5KSB6061) -tehosekoittimellasi. Katsele, kun kovatkin ainekset sekoittuvat kauniiksi keitoiksi, salsoiksi, pirtelöiksi ja smoothieiksi. Tehosekoittimella voit valmistaa myös virkistäviä jääkylmiä sorbetteja!

  Blender Accessories 1.75L Jar In Bpa-free Plastic For Blenders blender on countertop

  Ota kaikki irti tehosekoittimestasi

  KitchenAidin 1,75 litran tehosekoitinkannu on kätevä vara- tai vaihtokannu Power Plus- tai High Performance -tehosekoittimelle. Sen nelikulmainen muotoilu ja epäsymmetriset terät maksimoivat tehosekoittimen suorituskyvyn, joten saat äärimmäisen tasaisia tuloksia.

  Blender Accessories 1.75L Jar In Bpa-free Plastic For Blenders woman using blender

  BPA-vapaa ja mukava käsitellä

  Koska 1,75 litran mitta-asteikollinen, yksiseinäinen kannu on valmistettu kestävästä, BPA-vapaasta muovista, se ei väsy ahkerassakaan käytössä. Irrotettavan kahvan päällysteen ansiosta kannua on myös mukava ja helppo käsitellä.

  Blender Accessories 1.75L Jar In Bpa-free Plastic For Blenders blades

  Epäsymmetriset terät takaavat tasaisimmat sekoitukset

  KitchenAidin 1,75 litran tehosekoitinkannun muotoilu toimii yhteistyössä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen terien kanssa, minkä ansiosta ainekset hajoavat nopeasti ja tehokkaasti. Epäsymmetriset terät on suunnattu tarkasti neljään suuntaan, jotta sekoitustulos olisi mahdollisimman tasainen ja perusteellinen. Sekoita siemenet, lehtivihannekset sekä kuivatut ja pakastetut hedelmät silkkisiksi smoothieiksi ja mehuiksi. Voit myös valmistaa pähkinävoita, taikinoita ja soseita. Mahdollisuutesi ovat rajattomat.

  Blender Accessories 1.75L Jar In Bpa-free Plastic For Blenders family preparing meal

  Tiivis kansi ja mittakuppi

  Silikonista valmistetussa kannessa on myös äärimmäisen kätevä irrotettava mittakuppi – voit mitata ja lisätä seokseen jopa 60 ml aineksia kesken sekoittamisen. Voit siis tehdä haluamiasi pieniä lisäyksiä ilman keskeytystä.

  Blender Accessories 1.75L Jar In Bpa-free Plastic For Blenders blender in the dishwasher

  Helppo puhdistaa käytön jälkeen

  Tehosekoittimen kannun peseminen on helppoa. Sekä KitchenAidin Power Plus- että High Performance -tehosekoittimessa on puhdistustoiminto. Täytä vain kannu puolilleen vettä, lisää 3–4 tippaa astianpesuainetta ja käynnistä puhdistusohjelma. Kannu, terät, kansi ja irrotettava kahvan päällyste ovat myös konepesun kestäviä.

  Tarkista tiedot

  Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?