Skip the navigation
-30%

4,8L ARTISAN Yleiskone lasikulholla

5KSM156EBM

5 vuoden takuu

Vuonna 1919 ensimmäinen KitchenAid ‑yleiskone löysi tiensä amerikkalaiseen kotikeittiöön. Niitä on j...

4 mukana toimitettava lisävaruste
€ 559,30€ 799,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Keittiösi monipuolisin kodinkone

Pohditko, mitä KitchenAid Artisan 156 -yleiskoneella voi valmistaa? Usko tai älä, lähes mitä tahansa. Monipuolinen yleiskone vatkaa, vispaa, sekoittaa, raastaa, vaivaa ja soseuttaa. Se on siis täydellinen valinta arjen sankarikokeille.

Nostettava kiinnitysvarsi

Kiertävä sekoitusliike ja 10 nopeutta

3 sekoituslisätarviketta

Lasikulho

Vankka painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu

Yli 15 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Lankavispilä, taikinakoukku ja vatkain toimitetaan nostettavalla kiinnitysvarrella varustetun KitchenAid-yleiskoneen 5KSM156 mukana, joten olet heti valmis valmistamaan upeita luomuksia kotona.

4

Toivota ikoninen Artisan-yleiskone tervetulleeksi keittiöösi

Tämä suosittu Artisan-malli tuo mukanaan sadan vuoden ammattitaidon. KitchenAid-yleiskoneiden tuttu pyöristetty muotoilu, kestävyys ja monipuolisuus ovat ansainneet legendan maineen ja tehneet KitchenAidista MAAILMAN SUOSITUIMMAN YLEISKONEMERKIN(1). Voit luottaa Artisan-yleiskoneeseen niin keksien, perunamuusin, lihamurekkeen kuin leivänkin valmistuksessa.

Lifestyle 156 black glass bowl

Tehokas, nopea ja perusteellinen

KitchenAid-sekoitin oli alkuperäinen kotisekoitin, jossa oli ainutlaatuinen "planetaarinen toiminta". Mitä tämä tarkoittaa? Vatkaimen akseli kiertyy spiraalimaisesti yhteen suuntaan ja vatkain toiseen suuntaan vähintään 59 kosketuspisteeseen kulhon ympärillä, joten kaikki sekoittuu täysin.

Tässä KitchenAid Artisan 156:ssa on 10 nopeusastetta, jotta saat juuri sen tarkkuuden, jota tarvitset työtehtäviin. Siirrä vain nopeudensäätövipua ja anna tehosekoittimen ottaa ohjat käsiisi.

Tämä tehosekoitin käsittelee suuria tai pieniä ruokaeriä helposti. Sen mukana tulee lasinen 4,8 litran kulho, joka kestää kaiken. Voit onnellisesti sekoittaa jopa 2 kg leipätaikinaa tai peräti 9 tusinaa keksejä (2). Siinä on enemmän kuin tarpeeksi!

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslausekkeet
 1.  Lähde: Euromonitor International Ltd, kuluttajakäyttöön suunnatut kodinkoneet 2021ED, perustuu sekoitinten määritelmään, vähittäismyynnin kappalemäärät vuodelta 2020.

 2. Kun käsitellään 5,1 cm:n keksejä