Skip the navigation
-15%
label-coty-hibiscusVuoden väri

ARTISAN HIBISCUS -YLEISKONE 4,7L

5KSM195PSEHI

5 vuoden takuu 15 vuoden korjauslupaus

Ikoninen ja monipuolinen nostettavalla kiinnitysvarrella varustettu yleiskone loisteliaan fuksiansäv...

7 mukana toimitettava lisävaruste
€ 721,65€ 849,00

Sis. ALV

 • Checked

  Ilmainen vakiotoimitus tilauksille, joiden arvo on yli € 100

 • Checked

  14 päivän ilmainen palautusoikeus

 • Checked

  Turvallinen maksu

Tässä on upea Hibiscus-yleiskone

Vispaa, vatkaa, sekoita, vaivaa tai soseuta tällä upean värisellä 4,7 litran Hibiscus Artisan -yleiskoneella. Tyylikkään klassikon aito ja alkuperäinen kiertävä sekoitusliike ja tuttu muotoilu MAAILMAN SUOSITUIMMALTA YLEISKONEIDEN VALMISTAJALTA(1). Mukana toimitetaan 3 litran kulho ja 6 lisävarustetta.

Nostettava kiinnitysvarsi

Kiertävä sekoitusliike ja 10 nopeutta

Neljä lisävarustetta, kaavin ja roiskesuoja

2 kulhoa ruostumattomasta teräksestä

Painevalettu metallirunko

5 vuoden takuu ja 15 vuoden korjattavuus

Yli 10 lisävarustetta

Pakkauksen sisältö

Kaikki, mitä tarvitset sekoittamiseen, vaivaamiseen, vatkaamiseen, raastamiseen ja pilkkomiseen. Eloisat luomukset, täältä tullaan!

7 mukana toimitettava lisävaruste
Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-video-showing-the-mixer-in-use

Ota kaikki irti ruoanlaitosta Hibiscuksen avulla

Kokeile rohkeasti. Nyt on aika heittäytyä värien iloitteluun. Upea pinkki on oikea katseenvangitsija, aivan kuin hibiskuksen kukka.  Sitä keittiösi ja ateriasi ovat odottaneet. Hibiscus on täällä. 

Värikästä historiaa sadan vuoden ajalta

Ylellisessä KitchenAid 185 Artisan -yleiskoneessa yhdistyy monen vuoden asiantuntijuutemme keittiöaskareiden helpottamisessa. Halusitpa sitten marenkia, leivonnaisia tai kuorrutetta, tämä yleiskone hoitaa homman. Voit valmistaa kakkua, soseuttaa perunoita, vaivata taikinaa, repiä kypsän kananlihan säikeiksi tai sekoittaa lihapullataikinaa.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-filling-liquid-with-pouring-shield

Yleiskone, joka on valmis kaikkiin haasteisiin

KitchenAidin yleiskone oli ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu yleiskone, jossa oli kiertävä sekoitusliike. Mutta mitä se tarkoittaa? Yleiskoneen akseli pyörii yhteen suuntaan ja lisävaruste toiseen sekoittaen paljon perusteellisemmin. Vatkaimella on vähintään 59 kosketuskohtaa ympäri kulhoa, joten kaikki ainekset sekoittuvat täysin – mitään ei jää huomaamatta.


Vuoden väriä kantavan yleiskoneen mukana toimitetaan monia lisävarusteita, jotka sopivat monenlaiseen kotikokkailuun. Taikinasekoittimessa on vaakasuorat terät voin pilkkomiseen, ja sitä voi käyttää myös tavallisena vatkaimena tai raastimena. Voit myös vispata ilmavuutta kaipaavia aineksia vispilällä, vaivata taikinaa taikinakoukulla tai sekoittaa tahmeampia aineksia silikonireunaisella vatkaimella. Lisäksi mukana toimitetaan taikinakaavin, jolla taikinasekoitin on helppo puhdistaa.


Kiinnitä työhön sopiva lisävaruste ja valitse nopeus. Nopeus 1 sopii kevyeen sekoittamiseen, nopeus 6 vatkaamiseen tai kerman vaahdottamiseen ja nopeus 10 vauhdikkaaseen vispaukseen. Voit vaahdottaa kerman alle 60 sekunnissa (2). Melko vaikuttavaa.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-mixing-ingredients

Ilo käyttää

Kun sormesi syyhyävät päästä uuden yleiskoneesi kimppuun, sinun ei todellakaan tarvitse vaivata päätäsi hankalilla lisävarusteilla ja monimutkaisilla säätimillä. Yleiskoneen nostettava kiinnitysvarsi tekee käytöstä hämmästyttävän helppoa. Lukitse vain kulho paikalleen, kiinnitä haluamasi lisävaruste ja laske varsi. Liu'uta nopeudensäädintä aloittaaksesi. Niin helppoa! 


Mukana toimitettava roiskesuoja pitää koneen ja työskentelypinnat puhtaina roiskeista, kun sekoitat tai lisäät ainesosia kulhoon. Jälkien siivoaminen on superhelppoa. Voit siis rentoutua ja keskittyä syömiseen.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-colour-of-the-year-on-countertop-with-second-bowl

KitchenAidin 4,7 litran yleiskone hoitaa niin pienet kuin suuretkin ruokamäärät

Yleiskoneen mukana tulee kaksi kätevää kulhoa. Voit siis tehdä reilumpia annoksia tai hoitaa kaksi reseptin vaihetta yhdellä kertaa: sekoita taikinaa toisessa kulhossa ja vatkaa munanvalkuaiset toisessa.  


Suurempaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua 4,7 litran kaksisävyistä kulhoa on helppo nostaa ergonomisesta kahvasta. Siinä voi vaivata jopa kaksi kiloa taikinaa tai sekoittaa yli sadan keksin taikinan (3) yhdellä kertaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 3 litran kulho on täydellinen pieniin töihin. Voit sen avulla myös lisätä 60 ylimääräistä keksiä leivontaerääsi ilman, että sinun tarvitsee aloittaa alusta. Tarjottavaa riittää siis kaikille vieraillesi. Saisiko olla lisää hibiskus-empanadoja?

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-mixer-with-men-cooking-in-the-kitchen-5-year-guarante

Tehty kestämään sukupolvelta toiselle

Vahvuus ja kauneus yhdistyvät upeassa yleiskoneessa. Kuten kaikissa muissakin yleiskoneissamme, siinä yhdistyvät yli 100 vuoden suunnittelukokemus ja kestävät materiaalit. 


Painevalettu metallirunko tekee koneesta lujan ja kestävän. Koneen säätönupit ovat metallisia, eikä ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin kulhoihin jää naarmuja, tahroja tai hajuja. Lisäksi saat viiden vuoden takuun ja 15 vuoden korjauslupauksen – eli ylimääräistä mielenrauhaa.

Mixers-tilt-head-4.7L-artisan-exclusive-hibiscus-woman-using-shave-ice-attachment

Uusia ulottuvuuksia lisävarusteilla

Nyt voit valmistaa sitä mistä ikinä oletkaan lukenut tai haaveillut – kokeile tuhteja makkaroita, vastapuristettua appelsiinimehua tai kasvisnuudeleita omalla reseptillä. Liitä vain valinnaiset lisävarusteet yleiskoneen etuosassa olevaan kiinnityspäähän, ja olet valmis kokkaamaan. 


Valitse monipuolisista lisävarusteista sopivat esimerkiksi tuoreen pastan, salaattiainesten, hampurilaisten, makkaroiden, hillojen ja sorbetin valmistukseen. Kaikki kiinnityspäähän kiinnitettävät lisävarusteet sopivat kaikkiin vuodesta 1919 lähtien valmistettuihin yleiskonemalleihin. Nyt kysymys kuuluu: mitä aiot kokeilla ensimmäisenä?


K400-Blender-and-Mixer-hibiscus-colour-of-the-year-on-countertop

Ihastu vuoden väriin

KitchenAid on korostanut värien merkitystä luovuudessa siitä asti, kun ensimmäisten yleiskoneiden värit julkistettiin vuonna 1955. Nykyään KitchenAidin Vuoden väri hyödyntää globaaleja trendejä vangitakseen hetken ja inspiroidakseen tekijöitä ympäri maailmaa. Upean kirkas ja ylellinen fuksia voi astua esiin, sillä Hibiscus on valintamme vuodelle 2023. Väri on varma katseenvangitsija, joka saa takuulla keittiösi puhkeamaan kukkaan. 

Tarkista tiedot

Mitä mieltä muut olivat tuotteesta?

Vastuuvapautuslausekkeet
 1. Lähde: Euromonitor International Ltd; Consumer Appliances 2022ED; "mixers" (miksere) i henhold til definitioner af miksere (omfatter både køkkenmaskiner og håndmiksere); detailsalg i enheder, 2021-data.

 2. Kun käsitellään 473 ml kermaa (36 prosentin rasvapitoisuus)

 3. Käyttäen 28 g taikinaa keksiä kohti